پژمان‌فر خبر داد: تداوم فعالیت صلح‌آمیز جمهوری اسلامی ایران در حوزه انرژی هسته‌ای آیت‌الله علم‌الهدی: انسجام مردم ارزشمندتر از هر دستاورد نظامی است | مردم، بزرگ‌ترین عامل امنیت کشور رئیس پیشین سازمان اطلاعات عربستان: مالکیت بمب‌های اتمی از سوی رژیم صهیونیستی مغایر با معاهده NPT است رویترز مدعی بازداشت گسترده مهاجران ایرانی در آمریکا شد اختلاف نظر شدید سناتور‌های آمریکایی بر سر خسارات ادعایی ترامپ به صنعت هسته‌ای ایران معاون‌اول قوه‌قضائیه: پرونده مزدوران و وطن‌فروشان با سرعت و دقت رسیدگی می‌شود آتش‌بس با حمله اسرائیل به جنوب لبنان نقض شد (۶ تیر ۱۴۰۴) کاهش بودجه کمک به اوکراین از سوی پنتاگون در سال ۲۰۲۶ پاپ لئو: ناامید کننده است که می‌بینیم قوانین بین‌المللی دیگر الزام‌آور نیستند یک نماینده مجلس: صهیونیست‌ها در برنامه تغییر نظام و ایجاد ناآرامی در کشور شکست خوردند پیام تبریک سردار رادان به رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ادعایی درباره توافق آمریکا با چین دادستانی رژیم صهیونیستی با تعویق دو هفته‌ای جلسه دادگاه نتانیاهو مخالفت کرد رئیس جمهور فرانسه: هدف این است که دوباره شاهد ازسرگیری ارتقای هسته‌ای ایران نباشیم تلگراف نوشت: آمریکا و اسرائیل متحمل یک شکست تمام‌عیار شدند | برنامه هسته‌ای ایران دست‌نخورده باقی مانده است پیام تبریک سردار رادان به رئیس ستاد کل نیروهای مسلح تبادل اطلاعات کاخ سفید با کنگره درباره ایران محدود می‌شود حادثه امنیتی مرگبار برای نظامیان صهیونیست در غزه (۶ تیر ۱۴۰۴) جزئیات انفجار مهیب در باکو (۶ تیر ۱۴۰۴) جزئیات جدیدی از عادی سازی روابط سوریه و رژیم صهیونیستی منتشر شد زد و خورد در تظاهرات شبانه علیه نتانیاهو در تل‌آویو (۶ تیر ۱۴۰۴) جاسوس اسرائیل در گیلان به دام افتاد (۶ تیر ۱۴۰۴) صدراعظم آلمان برای احیای توافق هسته‌ای ایران اعلام آمادگی کرد عراقچی: آمریکا بود که مسیر مذاکره را به مسیر جنگ تبدیل کرد+ویدئو پیام تشکر فرمانده کل ارتش از ملت قهرمان و رزمندگان نیروهای مسلح+ویدئو هشدار وزارت اطلاعات: موساد اقدام به راه اندازی صفحات جدید کرده است گفت‎‌وگوی تلفنی پزشکیان و رئیس جمهور آذربایجان | علی‌اف استفادهٔ اسرائیل از آسمان کشورش برای حمله به ایران را تکذیب کرد!
سرخط خبرها

سوئد از پیوستن به ناتو کوتاه می‌آید؟

  • کد خبر: ۱۴۴۲۶۶
  • ۱۸ دی ۱۴۰۱ - ۲۰:۵۲
سوئد از پیوستن به ناتو کوتاه می‌آید؟
نخست‌ وزیر سوئد گفت، ترکیه برای عضویت سوئد در ناتو خواسته‌هایی را مطرح کرده است که نمی‌توانیم همه آنها را بپذیریم.

به گزارش شهرآرانیوز، نخست‌ وزیر سوئد روز یکشنبه گفت، ترکیه برای عضویت سوئد در ناتو خواسته‌هایی را مطرح کرده است که نمی‌توانیم همه آنها را بپذیریم.

به گزارش «خبرگزاری فرانسه» «الف کریسترسون» نخست وزیر سوئد در نشست امنیتی با حضور دبیر کل ناتو گفت: «ترکیه تایید کرده که ما آنچه را که گفته‌ انجام می‌دهیم، اما برخی موارد را هم می‌خواهد که نمی‌توانیم انجام بدهیم.»

بر اساس این گزارش، سوئد و فنلاند در پاسخ به حمله فوریه روسیه به اوکراین، درخواست پیوستن به ائتلاف ناتو به رهبری ایالات متحده را دادند، اما ترکیه تا زمانی که دو کشور اقداماتی از جمله پیوستن به نبرد ترکیه علیه شبه‌نظامیان کرد را انجام ندهند، از تایید پیشنهاد آنها خودداری خواهد کرد.

«پکا هاویستو» ویر خارجه فنلاند نیز روز یکشنبه به خبرنگاران گفت: «فنلاند برای پیوستن به ناتو آنقدر عجله ندارد.»

در اواخر دسامبر، ترکیه از سوئد به دلیل پاسخگویی به نگرانی‌های امنیتی خود ستایش کرد، اما تاکید کرد که برای جلب حمایت کامل آنکارا به اقدامات بیشتری نیاز است.

چندی قبل «مولود چاووش اوغلو»، وزیر امور خارجه ترکیه گفت، سوئد و فنلاند هنوز باید مجموعه‌ای از اقدامات را برای اجرای یادداشت تفاهم امضا شده با آنکارا در مورد مبارزه با تروریسم انجام دهند و این شرط موافقت ترکیه با عضویت آنها در ناتو است.

 وزیر خارجه ترکیه گفت: «آنها هنوز هیچ قدم مشخصی برنداشته‌اند. آنها انتظارات خاصی را در مورد مسائل استرداد و هنجارهای قانونی برآورده نکرده‌اند. رئیس جمهور ما نیز این موضوعات را به نخست وزیر سوئد ارجاع داده است.»

اخیرا «میخائیل اولیانوف»، دیپلمات ارشد روسیه گفت که فنلاند و سوئد در حال طی کردن روند پیوستن به ناتو هستند.

وی در این خصوص اظهار داشت: «آن ها در جایگاه قبلی شان به عنوان کشورهای خنثی نسبت به اکثریت کشورهای ناتو نقش آشکارتری در مسائل بین المللی ایفا کردند.»

اولیانوف همچنین اضافه کرد: «سؤال اینجاست که آیا به عنوان اعضای یک ائتلاف نظامی هم می توانند همین نقش را ایفا کنند؟»

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->