کاتس: اگر حماس اسرای اسرائیلی را آزاد نکند، در‌های جهنم در غزه گشوده خواهد شد پزشکیان: اتصال اطلاعات هویتی شهروندان، از اولویت‌های دولت در مسیر حکمرانی پاسخ‌گو و فسادستیز است بیانیه تبیینی وزارت اطلاعات پیرامون «نبرد خاموش با ناتوی اطلاعاتی در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه» مجلس در حال بررسی طرح تغییر سن ورود به دبستان از ۵ سالگی گرمای شدید و آتش‌سوزی‌های گسترده زندگی مردم جنوب اروپا را مختل کرد پهپاد بمب‌گذاری شده در اربیل عراق منفجر شد (۶ مرداد ۱۴۰۴) نشست خبری سخنگوی وزارت امور خارجه | بقایی: اروپا متوجه عواقب فعال‌سازی مکانیسم ماشه باشد بن‌گویر: به غزه بمب بفرستید، نه غذا اژه‌ای از مقامات قضایی سیستان خواست از همه توان در جهت شناسایی تروریستان استفاده کنند فرانسه: خواهان توافقی جامع با ایران هستیم اما برای گزینه‌ی اسنپ‌بک آماده‌ایم! وزیر نیرو: جیره‌بندی آب منتفی نیست پژمانفر خبر داد: صدور بیش از یک میلیون گذرنامه زیارتی ویژه ایام اربعین ۱۴۰۴ اوباما خواستار توقف قحطی در غزه شد | موافقت مشروط نتانیاهو با ورود کمکهای بشردوستانه نتانیاهو مجبور شد به خواست جهانی تن دهد | ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه مالیات بر سوداگری به معاملات و فعالیت‌های اقتصادی عادی مردم تعلق نمی‌گیرد + جزئیات حضور قالیباف در منزل سرلشکر شهید غلامرضا محرابی ارتش یمن از آغاز مرحله جدید تشدید حملات علیه رژیم صهیونیستی خبرداد تاکید معاون امنیتی استانداری خراسان رضوی بر بازآفرینی ساختار پدافندی با تکیه بر تجربیات بحران اخیر ۲ پهپاد در استان اربیل عراق سقوط کردند + فیلم گزارش نگران کننده سازمان جهانی بهداشت درباره اوج گیری مرگ و میر ناشی از گرسنگی در غزه ویدئو| تصمیم‌گیری برای تعطیلی یک‌ هفته‌ای کشور به جلسه چهارشنبه هیات دولت موکول شد پزشکیان: انتخابی نداریم جز اینکه توسعه را به جنوب و سواحل منتقل کنیم مخبر با خانواده شهید سرلشکر حاجی‌زاده دیدار کرد تعطیلی یک‌هفته‌ای تابستانه در دولت بررسی می‌شود (۵ مرداد ۱۴۰۴) سه پهپاد مشکوک به تاسیسات هسته‌ای ژاپن نفوذ کردند روایت وزیر بهداشت از حادثه چراغ قرمز تجریش در جنگ ۱۲ روزه | طرح ملی سواد سلامت به‌زودی رونمایی می‌شود وزرای خارجه ایران و حکومت سرپرست افغانستان درباره غزه گفت‌و‌گو کردند (۵ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سازمان ملل تحریم‌های رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین را رد کرد

  • کد خبر: ۱۴۵۸۳۲
  • ۲۷ دی ۱۴۰۱ - ۱۰:۰۱
سازمان ملل تحریم‌های رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین را رد کرد
سازمان ملل متحد بار دیگر بر حمایت قاطع خود را از دادگاه بین‌المللی دادگستری و قوانین بین‌المللی به‌عنوان سنگ بنای نظام جهان، و بر پایبندی خود به سیستم چندجانبه تأکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از خبرگزاری فلسطینی سما، کشور‌های عضو این سازمان در بیانیه‌ای نگرانی عمیق خود را از تصمیم رژیم صهیونیستی برای تحریم مردم فلسطین، رهبری و جامعه مدنی فلسطین در پی درخواست مجمع عمومی سازمان ملل متحد از دیوان بین‌المللی دادگستری برای تصمیم گیری درباره "ماهیت حقوقی اشغالگری استعماری اسرائیل" ابراز کردند.

این کشور‌ها اعلام کردند، صرف نظر از موضع کشور‌ها در مورد قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل درمورد فلسطین، تحریم‌ها در واکنش به قطعنامه را رد کرده و خواهان عقب نشینی فوری از اعمال تحریم شدند.

این کشور‌ها از رژیم صهیونیستی خواستند فورا از این اقدامات غیرقانونی عقب بنشیند.

هیئت فلسطین در سازمان ملل هم از این بیانیه استقبال کرد و ریاض منصور، نماینده دائم فلسطین در سازمان ملل، این موضع را منطبق بر نظام بین‌الملل و حقوق بین‌الملل در رد کامل تحریم‌های یکجانبه و نامشروعی دانست که کل یک ملت را به دلیل توسل به سازوکار‌ها و نهاد‌های بین‌المللی تحت تأثیر قرار می‌دهد.

وی گفت، اهمیت این بیانیه در این است که در فهرست امضا کنندگان آن اسامی کشور‌هایی دیده می‌شود که به قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل درباره فلسطین رای مثبت ندادند این مساله موضع بین‌المللی را در رد سیاست تحریمی که رژیم صهیونیستی در پیش گرفته، تقویت می‌کند.

منصور همچنین ابراز امیدواری کرد که کشور‌های عضو سازمان ملل از جمله اعضای شورای امنیت در جریان مناظره علنی که شورای امنیت در مورد وضعیت خاورمیانه از جمله مساله فلسطین در ۱۸ ژانویه برگزار می‌کند، مجدداً بر این موضع تاکید کنند و تا زمانی که اسرائیل از این اقدامات غیرقانونی عقب نشینی نکند، به اعمال فشار ادامه دهند.

اخیرا مجمع عمومی سازمان ملل طی  قطعنامه‌ای با پیشنهاد صدور حکم از سوی دیوان کیفری دادگستری درباره اشغالگری رژیم صهیونیستی در کرانه باختری موافقت کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->