کوچه چهنو مشهد، راه‌آبِ کهنِ شهر که قدمتش به قبل دوره قاجار می‌رسد اختصاص ۷۰ هکتار زمین رهاشده برای محرومیت‌زدایی در منطقه ۴ شهرداری مشهد ثبت تردد بیش از ۲ میلیون وسیله نقلیه در مبادی ورودی و خروجی خراسان رضوی در آبان ۱۴۰۳ حاجی‌بگلو: ورود تفکر جهادی و بسیجی به هر عرصه‌ای، رفع گره‌ها و پیشرفت حتمی را به دنبال دارد تأکید شهردار مشهد بر همکاری همه‌جانبه شهرداری با سازمان بسیج شهرداری مشهد + فیلم مدیرعامل سازمان همیاری شهرداری‌های خراسان رضوی منصوب شد (۵ آذر ۱۴۰۳) خدمت بهتر با سیره و اخلاص بسیجی ثبت‌نام اعتکاف ماه رجب در حرم امام‌رضا(ع) آغاز شد (۵ آذر ۱۴۰۳) + لینک شهردار مشهد مقدس: پایه اصلی قوت و قدرت دفاعی کشور‌های اسلامی بسیج است نقش کلیدی مساجد در توسعه و مدیریت شهری همیاری خیران شهریار برای سازندگی در مشهد کشف و جمع‌آوری ۱۳ انشعاب غیرمجاز آب از یک مجتمع ویلایی در گلبهار مشهدِ بسیجی، امن‌تر و زیست‌پذیرتر است پاسخ گویی مسئولان اتوبوس رانی مشهد با حضور در خیابان عمار یاسر ۱۲۵ عملیات اطفای حریق توسط آتش نشانان مشهدی طی یک هفته دوازدهمین نمایشگاه تخصصی مدیریت شهری مشهد | نوآوری‌ها و فناوری‌های جدید در خدمت شهروندان+ فیلم استاندار خراسان رضوی: برای جبران عقب‌ماندگی‌ها راهی جز عبور از مسیر اقتصاد دیجیتال نداریم آغاز فعالیت کافه بازی‌ها در بوستان‌های بانوان مشهد (۳ آذر ۱۴۰۳) یادی از حاج حسین ملک، بزرگ‌ترین واقف تاریخ معاصر ایران | مردی که افسانه نبود دردسر‌های ترافیک شهری در خیابان مهندس مشهد
سرخط خبرها

استاندار خراسان رضوی: اشتغال‌زایی روستایی با هدف تثبیت جمعیت دنبال می‌شود

  • کد خبر: ۱۴۴۴۱۸
  • ۱۹ دی ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۳
استاندار خراسان رضوی: اشتغال‌زایی روستایی با هدف تثبیت جمعیت دنبال می‌شود
استاندار خراسان رضوی گفت: اشتغال زایی در روستا‌ها با هدف تثبیت جمعیت و در نهایت ایجاد مهاجرت معکوس به روستا‌های استان در اولویت قرار دارد و دنبال می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، در شصت و هشتمین جلسه قرارگاه استانی با موضوع اشتغال افزود: بر همین اساس ایجاد طر روح تحول در ۲ هزار و ۵۰۰ روستای بالای بیست خانوار استان آغاز شده است تا ضمن حل مشکلات موجود، شرایط بازگشت جمعیت به روستا‌ها را با دو هدف ایجاد اشتغال و تهیه مسکن فراهم کند.

وی ادامه داد: فعالیت‌هایی که هم اکنون در روستا‌ها در حوزه عمرانی آغاز شده رو به افزایش است که به عنوان مثال حضور ۵۰ گروه نقشه بردار برای فراهم کردن زیرساخت‌های مختلف از جمله، اقتصادی، فرهنگی و ایجاد مسکن را می‌توان نام برد که خود در حوزه ثبت اشتغال در سامانه رصد اشتغال قابل پیگیری است.

استاندار خراسان رضوی بیان کرد: اقدام در روستا‌ها با محوریت دهیاران و با ظرفیت درون روستایی باید به نتیجه برسد. در حال حاضر اشتغال در روستا‌ها به صورت دامداری و کشاورزی به عنوان اشتغال پایه مطرح است و سایر مشاغل وابسته به این دو موضوع نیز وجود دارد در قرارگاه اشتغال استان موضوع ایجاد شغل در روستا‌ها مورد توجه قرار گرفته است.

او به موضوع سند تحول استانی نیز اشاره کرد و گفت: هم اکنون سند تحول استان در حال تهیه و هم زمان در حال اجرا است، زیرا بسیاری از برنامه‌ها برای اجرا نیاز به طرح دارد و هم زمان این طرح‌ها باید در سند تحول استانی با هدف آینده نگری و داشتن برنامه نیز وجود داشته باشد، از سوی دیگر برخی از این سیاست‌های در سند تحول وجود دارد که باید به طرح‌های عملیاتی تبدیل شود.

نظری افزود: به دست آوردن اطلاعات درست و واقعی در تصمیم سازی و تصمیم گیری استان نقش بسزایی دارد لازم است اطلاعات صحیح و دقیق جمع آوری شود.

وی با اشاره به اینکه اشتغال در استان خراسان رضوی ایجاد شده، ولی هنوز به ثبت نرسیده است، بیان کرد: با جمع آوری اطلاعات دقیق می‌توان نسبت به وضعیت اشتغال در استان تحلیل درستی ارائه کرد تا بدانیم چه تعداد نیرو در چه حوزه‌هایی مشغول به کار هستند و در آینده، این استان به ایجاد چه مشاغلی نیاز دارد.

استاندار خراسان رضوی گفت: با توجه به انجام طرح‌های بزرگ عمرانی و زیرساختی که در سطح استان در حال اجراست؛ اشتغال بسیاری در این حوزه نیز ایجاد شده و لازم است تا اطلاعات این افراد نیز در سامانه جامع رصد اشتغال کشور ثبت اطلاعات شوند.

او اظهار کرد: به خاطر عقب ماندگی در بخش‌های مختلف استانی و نبود اطلاعات دقیق، در ابتدای کار سعی شد تا نیاز‌های اصلی استان مشخص شود و سپس امکان برنامه ریزی برای اجرای آن وجود داشته باشد تا امکان انجام کار تحولی شکل بپذیرد؛ بر همین اساس کشف مسئله، اقدام به موقع و حل گره‌ها با جدّیت پیگیری می‌شود.

نظری افزود: با توجه به عدم واگذاری تسهیلات از سوی بانک‌ها به نهاد‌های حمایتی و دستگاه حمایتی برای ایجاد اشتغال، لازم است تا هر هفته گزارشی از میزان تعهد و زمان انجام وظیفه توسط بانک‌ها در قرارگاه اشتغال استان مورد بررسی قرار گیرد.

وی همچنین در ۶۹ قرارگاه استانی با موضوع تامین منابع مالی بیان کرد: با توجه به برنامه ریزی برای رشد اقتصادی ۷.۲ درصدی در استان به توفیقاتی دست پیدا کردیم، ولی با نگاه به اینکه امسال اولین تجربه استانی برای این حرکت بود، باید آسیب‌های موجود به درستی مشخص شود تا در برنامه سال آینده، از ایجاد آن جلوگیری شود.

استاندار خراسان رضوی گفت: مولفه‌های اصلی برنامه امسال باید مشخص شود تا مبتنی بر تجربه امسال امکان برنامه ریزی برای سال آینده فراهم شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->