علت شنیده شدن صدای انفجار در تهران چه بود؟ (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) عراقچی: آینده متفاوت منطقه بدون برقراری عدالت نسبت به فلسطینیان امکان‌پذیر نیست + فیلم امیر دریادار شهرام ایرانی: امروز یکی از حربه‌های دشمن، سوء‌استفاده از آسیب‌های اجتماعی و فرهنگی است پزشکیان در واکنش به قطعنامه شورای حکام: به غنی سازی ادامه خواهیم داد آیا مکانیسم ماشه (اسنپ بک) از سوی اروپا علیه ایران فعال خواهد شد؟ شایعه استعفای وزیر راه و شهرسازی تکذیب شد (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) ویدیو | تدابیر رهبر انقلاب در فرماندهی کل قوا (قسمت اول) رئیس سازمان انرژی اتمی: فشار بر ایران برای تعطیل‌کردن برنامه هسته‌ای خود، هدف غرب است + فیلم پیام تبریک پزشکیان به پوتین به مناسبت روز ملی روسیه اولین سری از اسناد اطلاعاتی منتقل‌شده از رژیم صهیونیستی منتشر شد قالیباف در واکنش به قطعنامه ضدایرانی شورای حکام: راه‌اندازی مرکز جدید و کاهش نظارت، پاسخ به زیاده‌خواهی‌ها است فرمان آغاز رزمایش‌های اقتدار نیرو‌های مسلح در سال ۱۴۰۴ صادر شد چرا برخواستن لس‌آنجلس مقابل ترامپ ما را متعجب نکرد؟ نمایندگان مردم مشهد در مجلس، تعیین‌تکلیف ارتفاعات جنوب مشهد را از وزیر راه خواستار شدند + تصویر اولیانوف: قطعنامه ضدایرانی شورای حکام بدون اتفاق نظر قاطع اعضا به تصویب رسید سخنگوی وزارت امور خارجه سوء استفاده سه کشور اروپایی و آمریکا از آژانس بین‌المللی انرژی اتمی علیه ایران را محکوم کرد (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) فرمانده کل سپاه: برای هر سناریو، وضعیت و حالتی آماده‌ایم سردار قاآنی: جمهوری اسلامی ایران معطل مذاکرات نمانده است | رسانه‌های دنیا در خدمت رژیم صهیونیستی و آمریکا هستند + فیلم رئیس جمهور: آینده را با هم می‌سازیم و دیگر قدرتی نمی‌تواند ما را تحریم کند قالیباف: معبر‌های اقتصاد را باید با جنگ اراده‌ها و عقلانیت انقلابی و خلاقیت باز کرد + فیلم چه کشورهایی به صدور قطعنامه علیه ایران در نشست شورای حکام رای دادند؟ + آرای مخالف و ممتنع کمالوندی: قطعنامه شورای حکام عملیات تکراری کشور‌های غربی است | غنی سازی به شکل چشمگیری افزایش خواهد یافت نماینده دائم ایران در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی: به هر اقدام تحریک‌آمیز پاسخ قاطع می‌دهیم بیانیه مشترک وزارت امور خارجه و سازمان انرژی اتمی در واکنش به قطعنامه شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تصویب قطعنامه سیاسی شورای حکام آژانس علیه ایران (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت امور خارجه: دور ششم مذاکرات، یکشنبه به میزبانی مسقط برگزار می‌شود رئیس جمهور: مگر می‌توانند ایران را تحریم کنند؟ با دستور رئیس جمهور، اجرای ۵ طرح زیربنایی و تولیدی در ایلام آغاز شد
سرخط خبرها

امیرعبداللهیان: دور چهارم مذاکرات با عراق در پرونده شهید سلیمانی هفته آینده برگزار می‌شود+ فیلم

  • کد خبر: ۱۴۳۰۸۰
  • ۱۲ دی ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۶
امیرعبداللهیان: دور چهارم مذاکرات با عراق در پرونده شهید سلیمانی هفته آینده برگزار می‌شود+ فیلم
وزیر امور خارجه اعلام کرد: دور چهارم مذاکرات ایران و طرف عراقی برای پیگیری پرونده ترور شهید سلیمانی و همراهانش هفته آینده به میزبانی ایران برگزار می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین امیرعبداللهیان در مراسم گرامیداشت سومین سالگرد شهادت سردار دل‌ها حاج قاسم سلیمانی در وزارت امور خارجه اظهار داشت: در ابتدای کار دولت سیزدهم یکی از دیپلمات های مسلط بر امور حقوقی و بین‌المللی مسئول پیگیری پرونده ترور سردار سلیمانی در عرصه‌های حقوقی و بین المللی شد و کمیته ویژه‌ای در وزارت امور خارجه با همکاری نزدیک با قوه قضاییه و بخش حقوقی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و نیروی قدس و سایر دستگاهها در داخل کشور تشکیل داده شد.

وی افزود: در چهار ماه گذشته آقای کدخدایی که از مشاهیر حقوقی هستند، مسئول پیگیری پرونده حقوقی و بین المللی ترور سردار سلیمانی در وزارت امور خارجه شدند و توانستند اقدامات موثری رقم بزنند و به دنبال آن توانستیم ابعاد حقوقی و بین‌المللی را در مسیر دیپلماتیک توسط این مجموعه و این کارگروه ویژه سرعت ببخشیم.

وزیر خارجه کشورمان با بیان اینکه علاوه بر اقداماتی که در گذشته انجام شده بود، اقدامات دیگری انجام شد و از طریق سفارت سوئیس در تهران به عنوان دفتر حافظ منافع آمریکا بخشی از اقدامات حقوقی را به اطلاع طرف آمریکایی رساندیم، خاطرنشان کرد: برای به دست عدالت سپردن همه عاملان و آمران این ترور آمریکایی، دستگاه دیپلماسی لحظه‌ای از انجام وظایف خود کوتاه کوتاهی نخواهد کرد و تا به دست عدالت سپردن این جانیان و تروریست‌های آمریکایی مسئول در ترور سردار سلیمانی آنی به پیگیری ها تداوم خواهیم داد.

امیر عبداللهیان با اشاره به همکاری دولت عراق در این پرونده اظهار داشت: بین دستگاه قضایی ایران وعراق در این زمینه همکاری وجود دارد و تاکنون سه دور مذاکره فنی و دقیق انجام شده و دور چهارم این مذاکرات هفته آینده به میزبانی ایران در تهران انجام خواهد شد. همه مستندات مشترک لازم برای ارائه در مسیر پیگیری قضایی و بین‌المللی انجام شده، در این دور نشست نهایی خواهد شد. آخرین مستنداتی که نیاز داشتیم، پذیرش و اعلام رسمی دولت عراق مبنی بر اینکه سردار سلیمانی مهمان رسمی دولت جمهوری عراق بوده است.

وزیر خارجه کشورمان ادامه داد: با اینکه نخست وزیر وقت عراق آقای دکتر عادل عبدالمهدی در همان ساعات اولیه ترور سردار برای این موضوع صحه گذاشتند اما در مسیر تبادل اسناد رسمی و یادداشت‌های رسمی برای استفاده از این مستند در مجامع حقوقی و بین المللی جهانی ما نیازمند مستندسازی دقیق مشترک با طرف عراقی در این موضوع بودیم.

امیرعبداللهیان در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه طرف آمریکایی بارها می‌گفت در برخی موارد ما اختیار نداریم باید با کاخ سفید هماهنگ کنیم، اما به برکت عقبه کار شهید سلیمانی طرف ایرانی احتیاجی به هماهنگی با مرکز نداشت، خاطرنشان کرد: در جریان گفتگوهای جمهوری اسلامی ایران و آمریکا در عراق که به درخواست طرف عراقی و برای کمک به وضعیت عراق در سال ۱۳۸۶ انجام می شد، در آن ایام برای یک ساعت گفتگوی سه جانبه ایران و عراق و آمریکا سردار سلیمانی به عنوان مسئول وقت این پرونده گاهی تا 40 ساعت وقت می گذاشت و همه جزئیات را بررسی می کرد تا در میز مذاکره هیچ سوالی بدون پاسخ نماند.

وزیر خارجه کشورمان درباره ماجرای تذکر شهید سلیمانی به‌خاطر نحوه نشستن طرف ایرانی در دیدار با رئیس‌جمهور سوریه گفت: یکی از مقامات ما جانباز بود و ستون فقرات او مشکل داشت، در دیدار با بشار اسد، فرم نشستن وی در قاب تصویر نامناسب بود، حاج قاسم زنگ زد و گفت چرا احترام رئیس‌جمهور سوریه نگه نداشته شده است بعد از توضیحات من، او پذیرفت ولی گفت باید احترام رهبران کشورهایی که در مبارزه با تروریسم به او کمک می کنیم نگه داشته شود. سردار سلیمانی تذکر داد که این برادر دفعه بعد در دیدار با بشار اسد، طوری بنشیند تا در عکس و قاب ذهنیت دیگری در اذهان دیگران شکل نگیرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->