مشهد؛ «قلب ایران» آماده استقبال از زائران نوروزی است اختتامیه دومین جشنواره مطبوعات خراسان رضوی برگزار شد افتخارآفرینی ۱۴ خبرنگار موسسه شهرآرا در دومین جشنواره مطبوعات خراسان رضوی اعضای هیات داوران دومین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه «عباس کیارستمی» معرفی شدند انیمیشن «در سایه سرو» در شرایط تحریم پرچم ایران را به اهتزاز درآورده است ویدئو| قیمت جدید بلیت سینما‌ها اعلام شد (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) اولین تصویر از «بُت» حمید نعمت‌الله منتشر شد مدیر دوبلاژ تلویزیون: از هنرمندان پیشکسوت حمایت شود سعید آقاخانی با یک سریال معمایی به نمایش خانگی می‌آید معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: هنر مقوله‌ای سیاست‌پذیر نیست یادی از مرحوم حسن لاهوتی، مترجم و مولوی‌پژوه | همراز عیاران جهان قند است «پاتریک ویلسن» و «خاویر باردم» در فیلم تنگه وحشت سفر علمی جمعی از دانشجویان دانشگاه‌های هند به مشهد مریم سعادت مهمان برنامه ۱۰۰۱ محسن کیایی می‌شود مروری بر سریال‌های نوستالژیک پرمخاطب تلویزیون فیلم جیمز باند جدید ساخته می‌شود؟ رکوردشکنی تماشاخانه مایان با اجرای دو نمایش در سال ۱۴۰۳ زمان پخش مسابقه مردان آهنین از شبکه‌های سیما اختلافات بر سر سریال «معاویه» بالا گرفت
سرخط خبرها

تجلیل از محمدرضا جاهدی‌نیا در همایش نکوداشت «معلم فرهنگی جوانمرد قرآنی»

  • کد خبر: ۱۴۳۷۸۵
  • ۱۵ دی ۱۴۰۱ - ۲۱:۵۳
تجلیل از  محمدرضا جاهدی‌نیا در همایش نکوداشت «معلم فرهنگی جوانمرد قرآنی»
در مراسمی با حضور شهردار مشهد مقدس، مسئولان و جمعی از چهره های قرآنی از «محمدرضا جاهدی نیا» معلم و حافظ قرآن تجلیل شد.

به گزارش شهرآرانیوز، «محمدرضا جاهدی نیا» معلم جوانی است که در مسابقات بین المللی قرآن کریم در سال ۱۴۰۰ در حالی که اشتباه او از چشم داوران دور مانده بود و به همین واسطه به مقام نخست رشته این مسابقات دست یافته بود، با نهایت اطمینان قلبی به اشتباه در اجرای برنامه حفظ خود اذعان کرد به همین دلیل نیز در این مسابقات در جمع رتبه های اول تا سوم قرار نگرفت. اما این حرکت جوانمردانه او از نگاه اهالی قرآن و فرهنگ دور نماند و به همت ستاد مردمی تجلیل از پیشکسوتان و فعالین قرآن و عترت خراسان رضوی مورد تجلیل قرار گرفت.

قرائت پیام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی 

در این مراسم که امشب در تالار نور مشهد و با حضور «عبدالله ارجائی» شهردار مشهد مقدس برگزار شد، حجت الاسلام والمسلمین «مهدی شجاع» مدیرکل ارتباطات و هماهنگی امور قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، پیام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خطاب به این معلم جوانمرد را قرائت کرد.

در بخش هایی از این پیام آمده است:

«ایران عزیز ما از دیرباز به برکت اسلام، مهد جوانمردان با اخلاق و با فتوت بوده است... این درسی است که این چهره های ماندگار از خورشید ماندگار آسمان فتوت و مولای جوانمردان عالم، یعنی وجود منور امیرالمومنین علی (ع) فرا گرفته اند. جوان با ایمان و با صداقت آقای «محمدرضا جاهدی نیا» نیز از سلسله همان جوانمردان صادق می باشد. با این ویژگی که این فرزند برومند انقلاب اسلامی و رهرو شهیدان، یعنی ستارگان آسمان مردانگی و اخلاق می باشد که خداوند تبارک و تعالی، قلب و دلش را جایگاه آیات نورانی وحی فرموده است...»

همچنین در این مراسم، پیام تصویری «یوسف نوری» وزیر آموزش و پرورش خطاب به این معلم جوانمرد نیز به نمایش در آمد. وزیر آموزش و پرورش در این پیام، کار این معلم قرآنی را به عنوان یک معیار معرفی کرد که شایسته تقدیر و تجلیل است.

در ادامه این مراسم، حجت الاسلام والمسلمین دکتر «سید سعیدرضا عاملی» دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز در سخنانی از این حرکت جوانمردانه معلم حافظ قرآن تجلیل کرد.

تقبل نیمی از هزینه سفر اعزام به حج تمتع توسط شهردار مشهد

گفتنی است از آنجا که این معلم جوانمرد با این حرکت، خود را از جایزه سفر حج تمتع محروم کرده بود، شهردار مشهد در این مراسم نیمی از هزینه سفر اعزام او به سفر حج را تقبل کرد و قرار بر آن شد که نیم دیگر از این هزینه نیز از سوی معاونت قرآت و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تامین شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->