تصادف ۲ دستگاه پراید در جاده کلات ۹ مصدوم بر جا گذاشت (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) ساخت بلوک‌های بتنی از شیشه‌های دورریز توسط استارتاپ ایرانی تاثیر کرونا بر روح و روان| ۳۰ درصد مبتلایان به کرونا درگیر مه مغزی هستند سرنوشت متفاوت برای ۵ قاتل پای چوبه دار جاده کندوان یکطرفه شد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) دستگیری نخستین سارقی که با پابندالکترونیکی قصد سرقت داشت ! خراسان رضوی بیش از ۹ هزار زائر حج تمتع آماده اعزام دارد پیش بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (فردا شنبه ۸ اردیبهشت) کشف ۲۰ هزار لیتر سوخت قاچاق و دستگیری ۱۳ قاچاقچی در مرز‌های خراسان رضوی راهکار جدید وزارت راه و شهرسازی برای حاشیه‌نشینی| نوسازی بافت‌های فرسوده تسریع می‌شود فرونشست زمین در خیابان کلاهدوز مشهد + تصاویر (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) اسکیمر چیست و چگونه در دام کلاهبرداری اسکیمری قرار نگیریم؟ شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود برگزاری همایش روز روان‌شناس و مشاور در مشهد | ارتقای سلامت جامعه باعث تشخیص روان‌شناس‌نما‌ها می‌شود انفجار گاز در نیشابور، یک کشته و یک مصدوم بر جای گذاشت (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) رییس سازمان حج و زیارت: میانگین سن حجاج امسال ۵۷ سال است جمع آوری و دستگیری ۲۸۶ معتاد و خرده فروش در مشهد طی سال جاری (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) افزایش نسبی دما در غالب مناطق کشور تا اواسط هفته آتی (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) تالاب جازموریان جان دوباره گرفت ۳ پیشنهاد برای افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی | افزایش ۳۵درصدی باید لحاظ شود
سرخط خبرها

امدادرسانی به ۲۷ روستای درگیر سیلاب در سیستان و بلوچستان+ویدئو

  • کد خبر: ۱۴۴۲۱
  • ۲۲ دی ۱۳۹۸ - ۱۰:۱۳
امدادرسانی به ۲۷ روستای درگیر سیلاب در سیستان و بلوچستان+ویدئو
مدیرعامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان گفت: با تداوم بارندگی‌ها کار امدادرسانی در مناطق آسیب‌دیده همچنان ادامه دارد.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان گفت: براساس اعلام ستاد مدیریت بحران و هشدار هواشناسی، تمامی کارمندان، امدادگران و نجاتگران و دستگاه‌های خودرویی و امداد و نجات شعب تا خروج سامانه از استان به حالت آماده‌باش در آمده‌اند و تمامی مرخصی‌های کارمندان لغو شده است.

رسول راشکی تصریح کرد: آمادگی لازم برای حضور و خدمات‌رسانی به آسیب‌دیدگان حوادث در بخش‌های مختلف این جمعیت با بهره‌گیری از تجهیزات سبک، نیمه‌سنگین و سنگین امداد و نجات، بالگرد و خودرو‌های سبک و سنگین وجود دارد.

او با اشاره به بارش‌ها و حوادث ناشی از سیلاب دو روز گذشته، افزود: در این بارش‌ها از ۲۰ لغایت ۲۱ دی ماه ۱۳ شهرستان و ۲۷ روستا در استان درگیر سیلاب شدند.

راشکی اضافه کرد: در مناطق گرفتار در سیلاب، ۲۸۵ خانوار شامل ۱۱۷۳ نفر دچار آسیب شده بودند که در این راستا تعداد ۸۰ خانوار به تعداد ۳۳۵ نفر در چادر‌های امدادی و مناطق امن اسکان داده شدند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان گفت: ۸۰ دستگاه چادر امدادی، ۱۴۲ تخته موکت، ۲۷۳ تخته پتو و ۱۶۷۷ کیلو نایلون سنگری در بین خانواده‌ها توزیع شده است. همچنین ۴۶۴ قوطی کنسروجات مختلف ۱۹ بسته غذایی، حبوبات، چای، قند و شکر، روغن والور و فانوس از جمله اقلام توزیع شده در بین آسیب دیدگان است.

راشکی گفت: ۳۵۷ نفر نجاتگر به همراه ۵۰ نیروی کادر در قالب ۷۷ تیم عملیاتی کار امداد رسانی به آسیب دیدگان را بر عهده دارند.
 
ساکنان ۶ روستا در کنارک به علت بارش شدید تخلیه شدند و اسکان اضطراری یافتند.

با توجه به تداوم بارندگی‌ها کار امدادرسانی در مناطق آسیب‌دیده همچنان ادامه دارد./باشگاه خبرنگاران جوان
 
 

 

مردم سیستان و بلوچستان نیاز شدید به اقلام امدادی دارند

شهرستان‌های خاش، دلگان و روستا‌های حاشیه تفتان در محاصره سیل قرار گرفته و در پی آن مردم برخی شهر‌ها و روستا‌های سیستان و بلوچستان تا کمر در آب فرو رفته‌اند، مدارس ۱۲ شهر تعطیل شده و امکانات هلال احمر برای کمک رسانی کافی نیست چرا که امکانات و زیرساخت‌های مناسب به اندازه کافی برای بازگشایی راه‌های مواصلاتی روستایی و نیز خدمات رسانی به سیل زده‌های محروم استان وجود ندارد.

خسارت سنگین سیلاب به زیرساخت‌های شهرستان دلگان

 مجتبی شجاعی، فرماندار دلگان گفته، پس از فروکش کردن بارندگی‌ها از بامداد امروز ۱۳ تیم متشکل از ادارات معین شهرستان به همراه نمایندگان هلال احمر به منظور حضور در مناطق  آسیب دیده و ارزیابی اولیه و مدیریت میدانی و روانی و همچنین تنظیم شیوه کمک رسانی در محل، به روستا‌ها و عشایر اعزام شدند.

وی ادامه داد: حجم بارش‌ها که به صورت مستمر و بدون توقف و منظم  از روز جمعه تا شب گذشته، در دلگان در طی حدود ۳۵ ساعت صورت گرفت ۱۱۷ میلیمتر بود در حالی که حجم متوسط بارندگی سالانه استان ۱۱۳ میلیمتر است که در طول یک سال می‌بارد.

 شجاعی بیان کرد: دلگان در طی کمتر از دو روز این حجم بارش را داشته است که البته علاوه بر برکات آتی و اثرات مثبت این بارندگی بر غنی شدن سفره‌های زیرزمینی، خسارت بسیار زیاد مادی و زیرساختی و همچنین تلفات احشام و دام مردم و آسیب به برخی واحد‌های مسکونی و مزارع و موتور‌های کشاورزی وارد کرده است.

وی تاکید کرد: البته همکاری خوب مردم با ستاد مدیریت بحران و پای کار بودن دهیاران و بسیجیان و عوامل امدادی عامل پیشگیری از خسارت‌های جانی بوده است به شکلی که به اصرار دهیاران و شورا‌های روستایی و اطلاع رسانی به موقع، اهالی، منازل گلی خود را ترک و در منازل امن روستا ساکن شده بودند.

دلگان به شدت  نیازمند توجه ویژه در اعزام اکیپ‌های امدادی و ارسال اقلام امدادی

وی افزود: دلگان به شدت نیازمند توجه ویژه در اعزام اکیپ‌های امدادی و ارسال اقلام امدادی است چرا که به بسیاری از جاده‌های اصلی و فرعی و روستایی آسیب جدی وارد شده، بسیاری از منازل خشت و گلی آسیب دیده و بعضا تخریب شده‌اند، در برخی مناطق  وسایل و زندگی مردم را اب برده، اقلام خوراکی در منازل روستا‌ها و عشایر  از بین رفته است.

شجاعی عنوان کرد: هوا رو به سرماست و نیازمند اقلام گرمایشی اعم از پتو و بخاری و همچنین توزیع نفت سفید به صورت ویژه هستیم. توزیع آب آشامیدنی و نان و آرد نیز بسیار حیاتی است.

شهر خاش وضعیت بحرانی دارد

 به دنبال وقوع بارش‌های سنگین و مداوم طی دو شبانه روز اخیر شهر خاش و نقاط روستائی و عشایری در این شهرستان وضعیت بحرانی به خود گرفتند. با توجه به حجم بالای بارش‌ها شهر خاش دچار آبگرفتگی شدید شده و به زیر آب رفته و مناطق روستایی هم همین وضعیت را دارند.

بسیاری از رودخانه‌ها مانند پنج انگشت، گوهرکوه، تفتان، ایرندگان، شوگه، خان بی بی، کارواندر، گزو، ترشاب، تمندان و ... به صورت چندباره سیلابی شده اند و هم اینک نیز خروشان هستند.

سقف خانه‌های قدیمی و خشت و گلی و حتی منازل نوساز آجری و بلوکی خیس و سنگین و خطرساز شده‌اند و در صورت تداوم بارش‌ها احتمال وارد شدن خسارت به منازل مردم زیاد است.

عنایت ایرندگانی، بخشدار ایرندگان خاش گفت: به طور میانگین حدود ۹۰ میلی متر باران در این بخش باریده و هم اینک خطرات ریزش کوه و ریزش سقف منازل قدیمی و خشت و گلی احساس می‌شود.

بارندگی برای دومین روز مدارس ۱۲ شهر سیستان و بلوچستان را تعطیل کرد

بارندگی‌های مستمر در دو شبانه روز اخیر برای دومین بار مدارس برخی شهر‌های سیستان و بلوچستان را به تعطیلی کشاند.

مدارس دلگان، دشتیاری، کنارک، چابهار، مهرستان، سرباز، سراوان، سیب و سوران، فنوج، لاشار و بخش کورین امروز در تمامی مقاطع و در نوبت صبح و عصر تعطیل هستند، اما مدارس پیش دبستانی و دبستانی خاش و نوک آباد تعطیل اعلام شده اند.

ذخیره ۶۰ میلیون متر مکعب آب پشت سد‌های خاش

فرماندار خاش گفت: به دنبال وقوع بارش‌های سنگین و سیلابی اخیر در شهرستان خاش افزون بر ۶۰ میلیون متر مکعب آب پشت سد‌های خاکی و سنگی و ملاتی این شهرستان ذخیره شده است.

صاحب گل صالحی افزود: خوشبختانه سد مهران به عنوان تنها سد خاش که سابقه ساخت آن به سال ۶۵ بر می‌گردد در پی بارش‌های اخیر آبگیری شده و افزون بر سه میلیون متر مکعب آب پشت آن ذخیره شده است.

صالحی بیان کرد: سد‌های واقع در گوهرکوه، نوک آباد و ایرندگان و مرکزی خاش هم آبگیری و بخش قابل توجهی آب پشت آن‌ها ذخیره شده است.

وی گفت:  به دنبال وقوع بارش‌ها ده‌ها دیوار حفاظتی و بند خاکی تخریب شده‌اند.
 
تردد در محور ترانزیتی خاش به زاهدان بدون زنجیر چرخ میسر نیست

 فرماندار خاش گفت: با توجه به وقوع بارش سنگین برف محور ترانزیتی خاش به زاهدان به شدت لغزنده بوده و تردد بدون زنجیر چرخ میسر نیست.

صاحب گل صالحی افزود: از ساعتی قبل بارش برف در حوزه بخش نوک آباد، میرآباد تا چانعلی واقع در محور خاش به زاهدان شروع شده، لذا توصیه بر رانندگی آرام و با احتیاط را برای رانندگان داریم./ایسنا
 
اعزام بالگرد و قایق برای امدادرسانی
 
استاندار سیستان و بلوچستان بیان داشت: باتوجه به آبگرفتگی معابر امکان  برقراری ارتباط از معبر جاده‌ای وجود ندارد لذا با بالگرد امدادرسانی می‌شود، البته یک  فروند بالگرد از بندر عباس به سمت کنارک فرستادیم تا ارزیابی‌‎های لازم صورت گیرد و  با مناسب شدن شرایط جوی بقیه بالگردها نیز فرستاده می‌شوند.
 
موهبتی اضافه کرد: به لطف خدا بارندگی‌های خوبی در سطح استان سیستان و بلوچستان از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب داشتیم و  بازندگی‌ها در افغانستان در قندهار و هرات ادامه دارد و آورده آبی خوبی برای رود هیرمند داشته است. 
 
وی در عین حال اضافه کرد: آبگرفتگی‌ معابر در شهر‌های بخش سیستان مرتفع شده است و امیدواریم با همیاری تیم‌های امدادی خسارتی متوجه مردم نشود. 
 
استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه در حال برآورد خسارات مالی هستیم، گفت: سعی کردیم جاده‌های اصلی بسیاری از مناطق را بازگشایی کنیم. جاده مسیر چابهار به نیکشهر وصل شده است و ارتباط بین جاده‌های شهرستان سرباز قطع است و  در مسیر کنارک به بندرعباس نیز فعلا ماشینی نمی‌تواند عبور کند. تا سیل فروکش نکند، ارتباط جاده‌ای برقرار نمی‌شود.
 
موهبتی در پایان خاطر نشان کرد: بخاطر خسارات وارده به زیرساخت‌های برق و خطوط انتقال آن در برخی روستا‌ها  برق و ارتباطات قطع بود که پشتیبانی‌های لازم برای وصل مجددشان درخواست شده است و در حال رسیدگی به این امور هستیم. تقاضای ارسال چادر و مواد غذایی هم داشتیم تا مشکلی از این بابت پیش نیاید./میزان
 
 
یک کشته و یک مفقود در سیل استان‌های هرمزگان و سیستان و بلوچستان

رییس سازمان امداد و نجات هلال احمر از کشته شدن یک تن در استان هرمزگان و مفقود شدن یک تن در سیستان و بلوچستان طی حوادث جوی ٧٢ ساعت گذشته خبر داد./ایسنا
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->