تولید خودرو‌های دوگانه سوز در ایران متوقف شد ضرر بیشتر واحد‌های صنفی تلفن همراه مشهد به دلیل طولانی شدن و عدم تخصیص ارز افزایش قیمت سکه تمام در مشهد(۲ مرداد ۱۴۰۳) پایان سبز بورس پس از ۳ روز منفی | گزارش وضعیت بازار سرمایه (۲ مرداد ۱۴۰۳) جزئیات دریافت ارز اربعین اعلام شد (۲ مرداد ۱۴۰۳) ریزش تا ۹۵ میلیون تومان قیمت خودرو‌های خارجی امروز (۲ مرداد ۱۴۰۳) مدیران‌خودرو: با مجوز گران کردیم | مابه‌التفاوت را اقساطی بپردازید قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲ مرداد ۱۴۰۳) | افت ۱ تا ۹ میلیون تومانی قیمت خودرو‌های داخلی معاملات غیر ریالی در بازار مسکن جریمه در پی دارد ارزش روز سهام عدالت چقدر است؟ افت دلار بازار آزاد به ۵۷ هزار تومان | قیمت امروز طلا، سکه، دلار و ارز دیجیتال (۲ مرداد ۱۴۰۳) وظیفه مهم هواداری از زائران و مجاوران صفر تا صد دهک‌بندی | دهک بندی خانوار‌ها براساس داده‌های ثبتی آن‌ها تا شهریور به روزرسانی می‌شود تعرفه جدید واردات موبایل اعلام شد | واردات آیفون ۱۴ ممنوع است گیلاس ۲۰ هزار تومان گرانتر شد | قیمت امروز میوه در مشهد (۲ مرداد ۱۴۰۳) گمرک: ۱۰ هزار خودرو طی ۴ ماه وارد کشور شد (یکم مرداد ۱۴۰۳) پیک‌سایی ۳۰۰ مگاواتی با همکاری مشترکین در شرکت توزیع برق خراسان رضوی اعلام نرخ‌نامه جدید خدمات دوخت اتحادیه خیاطان مردانه و تولیدکنندگان پوشاک مشهد (یکم مرداد ۱۴۰۳) پیش‌بینی افزایش پروازهای ایام اربعین در مشهد گوشی‌های سامسونگ و شیائومی در مشهد چند؟ (۱ مرداد ۱۴۰۳) هنوز قیمت بلیت‌های اتوبوس در مشهد برای اربعین اعلام نشده است نتایج قرعه‌کشی خودرو‌های وارداتی چه‌زمانی اعلام می‌شود؟ کاهش قیمت نسبتاً شدید خودرو‌های خارجی (یکم مرداد ۱۴۰۳) توزیع ۵ هزار تُن جو حمایتی ویژه دام بین عشایر خراسان‌رضوی طی ۳ ماه نخست امسال ریزش قیمت خودرو‌های داخلی (یکم مرداد ۱۴۰۳) | افت ۰.۵ تا ۲ درصدی قیمت‌ها
سرخط خبرها

ممنوعیت ثبت سفارش واردات برنج رفع شد؟

  • کد خبر: ۱۴۵۷۴۷
  • ۲۶ دی ۱۴۰۱ - ۱۶:۵۹
ممنوعیت ثبت سفارش واردات برنج رفع شد؟
در حالی که گفته‌ می‌شود ممنوعیت ثبت سفارش واردات برنج هنوز برداشته نشده اما مدیر کل بازرسی و نظارت بر کالاهای اساسی وزارت جهادکشاورزی می‌گوید که انجام ثبت سفارش جدید برای واردات برنج منوط به این است که شرکت‌ها به تعهدات خود عمل کرده‌ باشند و فرآیند واردات تا توزیع در سامانه جامع تجارت به صورت شفاف ثبت شده باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، چندی پیش -  نائب رئیس انجمن واردکنندگان برنج - از توقف ثبت سفارش برنج از هند خبر داد و اعلام کرد که از یک ماه پیش ثبت سفارش واردات برنج از هند با تصمیم دولت متوقف شده است و این تصمیم از پیش اعلام نشده می‌تواند تبعات منفی را به دنبال داشته باشد و به بدعهدی تجار ایرانی و بی‌اعتباری ایشان منتهی شود.

وی با اشاره به اینکه چنین تصمیمی باید پیش از آغاز فصل برداشت و شروع خریدهای خارجی اتخاذ و ابلاغ می‌شد، افزود که وجود برخی مشکلات در مناسبات اقتصادی دو کشور از جمله منفی شدن تراز تجاری، دلایلی است که با انجمن واردکنندگان برنج ایران برای این تصمیم مطرح شده و این در حالی است که به دلیل محدودیت‌های مالی ناشی از تحریم و همچنین عدم پشتیبانی شرکت‌های کشتیرانی، جایگزین کردن دیگر کشورهای تولیدکننده برنج در کوتاه مدت ممکن نیست.

رئیس انجمن واردکنندگان برنج  نیز همان زمان با بیان اینکه این تصمیم ناگهانی وزارت جهاد کشاورزی به اقتصاد کشور، سفره اقشار آسیب‌پذیر و امنیت غذایی کشور خدشه وارد می‌کند، افزود که تولید محصول برنج داخلی پاسخگوی همه نیاز بازار نیست، مضاف بر اینکه باید توان خرید مصرف‌کنندگان را در نظر داشت.

دیری نپایید که این اظهارات با واکنش مدیرکل دفتر بازرگانی وزارت جهادکشاورزی همراه شد و وی در یک برنامه تلویزیونی اعلام کرد که برای تامین برنج مورد نیاز کشور محدودیت واردات را به طور کامل حذف کردیم و در حال حاضر ممنوعیتی برای ثبت سفارش وجود ندارد و طی ۲۴ ساعت گذشته نیز ۱۰۰ هزارتن ثبت سفارش برنج انجام شده است.

آبنار همچنین افزود که واردات برنج همچنان ادامه دارد و واردکنندگان می‌توانند نسبت به ثبت سفارش اقدام کنند.

این اظهارات در حالی مطرح شد که کمیسیون واردکنندگان و تأمین‌کنندگان برنج مجمع عالی واردات اخیرا اطلاعیه‌ای منتشر کرده‌اند که ثبت سفارش برای واردات برنج هنوز انجام نشده و ثبت سفارش برنج همچنان متوقف مانده است. همچنین پیگیری‌های ایسنا از برخی از شرکت‌های واردکننده نیز نشان می‌دهد که آنها نیز از باز شدن ثبت سفارش  اطلاعی ندارند.

در این راستا و در پاسخ به اینکه آیا ثبت سفارش واردات برنج باز شده است یا خیر؟  مسعود امرالهی -  مدیر کل بازرسی و نظارت بر کالاهای اساسی وزارت جهادکشاورزی -  به ایسنا گفت: ثبت سفارش باز شده ولی باید حسابرسی کالایی صورت گیرد. یعنی چون شرکت‌های واردکننده ارز نیمایی دریافت کرده‌اند باید مشخص شود که آیا این شرکت‌ها به تعهدات خود عمل کرده‌اند.

وی ادامه داد: کمیته‌ای تشکیل دادیم و شرکت‌ها را فراخواندیم تا ببینیم آیا این شرکت‌ها در ازای ارزی که دریافت کرده‌اند به تعهدات خود عمل کرده‌اند یا خیر؟ این کمیته نظارتی برای بررسی ثبت سفارش، دریافت ارز، انبارداری و شبکه توزیع است. یعنی باید از حلقه اول (تامین و واردات) تا حلقه آخر (توزیع) در سامانه جامع تجارت شفاف باشد و فرآیند واردات تا توزیع در این سامانه ثبت شود.

امراللهی تصریح کرد: اگر شرکت‌ها با تعهدات خود عمل کرده‌ باشند به آنها مجوز ثبت سفارش می‌دهیم و در غیر این صورت آنها را در لیست سیاه قرار خواهیم داد.

مدیر کل بازرسی و نظارت بر کالاهای اساسی وزارت جهادکشاورزی اضافه کرد: این نظارت‌ها با همکاری سازمان حمایت، دستگاه‌های نظارتی صورت می‌گیرد.

وی در پایان گفت: برخی شرکت‌ها بارشان را در گمرک آورده ولی اظهار نکرده‌اند. برخی ترخیص کرده‌اند ولی در سامانه جامع تجارت ثبت نکرده‌اند و این موارد مورد بررسی قرار می‌گیرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->