مردم از نبود پزشکان متخصص سلامت در برخی از درمانگاه های مشهد گلایه دارند | درمانگاه های خالی از متخصص! آغاز فاز صفر اجرای برنامه پزشکی خانواده در ۴ شهرستان | هدف‌گذاری پوشش یکپارچه شهر و روستا واکسیناسیون ۶۰ هزار قلاده سگ صاحبدار علیه هاری در خراسان رضوی صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش ۱۰ درجه‌ای دما (۷ آبان ۱۴۰۴) ایران در آستانه سالمندی جمعیت و چالش بزرگ نظام بیمه‌ای صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی در روز‌های آینده (۷ آبان ۱۴۰۴) چرا فشار خون در فصل سرد بالا می‌رود؟ ادعای معاون وزیر آموزش و پرورش: اجباری‌شدن پیش‌دبستانی، آمار تکرار پایه را کاهش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) | احتمال رگبار‌های پراکنده باران در برخی نقاط استان، از فردا معاون وزیر آموزش و پرورش خبر داد: افزایش شمار هنرستان‌های دخترانه عشایر | دوره‌های تربیت معلم همچنان ادامه دارد تکالیف وزارت علوم در حوزه حمایت از هوش مصنوعی مشخص شد نتایج متقاضیان رشته‌های بورسیه نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد (۷ آبان ۱۴۰۴) نقش والدین در استفاده صحیح فرزندان از گوشی‌های همراه چیست؟ | نشانه‌های اعتیاد به اینترنت در نوجوانان + راهکار‌ها ۸۳۰ تن انواع فرآورده خام دامی غیربهداشتی در خراسان رضوی توقیف شد (۷ آبان ۱۴۰۴) هشدار درباره تخلفات مالی در بیمارستان‌ها | پورسانت‌گیری و درآمدهای صوری در مراکز درمانی باید متوقف شود مأموریت موفق اورژانس ۱۱۵ فریمان در تسهیل زایمان مادر باردار داخل آمبولانس (۷ آبان ۱۴۰۴) چطور یک آلرژی خطرناک در کودکان را کاهش دهیم؟ دارو‌های امپرازول و پنتوپرازول را خودسرانه مصرف نکنید کشف ۱۲ تن برنج ایرانی احتکارشده در یکی از شهرستان‌های خراسان رضوی (۷ آبان ۱۴۰۴) خودمراقبتی، کلید سالمندی سالم و پویاست معاون پلیس آگاهی فراجا: از اردیبهشت تاکنون، بیش از ۶ هزار و ۳۰۰ حساب بانکی کلاهبرداران مسدود شده است (۷ آبان ۱۴۰۴) درخواست وزیر آموزش و پرورش از اعضای مجلس برای رفع مشکلات تبدیل وضعیت معلمان جریمه ۵۹۰ میلیارد ریالی یک شرکت تجاری در مشهد + جزئیات سارق، موبایل دزدی را به کلانتری خواجه ربیع مشهد فرستاد! معاون وزیر آموزش و پرورش هشدار داد: برخورد جدی با هرگونه هنجارشکنی در مدارس غیردولتی اجرای طرح هوشمندسازی بیمارستان‌های کشور از مشهد | اسناد کاغذی بیمه سلامت حذف می‌شود ۴ ماسک خانگی برای درمان خشکی پوست در پاییز افزودن سبزیجات و کنجد به نان ممنوع شد خطرناک‌ترین روش نگهداری سیر که می‌تواند مرگبار باشد!
سرخط خبرها

آخرین وضعیت رتبه‌بندی معلمان از زبان وزیر (۱۸ دی‌ماه ۱۴۰۱)

  • کد خبر: ۱۴۴۲۲۵
  • ۱۸ دی ۱۴۰۱ - ۱۵:۵۳
  • ۲
آخرین وضعیت رتبه‌بندی معلمان از زبان وزیر (۱۸ دی‌ماه ۱۴۰۱)
وزیر آموزش و پرورش گفت: طبیعی است که رتبه بندی که برای اولین بار در حال انجام است مقداری با کندی پیش برود و ابهامات موجود در آن شفاف شود.

به گزارش شهرآرانیوز، گردهمایی کشوری رؤسای ادارات مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی و اعضای شورای هماهنگی مؤسسان مدارس غیر دولتی سراسر کشور با حضور یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش صبح امروز برگزار شد.

نوری در جمع خبرنگاران با اشاره به تعطیلی مدارس و استفاده از فضای مجازی گفت: ما شبکه دانش آموزی شاد را داریم که در منطقه مشابه آن وجود ندارد باید از سرمایه گذارانی که این شبکه را ایجاد کردند تشکر کنیم که با ایجاد این سکو از آموزش مجازی حمایت کردند.

وزیر آموزش و پرورش در خصوص آخرین وضعیت رتبه بندی گفت: مراحل پایانی رتبه بندی در حال انجام است؛ بازنشستگان به مراحل پایانی خود رسیده است، اما ابهاماتی در رتبه بندی برخی از همکاران وجود دارد که به تدریج در حال برطرف شدن است. طبیعی است که رتبه بندی که برای اولین بار در حال انجام است مقداری با کندی پیش برود و ابهامات موجود در آن شفاف شود.

وی ضمن تشکر از صبوری فرهنگیان در موضوع رتبه بندی افزود: امیدوارم فرهنگیان همچنان منتظر بمانند تا همکاران رتبه بندی را به درستی انجام دهند.

نوری در پاسخ به این سوال که ثبت وضعیت چند درصد از معلمان در رتبه بندی نهایی شده است؛ گفت: رتبه اول همه همکاران به جز همکارانی که قانون ثبت رتبه بندی آن‌ها را منع کرده است؛ ثبت شده است. ابهام در رتبه برخی از معلمان وجود دارد که در حال بررسی است. رتبه بندی همکاران مهرآفرین هم انجام شده است. من به همکاران هم گفتم که با این لکه گیری‌ها رتبه بندی حتماً تا پایان سال انجام خواهد شد و اعتبار داده شده برای امسال تخصیص خواهد یافت.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ابراهیم
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۲۲ - ۱۴۰۱/۱۰/۱۸
0
0
کشش میده تا سال تازه . پرا افزایش هیچ نهاد و ارگانی اینقدر طول نکشیده واینقدر رسانه ای نشده و اینقدر بهانه نداشته؟
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۱۱ - ۱۴۰۱/۱۰/۱۸
0
0
سلام،چرا اکثر ادارات بخصوص نیروهای مسلح هرماه نفری ۳۰۰۰۰۰ هزار تومان پول براشون جهت مایحتاج زندگی رو حکمت کارت واریز میشه ولی به معلم درخواست پرداخت وام ۵۰۰۰۰۰۰ میلیونی برای خرید خوراکی بصورت اقساط ۶ماهه میکنید،خداوکیلی توهین به شعور و شأن و شخصیت معلمه...
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->