عضو کمیسیون اجتماعی مجلس: در اخراج اتباع افغانستانی، نمی‌توانیم هم‌زبانی و مناسبات فرهنگی‌مان را فراموش کنیم نماینده مجلس: فعال‌سازی مکانیسم ماشه وضعیت را برای اروپایی‌ها بدتر می‌کند استاندار خراسان رضوی: اصلاح آیین‌نامه‌های اجرایی با مشارکت بخش خصوصی در دستور کار استان است واکنش محسن رضایی به تحولات سوریه | اعراب، بیدار شوید! ضرورت تعیین تکلیف لایحه سازمان ملی مهاجرت | برخی نمایندگان مجلس پیشنهاد بررسی لایحه در قالب اصل ۸۵ قانون اساسی را مطرح کرده‌اند شورای نگهبان میان‌دار اسلامیت و قانون‌گرایی وسایل نقلیه فرسوده یکی از دلایل اصلی ناترازی بنزین در کشور است پارلمان روسیه: فعالیت واتساپ در فضای دیجیتال روسیه نقض امنیت ملی است سئول، توکیو و واشنگتن بر حفظ قدرت بازدارندگی برابر کره‌شمالی هم‌پیمان شدند لزوم همکاری دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی برای شناسایی خانه‌های خالی آزادی‌خواه: دولت باید با پرداخت سریع مطالبات، مانع ضرر گندمکاران شود فیدان بر حمایت از تمامیت ارضی سوریه تأکید کرد ترامپ دوباره مدعی شد: توانایی هسته‌ای ایران را نابود کرده‌ایم سخنگوی نیروهای مسلح یمن: فرودگاه بن گوریون را با موشک بالستیک فراصوت هدف قرار دادیم حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی | پرواز‌ها در فرودگاه بین‌المللی بن‌گوریون به حالت تعلیق درآمده‌اند ایران در حال بررسی درخواست اروپا برای ازسرگیری مذاکرات است ادارات ۶ شهر خوزستان فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) دورکار شدند آمادگی کامل مرز خسروی برای اربعین ۱۴۰۴ سفر رئیس موساد به واشنگتن؛ اسرائیل دست به دامن آمریکا شد عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: وزارت اقتصاد بر شرکت‌ها بورسی باید نظارت جدی داشته باشد دولت آلمان خواستار همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی شد خودکشی ۱۸ نظامی اسرائیلی از ابتدای سال ۲۰۲۵ سازمان ملل: در مذاکرات هسته‌ای ایران و کشور‌های اروپایی دخالت نمی‌کنیم نرخ کرایه از مرز بین‌المللی شلمچه تا عتبات عالیات چقدر است؟ ۳ کشته در انفجار در یک مرکز نظامی آمریکا تماس تلفنی پوتین و اردوغان درباره تحولات سوریه نورمن: پیشنهاد تمدید ضرب‌الاجل فعال‌سازی مکانیسم ماشه مطرح شده است
سرخط خبرها

معرفی ۱۵۰ مدیر کم‌کار به مراجع قضایی و انضباطی+ جزئیات

  • کد خبر: ۱۴۶۱۲۸
  • ۲۸ دی ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۰
معرفی ۱۵۰ مدیر کم‌کار به مراجع قضایی و انضباطی+ جزئیات
قائم‌مقام سازمان بازرسی کل کشور از معرفی بیش از ۱۵۰ مدیر به دلیل ترک فعل به مراجع قضایی و انضباطی طی یک سال گذشته خبرداد و تاکید کرد: این سازمان به جد پیگیر شناسایی مدیران کم‌کار است.

به گزارش شهرآرانیوز، احمد رحمانیان با بیان اینکه سازمان بازرسی کل کشور به سراغ مدیران کم کار می‌رود، اظهار داشت: این سازمان، در راستای اجرای وظایف قانونی خود که در قانون اساسی به آن اشاره شده و به طور مشخص نظارت بر اجرای صحیح قوانین و مقررات و حسن جریان امور، نظارت و بازرسی از دستگاه‌های اجرایی و دولتی، موسسات عمومی و غیردولتی و به طور کلی دستگاه‌هایی که موضوع ماده دو این قانون هستند را در دستور کار دارد.

وی با اشاره به اینکه سازمان بازرسی؛ بررسی عملکرد دستگاه‌‎ها از جنبه‌های مختلف از جمله اداری، مالی و فنی را پیگیری می‌کند، ادامه داد: یکی از این حوزه‌های مهم حوزه مدیریتی است که مورد بررسی قرار می‌گیرد؛ ما در سازمان بازرسی کل کشور در حوزه مدیریتی به دنبال این هستیم مدیری تا زمانی که در منصب است منشا خدمات برای مردم باشد و رضایتمندی مردم و ارباب رجوع را در حوزه مدیریتی و در چارچوب قانونی مشخص شده فراهم کرده  و اقداماتش اثربخش باشد.

قائم مقام سازمان بازرسی کل کشور بیان کرد: سازمان بازرسی به دنبال این است که اینگونه نباشد مدیر در پست مدیریتی باشد و خدمات موثر و اثربخشی نداشته باشد بر همین اساس در بازرسی‌ها علاوه بر فعل‌ها و اقدمات صورت گرفته اگر ترک فعل و کم کاری هم باشد در دستور کار قرار می‌گیرد.

رحمانیان در بخش دیگری از سخنان خود به قوانین مختلف کشور در حوزه ترک فعل‌ها اشاره کرد و گفت: نکته قانونی ترک فعل‌ها این است که در قوانین مختلف کشور به صورت پراکنده به ترک فعل‌ها اشاره شده که از آن جمله می‌توان قانون مجازات اسلامی، ارتقای سلامت اداری و… را نام برد؛ اما یک قانون جامع و کامل در این حوزه وجود ندارد و یک خلاء هست که ضرورت دارد نمایندگان مجلس این مسئله را به جد در دستور کار قرار دهند هرچند که قوه قضاییه دستورالعمل نحوه مقابله با ترک وظایف قانونی مدیران و کارکنان و پیشگیری را دارد.

وی با انتقاد از ناکارآمدی تعداد اندکی از مدیران تاکید کرد: تعداد کمی از مدیران در تراز جمهوری اسلامی روحیه مردمی، جهادی و کارآمدی لازم را ندارند که به اعتقاد بنده یک نفر از این مدیران هم اضافی است و باید برخورد شود.

قائم مقام سازمان بازرسی کل کشور در بخش دیگری از سخنان خود به برخی از اقدامات این سازمان برای برخورد با ترک فعل‌ها اشاره کرد و ادامه داد: در یک سال گذشته بیش از دو هزار گزارش نظارتی هشداردهنده و به هنگام به مقامات مسئول دستگاه‌ها در خصوص ترک فعل‌ها ارسال شده که به عنوان نمونه می‌توان به گزارش‌ها در حوزه امور اراضی، حقوق عامه، جلوگیری از تضییع حقوق دولتی، نحوه نگهداری کالا در انبارها، نظارت بر بازار، نظارت بر منابع آب، بازار سرمایه، هوای پاک، انتصابات و… اشاره کرد که البته این گزارش‌ها نظارتی و با رویکرد پیشگیری از وقوع جرم، سوءجریانات و تخلف بوده است.

وی از برگزاری ۶۰ دوره آموزشی برای مدیران به منظور آشنایی با قوانین و مقررات مرتبط و آسیب شناسی دستگاه‌ها اشاره کرد و گفت: البته سازمان بازرسی کل کشور فقط به مقوله پیشگیری بسنده نکرده و مدیرانی که تخلف یا ترک فعلی داشته‌اند را شناسایی کرده است. در یک سال گذشته بیش از ۱۵۰ مدیر به دلیل ترک فعل به مراجع قضایی و انضباطی معرفی شدند که تعداد قابل توجهی از کسانی که معرفی می‌شوند در فرآیند رسیدگی محکوم می‌شوند.

قائم مقام سازمان بازرسی از مردم خواست که اگر کم‌کاری، تخلف و جرمی را در دستگاه‌ها مشاهده می‌کنند از طریق شماره ۱۳۶ با سازمان بازرسی در میان بگذارند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->