تخصیص ۵ همت برای تکمیل مطالعات پروژه‌های زیرساختی استان | پیش‌بینی جهش در سهم اعتبار خراسان رضوی از بودجه ۱۴۰۵ مشهد، کانون نام‌های تجاری کشور | «ویژند»، راه میان‌بر برای تقویت تولید و صادرات خراسان رضوی جزئیات پرونده‌های قاچاق کالا در خراسان رضوی | ثبت ۸۹۶ پرونده قاچاق کالا در سال ۱۴۰۳ روند دلار زدایی از اقتصاد کشور با مبادلات ارزی دوجانبه با کشور‌های همسایه قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) نمایشگاه‌داران خودرو قیمت خودرو‌های داخلی را اعلام کردند (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) تداوم تزریق ۲۹۰ همتی بانک مرکزی در بازار باز بررسی دردسر جدید مستأجران با نزدیک‌شدن به فصل جابه‌جایی افت قیمت طلا در مشهد | سکه ۲ میلیون تومان ریزش کرد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) شعار سال، سواد رسانه‌ای و راهکار‌های استراتژیک قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) | افت قیمت دلار در آستانه دومین جلسه مذاکرات قیمت طلای جهانی امروز (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) | سقوط دلار جهانی و پرواز طلا به مرز ۳۳۰۰ دلار منتظر عرضه انبوه نوبرانه‌ها از ۲۰ روز دیگر در مشهد باشید | کاهش قیمت ملون از هفته آینده اولویت‌های شعار سال ۱۴۰۴ در خراسان رضوی جنجال خانه‌های خالی در ایران | قانونی که اجرا نشد دستورالعمل وام ودیعه مسکن مستأجران ابلاغ شد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) | ثبت‌نام فقط در سامانه «تم» حجم دلار خانگی چقدر است؟ (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) نرخ اقلام میوه و صیفی‌جات در میادین تره‌بار مشهد چقدر است؟ (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) + جدول تمرکز قدرت در پایتخت شکسته می‌شود | تفویض اختیارات محلی به استانداری خراسان رضوی، روی میز رئیس‌جمهور تا اطلاع ثانوی، کل تجارت ایران و افغانستان به واحد «ریال» خواهد بود عوارض ویژه صادرات زعفران «صفر» شد | ایجاد نمایندگی جدید صندوق ضمانت توسعه صادرات در خراسان رضوی پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۴) افزایش گمرکات خراسان رضوی به ۷ پایانه | تعرفه صفر برای ۸۰ درصد از اقلام تجارتی استان با اوراسیا آیین تجلیل از صادرکنندگان نمونه خراسان رضوی برگزار شد | ۳۰ کشور جهان، مشتری اقلام صادراتی خراسان رضوی + فیلم تعرفه گمرکی واردات موبایل در سال ۱۴۰۴ اعلام شد+جزئیات پزشکیان: باید تفکر سیستمی و توانمندی کار تیمی را به دانش‌آموزان آموزش دهیم علت عدم شماره‌گذاری محصولات ایران خودرو در سال ۱۴۰۴ چیست؟ سکوت آماری در بازار مسکن
سرخط خبرها

با پول دنا پلاس چه خودرویی در کشور‌های همسایه می‌توان خرید؟

  • کد خبر: ۱۴۳۱۸۳
  • ۱۲ دی ۱۴۰۱ - ۲۲:۰۲
با پول دنا پلاس چه خودرویی در کشور‌های همسایه می‌توان خرید؟
در حالی که خودرو‌های باکیفیت کره‌ای در بازار کشور‌های همسایه بین ۱۵ تا ۲۰ هزار دلار است، در بازار ایران دنا پلاس با قیمت بیش از ۱۷ هزار دلار خرید و فروش می‌شود!

به گزارش شهرآرانیوز، قیمت خودروهای وارداتی در بازار کشورهای همسایه بین ۱۵ تا ۲۰ هزار دلار است. محصولات وارداتی به خصوص محصولات شرکت کیا نسبت به خودروهای تولید داخل از کیفیت بالاتری برخوردار هستند، اما از نظر قیمت دلاری فرق زیادی بین آنها نیست.

یعنی ایرانی‌ها محصولات تولید داخل را به قیمت خودروهای کیا و سراتو می‌خرند. اما برای خرید همان خودروهای خارجی باید چندین برابر هزینه کنند!

به عبارت دیگر دناپلاس توربو در بازار ایران ۷۰۰ میلیون تومان قیمت دارد، که معادل دلاری آن ۱۷ هزار و ۵۰۰ دلار است. یعنی قیمت کیا پیکانتو در بازارهای خارجی ۱۵ هزار دلار و سراتو ۲۰ هزار دلار است و دنا پلاس توربو معادل ۱۷.۵ هزار دلار قیمت دارد.

پراید، تیبا و کوییک هم که جزو خودروهای اقتصادی ایرانیان محسوب می‌شوند در حال حاضر بین ۶ تا ۸ هزار دلار قیمت دارند. اگر یک پله کیفیت را بالاتر ببریم، خودروهای پژو ۲۰۶ تیپ ۲، پارس سال و شاهین قرار می‌گیرند که از نظر دلاری حدود ۱۱ تا ۱۳ هزار دلار قیمت می‌خورند. در رده خودروهای گران‌قیمت تولید داخل، تارا و دنا قرار دارند که قیمتشان بین ۱۵ تا ۱۷ هزار دلار است.

بررسی‌ها نشان می‌دهد که در ایران نه تنها خودروهای تولید داخل را با قیمت دلاری خودروهای خارجی می‌فروشند، بلکه خودروهای خارجی ۲ هزار دلاری را هم گرانتر می‌فروشند.

خودرو چانگان CS۳۵ که ۳ سال پیش ساخته شده در بازار ایران حدود ۹۰۰ میلیون تومان است؛ یعنی با قیمت حدود ۲۲ هزار و ۵۰۰ دلار فروخته می‌شود. این در حالی است که تولید امسال این خودرو بین ۱۴ تا ۱۵ هزار دلار قیمت دارد.

کیا اسپورتیج ساخت ۴ سال قبل الان در بازار حدود ۴ میلیارد تومان قیمت دارد که معادل ۹۹ هزار دلار برآورد می‌شود؛ اما قیمت تولید امسال این خودرو ۲۴ هزار دلار است.

بر اساس اظهارات مدیرکل دفتر واردات گمرک، اولین محموله خودروهای وارداتی شامل ۲۲ خودرو از شش نمونه محصولات کیا از جمله سراتو، ریو، پیکانتو، پگاس، سونت (شاسی بلند) و اسپورتیج (شاسی بلند) است.

پیش از این هم اعلام شده بود که شرکت سایپا اقدام به واردات سه مدل خودرو CS۳۵ و CS۵۵ پلاس و یونی‌تی از محصولات شرکت چانگان کرده که پیش از این هم سابقه همکاری بین این دو شرکت وجود داشت و اولین محموله این شرکت هم طبق وعده‌ها، بهمن‌ماه وارد کشور خواهد شد.

حالا بر اساس جدیدترین تصمیم‌گیری‌ها درباره خودروهای خارجی، ۱۹ هزار دستگاه از محصولات چانگان از سوی خودروسازی سایپا و ۲ هزار و ۱۴۰ دستگاه از محصولات کیا به عنوان نخستین خودروهای وارداتی در بورس کالا پذیرش شده‌اند.

بازه قیمتی کیا سراتو از ۱۴ هزار و ۷۰۰ یورو تا بیش از ۲۰ هزار یورو است و به دلیل سقف قیمت ۲۰ هزار یورویی که در واردات خودرو لحاظ شده احتمالا شاهد واردات نسخه فول‌آپشن این خودرو نخواهیم بود.

قیمت مدل پایه خودرو کیا اسپورتیج که در محموله وارداتی قرار دارد، از ۲۴ هزار یورو آغاز می‌شود. کیا ریو نیز در مدل‌های متفاوت هاچ بک و سدان عرضه شده و قیمت آن از ۱۵ تا ۱۹ هزار یورو متغیر است.

مدل پایه کیا سونت نیز ۹۶۰۰ یورو قیمت دارد و در مدل‌های بالاتر قیمت آن به حدود ۱۵ هزار یورو می‌رسد و شاید قیمت اقتصادی آن در محبوبیت آن موثر واقع شود.

کیا پگاس نیز در کشورهای همسایه ۱۱ هزار و ۵۰۰ یورو به فروش می‌رسد. قیمت دلاری کیا پیکانتو نیز از ۱۵ هزار دلاری شروع می‌شود و به ۲۰ هزار دلار هم می‌رسد.

چانگان Cs۳۵ معمولی نیز بین ۱۴ تا ۱۵ هزار دلار قیمت دارد. دیگر محصول چانگان با نام sc۵۵ نیز حدود ۲۰ هزار دلار قیمت دارد.

منبع: تجارت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->