شهردار مشهد: آماده‌باش ۶۶۰۰ نیروی شهرداری مشهد در موج جدید سرما| همه زیرساخت‌های شهری در آماده‌باش کامل هستند+ویدئو افتتاح فاز اول کلان پروژه ساماندهی تقاطع غیرهمسطح انقلاب اسلامی مشهد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) دست‌انداز سامان دهی دست‌فروش‌های جاده‌ بهشت‌رضا(ع) مشهد آماده‌باش مناطق سیزده‌گانه شهرداری مشهد درپی صدور هشدار نارنجی هواشناسی (۵ اسفند ۱۴۰۳) حادثه واژگونی خودرو ون در محور فریمان به تربت‌جام ۹ مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) تیمار ۴۰۰ درخت کهنسال در مشهد تقویت خطوط عبوری و مقصد حرم تا ۴۰۰ دستگاه برای ایام نوروز ۱۴۰۴ و شب‌های قدر | سرویس‌دهی رایگان اتوبوس در شب‌های قدر و سال تحویل ثبت یک روز آلوده دیگر در کلانشهر مشهد (۵ اسفند ۱۴۰۳) توزیع رایگان درختان مثمر و غیرمثمر برای شهروندان مشهدی | قائم‌مقام ستاد استقبال از بهار شهرداری مشهد: مبلمان شهری مشهد زیباسازی می‌شود آماده‌سازی ایوان سلام در پایانه مسافربری مشهد برای نوروز ۱۴۰۴ اقدامات معاونت فرهنگی شهرداری مشهد در ایام تشییع پیکر سید حسن نصرالله هوای کلانشهر مشهد امروز آلوده است (۴ اسفند ۱۴۰۳) تقدیر از شهردار مشهدمقدس در همایش بزرگ ورزش استان شهردار مشهد: توسعه زیرساخت‌های ورزشی و حمایت از قهرمانان در دستورکار است + فیلم گرامیداشت ۱۵ هزار شهید خراسان رضوی با اهدای خون به نیابت از آنان خبر رد مصوبه مجلس در خصوص تمدید فعالیت شوراها، صحیح نیست تقدیر رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور از شهرداری مشهد برای پیشبرد اهداف ملی آماده‌سازی ناوگان اتوبوسرانی مشهد برای استقبال از بهار ۱۴۰۴
سرخط خبرها

ارتفاع برف در مشهد به ۱۲ سانتی‌متر رسید

  • کد خبر: ۱۴۴۴۲
  • ۲۲ دی ۱۳۹۸ - ۱۱:۳۴
ارتفاع برف در مشهد به ۱۲ سانتی‌متر رسید
ارتفاع برف در شهرستان فریمان استان خراسان رضوی که از عصر روز گذشته تاکنون در حال باریدن است به ۷۵ سانتی‌متر رسیده است و میزان بارش باران طی این مدت در این شهرستان ۴۱ میلی‌متر گزارش شده است.
به گزارش شهرآرانیوز، کارشناس مرکز پیش بینی اداره کل هواشناسی خراسان رضوی روز یکشنبه با بیان مطلب این مطلب به خبرنگار ایرنا گفت: بارش برف و باران که از روز گذشته در استان خراسان رضوی شدت گرفته است و همچنان جریان دارد تمامی نواحی این استان را فرا گرفته است.
غلامرضا ضیاء شهابی افزود: پس از فریمان بیشترین میزان بارش در شهرستان تربت‌جام با ۳۵ میلی‌متر و شهرستان‌های سرخس، تربت حیدریه و گناباد با ۲۸ میلی‌متر بارندگی ثبت شده است.
وی ادامه داد: بیشترین ارتفاع برف در استان خراسان رضوی بعد از فریمان در شهرستان‌های تربت حیدریه با ۲۹ سانتی‌متر و قوچان با ۱۷ سانتی‌متر گزارش شده است.
کارشناس مرکز پیش بینی اداره کل هواشناسی خراسان رضوی میزان ارتفاع برف در مشهد را ۱۲ سانتی‌متر و میزان باران رخ داده در این شهرستان از شب گذشته تاکنون را ۱۹ میلی‌متر عنوان کرد.
ضیاء شهابی افزود: امروز بارش‌های برف و باران در خراسان رضوی به صورت شدید ادامه دارد، اما از فردا تا پایان هفته جاری به صورت پراکنده و متناوب در مناطق مختلف شامل نیمه شمالی، شرقی و جنوبی استان ادامه خواهد یافت.
وی با اشاره به کاهش چشمگیر دمای هوا در خراسان رضوی ادامه داد: بیشینه دمای امروز مشهد صفر درجه سلسیوس پیش‌بینی شده است که در طول روز‌های آینده تغییرات جزئی دارد و هوای سرد تا پایان هفته در این استان ماندگار است.

کارشناس مرکز پیش بینی اداره کل هواشناسی خراسان رضوی کمینه دمای هوای دیشب مشهد را دو درجه زیر صفر اعلام کرد و گفت:طی شب‌های آینده این دما به پنج تا ۶ درجه زیر صفر می‌رسد.
ضیاء شهابی افزود: قوچان با کمینه دمای هوای چهار درجه زیر صفر و سبزوار با بیشینه دمای هوای هفت درجه به ترتیب سردترین و گرمترین شهرستان‌های خراسان رضوی طی ۲۴ ساعت گذشته تاکنون بوده‌اند.
منبع: ایرنا
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->