شرکت متا می‌خواهد برای مصرف برق مراکز داده و هوش‌ مصنوعی‌اش انرژی هسته‌ای بخرد ادوبی اپلیکیشن اندروید فتوشاپ را به‌صورت آزمایشی منتشر کرد بسته‌های ویژه همراه اول ویژه عرفه تا اربعین ۱۴۰۴ + روش فعالسازی بخش زیادی از ثروت ۲۰۰ میلیارد دلاری بیل گیتس برای توسعه آفریقا صرف می‌شود به‌کارگیری پهپادها و هوش مصنوعی برای رصد حریم تهران خبرهایی از دردست‌ساخت‌بودن نسخه چندنفره بازی مرد عنکبوتی چین اولین ربات انسان‌نمای نظافت‌گر هتل را رونمایی کرد + فیلم آیا XChat همان‌قدر که ایلان ماسک ادعا می‌کند امنیت دارد؟ نامه وزارت اقتصاد به رئیس‌جمهور درباره ممنوعیت همکاری داروخانه‌ها با پلتفرم‌های توزیع دارو مایکروسافت قوانین ویندوز ۱۱ برای پورت‌های USB-C را تغییر داد بهرام عکاشه، نخستین استاد زلزله‌شناسی ایران درگذشت NotebookLM: ده نکته طلایی برای استادشدن در ابزار قدرتمند گوگل + راهنما به‌زودی امکان پرداخت با ریال دیجیتال در فروشگاه‌های اینترنتی فراهم می‌شود معرفی بازی Tofu Drifter + دانلود اندروید و IOS هشدار مایکروسافت به کاربران اپلیکیشن Authenticator: رمزهای عبور خود را ذخیره کنید واردات همه برند‌های گوشی همراه آزاد شد (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) شرکت ایکس سرویس پیام‌رسان XChat را برای برخی کاربران فعال کرد نمونه ارتقایافته ماهواره کوثر آماده پرتاب می‌شود واکنش ایلان ماسک به اضافه‌شدن گراک به تلگرام: هنوز قراردادی امضا نشده است! گوگل: برای حل مشکل خالی‌شدن سریع باتری در اندروید اینستاگرامتان را آپدیت کنید!
سرخط خبرها

ساخت یک گجت موبایلی که گزش حشرات را درمان می‌کند

  • کد خبر: ۱۴۳۳۲۶
  • ۱۳ دی ۱۴۰۱ - ۱۶:۰۳
ساخت یک گجت موبایلی که گزش حشرات را درمان می‌کند
برای اولین‌بار یک گجت کوچک گوشی هوشمند با کمی گرما گزش و نیش حشرات را درمان می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز - دستگاه جدیدی وجود دارد که به نام «heat it» به معنی گرم کن شناخته می‌شود که همانطور که از نامش پیداست، از گرما برای درمان انواع نیش حشرات استفاده می‌کند.

این دستگاه که به اندازه یک درگاه OTG یا یک فلش مموری کوچک است، می‌تواند به اکثر گوشی‌های هوشمند وصل شود و یک کابل لایتنینگ برای گوشی‌های آیفون و یک کابل USB-C برای گوشی‌های اندروید در جعبه آن وجود دارد و وزن آن تنها سه گرم است.

این دستگاه با استفاده از گرما از مشکلات دستگاه‌های مشابهی که از فناوری خنک کننده استفاده می‌کنند، جلوگیری می‌کند.

سازنده این دستگاه قبل از معرفی آن در نمایشگاه CES گفت: برخلاف سایر دستگاه‌های مبتنی بر هیپوترمی(سرمازدگی) که نیاز به استفاده از باتری دارند، heat it به اندازه کافی کوچک است تا به جاکلیدی شما متصل شود و به هر کجا که می‌روید آن را با خود ببرید.

نکته مهم این است که شما هیچ پولی را برای خرید باتری برای heat it هدر نخواهید داد و مسائل زیست محیطی در مورد آن وجود ندارد و همچنین هیچ‌گونه مواد شیمیایی بدی را روی پوست شما قرار نمی‌دهد.

عدم نیاز به باتری، این دستگاه را قادر می‌سازد تا در ابعاد کوچک ساخته شود. این دستگاه با طول چهار سانتی‌متر، عرض دو سانتی‌متر و ضخامت تنها هشت میلی‌متری به راحتی روی یک جاکلیدی قرار می‌گیرد.

به گفته شرکت سازنده آن موسوم به Kamedi GmbH، این دستگاه به بهترین شیوه برای درمان نیش پشه، زنبور و سایر حشرات قابل استفاده است.

نیش حشرات با تزریق سم به بدن انسان موجب ترشح هیستامین در انسان می‌شود. این در حالی است که با اِعمال سریع گرما می‌توان آزادسازی هیستامین‌ها را به میزان قابل توجهی کاهش داد و در عین حال به عنوان یک ضد تحریک روی سلول‌های عصبی عمل می‌کند.

لوکاس لیتکه مخترع heat it و مدیر عامل شرکت سازنده آن می‌گوید: مصرف‌کنندگان اروپایی دریافته‌اند که دستگاه‌های مبتنی بر هیپوترمی مؤثرترین راه برای درمان نیش حشرات هستند و گرما به وضوح بهترین شفادهنده نیش حشرات است.

وی افزود: ما مطمئن هستیم که مصرف‌کنندگان در آمریکای شمالی به اندازه مصرف‌کنندگان اروپایی، heat it را که ترکیبی انحصاری از اثربخشی و قابلیت حمل است، دوست خواهند داشت.

دستگاه heat it در حال حاضر برای خرید در سایت آمازون با قیمت ۳۹.۹۵ دلار در دسترس است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->