جمعی از معلمان، شنبه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند نتانیاهو از ترس بازداشت، سفرش به واتیکان را لغو کرد شهادت ۱۱۵ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران به معاهده «منابع ژنتیک و دانش سنتی» پیوست انصارالله یمن: از تهدیدهای رژیم صهیونیستی و آمریکا هیچ هراسی نداریم چین: به حق ایران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذاریم قالیباف: زمینه تقویت عملی روابط اقتصادی و فرهنگی بین کشورهای اسلامی فراهم شده است پیام تسلیت دبیر شورای اطلاع رسانی دولت برای درگذشت یک عکاس خبری و یک روزنامه‌نگار سیاسی دادگاهی در دانمارک ۲ فرد را به جرم هتک حرمت قرآن کریم جریمه کرد خروج طالبان از لیست سیاه و جهش همکاری‌های روسیه و افغانستان عراقچی: هیچ سناریویی برای چشم‌پوشی از غنی‌سازی وجود ندارد سفر قریب‌الوقوع وزیر خارجه عراق و رئیس اقلیم کردستان عراق به تهران ادعای ترامپ: با ایران به توافق می‌رسیم؛ با تجارت با تهران مشکلی ندارم آیین گرامیداشت فردوسی در دانشگاه اقتصاد و روابط بین‌الملل پکن برگزار شد کتاب خاطرات رهبر انقلاب از زندگی پدرشان منتشر می‌شود ترامپ: ممکن است با پوتین تماس بگیرم؛ ما باید دیدار کنیم افزایش شهدای غزه به ۵۳ هزار و ۱۱۹ شهید (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت غریب‌آبادی از نشست ایران و ۳ کشور اروپایی در استانبول وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند ایران و اوکراین، محور دیدار روبیو با مشاوران امنیت ملی تروئیکای اروپا در استانبول وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

قول وزیر راه برای پیگیری بیمه رانندگان حمل‌و‌نقل جاده‌ای و بررسی سهمیه سوخت ناوگان باری+ فیلم

  • کد خبر: ۱۴۳۷۶۱
  • ۱۵ دی ۱۴۰۱ - ۱۶:۰۵
قول وزیر راه برای پیگیری بیمه رانندگان حمل‌و‌نقل جاده‌ای و بررسی سهمیه سوخت ناوگان باری+ فیلم
وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه با استفاده از توان داخلی و واردات نوسازی ناوگان تسریع خواهد شد از بررسی سهمیه سوخت ناوگان باری و ابلاغ رویه‌های جدید در خصوص شرکت‌های واسط بین رانندگان و صاحبان بار خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی در ارتباط زنده تلفنی با بخش خبر ۱۴ شبکه یک سیما درباره حضور سرزده رییس‌جمهور در پایانه اکبرآباد و مشکلات مطرح شده در حوزه حمل و نقل ترانزیتی جاده‌ای اظهار داشت: یکی از مشکلاتی که این ناوگان گسترده از آن رنج می‌برد بحران فرسودگی خودرو‌ها است.

وی با بیان اینکه ۳۷۸هزار دستگاه کامیون در جاده‌های کشور در حال تردد هستند، افزود: هرچقدر خودرو‌ها فرسوده باشند بالتبع مصرف سوخت بالا می‌رود و مشقاتی را نیز برای رانندگان ایجاد می‌کند.

عضو کابینه دولت سیزدهم با تاکید بر اینکه بنا به دستور ریاست جمهور بایداز توان تولید داخل برای جابه جایی ۵۰ درصد ناوگان فرسوده اقدام کنیم، تصریح کرد: در صورتی که توان تولیدات داخل نتوانست نیاز را برطرف سازد با واردات خودرو‌های دارای عمر کمتر از سه سال به جبران آن خواهیم پرداخت.

بذرپاش با قدردانی از زحمات راننگان صنعت حمل و نقل جاده‌ای به مشکلات آن‌ها اشاره کرد و افزود: در خصوص بیمه رانندگان اقداماتی در دستور کار قرار دارد لذا از عمده مشکلات دیگر این عزیزان تامین لاستیک، روغن و قطعات است که در خصوص روغن با تامین از شرکت‌های داخلی در حال مرتفع شدن است و در خصوص لاستیک نیز ۴ میلیون حلقه مورد نیاز سالیانه کشور است.

وی به سهمیه سوخت رانندگان حمل و نقل جاده‌ای اشاره کرد و گفت: سهمیه ۳۰۰ لیتری سوخت که بنا به پیمایش نیز قابل تغییر است نیز مورد اعتراض این قشر قرار گرفته که این موضوع در دستور اصلاح  قرار گرفته است.

وزیر راه شهرسازی بخش دیگری از مشکلات را تعامل رانندگان با شرکت‌های واسط عنوان کرد و بیان داشت: از سازمان راهداری درخواست کردیم رویه‌های اصلاحی را تدوین و تا چند روز آینده آن را ابلاغ خواهیم کرد.

وی با اشاره به دستورکار قرار گرفتن سکو‌های مجازی در سازمان راهداری خاطرنشان کرد: با راه‌اندازی این بستر بحث واسطه‌ها کم خواهد شد و خود رانندگان از این طریق به بار با کمترین هزینه دسترسی پیدا کنند.

به گفته بذرپاش هدف وزارت راه و شهرسازی نوسازی ناوگان فرسوده در سریعترین زمان است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->