ترامپ: تحولات خوبی درباره ایران در حال رخ دادن است | ایرانی‌ها بسیار منطقی رفتار کردند وزارت بهداشت غزه درباره فروپاشی کامل نظام درمانی هشدار داد دیدار نخست وزیر ازبکستان با رئیس جمهور پزشکیان (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) تاکید رئیس‌جمهور عراق بر گسترش همکاری‌های دوجانبه با ایران ویتکاف برای آزادی زندانیان دو تابعیتی در غزه وارد تل‌آویو شد خلیج فارس جانِ ماست واکنش بارزانی به تصمیم پ.ک.ک برای انحلال و گذاشتن سلاح‌ها بر روی زمین سفیر روسیه به وزارت خارجه لهستان احضار شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) حقابه، تروریسم و کشمیر؛ سه ضلع محور‌های مذاکره هند و پاکستان شکسته‌شدن محاصره کامل غزه با ورود ۳۵ کامیون حامل کمک‌های بشردوستانه (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) اهدای فرش نفیس ابریشمی از سوی عراقچی به ویتکاف تکذیب شد واکنش عراقچی به سنگ‌اندازی‌های نتانیاهو رام‌الله: حماس حذف شدنی نیست مهاجرانی: پوتین به تهران سفر می‌کند | مشکلی با سرمایه‌گذاری آمریکا در ایران نداریم بازگشایی ۳۲ فرودگاه هند در پی آتش‌بس میان اسلام‌آباد و دهلی‌نو (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) واکنش عضو شورای نگهبان به احتمال برگزاری هم‌زمان انتخابات مجلس و ریاست‌جمهوری ۱۴۰۷ شهادت ۳۳ فلسطینی دیگر توسط رژیم صهیونیستی | آمار شهدا به ۵۲ هزار و ۸۶۲ نفر رسید (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) مقام پاکستانی: طالبان تعهد داده‌اند که ثبات مرزهای غربی خود را حفظ خواهند کرد مذاکرات هند و پاکستان به سطح نظامی محدود شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) گزارش تکان‌دهنده مرگ جنین‌های مادران فلسطینی در سایه تداوم محاصره غزه توسط رژیم کودک‌کش تلاش دیپلماتیک مصر با ایران، آمریکا و عمان با محوریت مذاکرات غیرمستقیم حبس یک سرباز صهیونیست به دلیل مخالفت با شرکت در عملیات کرانه باختری معاون اول رئیس جمهور رفع تنش آبی را از اولویت‌های مهم دولت دانست «پزشکیان» و «اژه‌ای» در همایش دیپلماسی مقاومت سخنرانی می‌کنند قوانین مهاجرتی انگلیس سخت‌تر شد از هدیه ۴۰۰ میلیون دلاری قطر به ترامپ چه می‌دانید؟ جان مرشایمر خطاب به ترامپ: درگیری با ایران حماقت است قهرمان خلیج‌فارس | گفت‌وگوی شهرآرانیوز با فرمانده نیروی دریایی سپاه به‌مناسبت سالروز شهادت سردار «محمد ناظری»
سرخط خبرها

جزئیاتی جدید از نحوه استخدام دولتی در سال آینده (۲۱ دی ماه ۱۴۰۱)

  • کد خبر: ۱۴۴۹۱۱
  • ۲۱ دی ۱۴۰۱ - ۱۸:۳۶
جزئیاتی جدید از نحوه استخدام دولتی در سال آینده (۲۱ دی ماه ۱۴۰۱)
دولت در لایحه بودجه ۱۴۰۲، جزئیاتی جدید از نحوه استخدام در سال آینده را مطرح کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، در تبصره ۲۰ لایحه بودجه که به نظام اداری و سرمایه انسانی دولت اختصاص دارد، جزئیاتی از وضعیت استخدام و حقوق کارکنان دولت ارائه شده است.

بر این اساس، تاکید شده که به منظور ساماندهی نیروی انسانی و کارکنان دولت و ایجاد انضباط مالی، پرداخت هرگونه حقوق و مزایای مستمر و غیر مستمر باید بر اساسا سامانه یکپارچه نظام اداری(سینا)، پس از تایید سازمان برنامه و بودجه و از طریق وزارت امور اقتصادی و دارایی نهایی شود.

آنچه در این تبصره بیشترین اهمیت را دارد، شرط جدید استخدامی برای سال آینده است.

بر این اساس، تمام اختیارات دستگاه‌های اجرایی موضوع ماده ۲۹ قانون برنامه ششم توسعه که دارای مقررات خاص اداری و استخدامی هستند در سال ۱۴۰۲ متوقف خواهد شد.

به این ترتیب هرگونه استخدام نیروی انسانی در تمام دستگاه‌های اجرایی باید در کارگروه مشترک سازمان برنامه و بودجه و سازمان اداری و استخدامی کشور مطرح شود و مجوز استخدام جدید تنها با امضای مشترک رؤسای دو سازمان مذکور صادر خواهد شد.

همچنین استخدام نیروی انسانی برای وزارت اطلاعات با تایید و تامین اعتبار از سوی سازمان برنامه و بودجه کشور ممکن خواهد بود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->