توافق استقلال با دو ستاره جوان پرسپولیس به دنبال تمدید با ستاره جوان نتیجه بازی ایران و کره شمالی در مقدماتی جام جهانی(۲۰ خرداد ۱۴۰۴)+ ویدیو گل‌ها| مشت امیر به سمت مخالفان ویدیو| خلاصه بازی ایران و کره شمالی در مقدماتی جام جهانی(۲۰ خرداد ۱۴۰۴) ویدئو| سخنرانی گواردیولا در حمایت از مردم غزه در دانشگاه منچستر انگلیس اعتراض استقلال به برگزاری دیدار سوپر جام پیش از آغاز لیگ برتر پرسپولیس: به بیفوما پول دادیم هشدار جباری به مدیران استقلال درباره شروع تمرینات پخش زنده بازی ایران و کره شمالی در مقدماتی جام جهانی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین تعلیق سرپرست، سرمربی و مسئول حراست تیم ملی دوومیدانی برگزاری مسابقات جایزه بزرگ هزار امتیازی آقایان با حضور ۱۱۰ تنیسور برتر ایران در مشهد + فیلم پیشنهاد ۱۳۰ میلیاردی آقاسی به استقلال تعویق شروع لیگ برتر فوتسال باشگاه استقلال: ورشکسته نیستیم مجیدی در امارات ماندنی شد کمالوند از جنوب به شمال رفت تاریخ و محل بازی پلی آف سپاهان و الدحیل اعلام شد لیست مازاد استقلال مشخص شد قرارداد بیفوما ثبت نشد! وحید امیری دفاع چپ می‌شود تأیید حضور نمایندگان ایران در مسابقات آسیایی با چراغ سبز AFC
سرخط خبرها

شکایت تراکتور از فتح الله‌زاده

  • کد خبر: ۱۴۶۴۸۵
  • ۰۱ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۰
شکایت تراکتور از فتح الله‌زاده
باشگاه تراکتور تبریز اعلام کرد به دلیل اظهارات اخیر فتح الله‌زاده درباره خرید آلوز در روز بازی تراکتور از مدیرعامل باشگاه استقلال شکایت خواهد کرد.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، علی فتح الله‌زاده در تازه‌ترین اظهارات خود رسما از آلوز، بازیکن تیم تراکتور به عنوان یکی از گزینه‌های حضور دراین باشگاه یاد و اعلام کرده ساپینتو این بازیکن را می‌خواهد. همین اظهارات سبب شده تا مسئولان باشگاه تراکتور تبریز به دنبال شکایت از مدیرعامل باشگاه استقلال باشند. هوشنگ نصیرزاده، مدیرعامل باشگاه تراکتور با انتقاد از مدیرعامل باشگاه استقلال نام بردن از آلوز را در روز بازی تیمش با گل گهر را رفتاری خارج از عرف و حرفه‌ای گری می‌داند.

نصیرزاده می‌گوید: «فتح‌الله‌زاده با آوردن اسم بازیکنان باشگاه‌های دیگر می‌خواهد از زیر فشار خارج شود، اما این مسائل به ما ربطی ندارد. امروز تیم ما بازی دارد و این مصاحبه‌ها چه مفهومی دارد؟ قطعا از فتح‌الله‌زاده به خاطر این رفتارش شکایت می‌کنیم. آقایان ادعای حرفه‌گری‌شان هم می‌شود. چرا باید از بازیکن تحت قرارداد باشگاه دیگر در فاصله چند ساعت مانده به بازی تراکتور نام ببرند» 

این شکایت قرار است درشرایطی مطرح شود که علی فتح الله‌زاده قصد دارد تهران را به مقصد امارات ترک کرده و مذاکراتی با پین و احتمالا میلیچ انجام دهد تا شاید پنجره نقل وانتقالاتی این باشگاه باز شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->