ارزش بازار سرمایه در پایان اردیبهشت ۱۴۰۴ از ۱۳.۶ هزار همت عبور کرد انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث همچنان معطل سازمان امور مالیاتی شرط سنی برای دریافت پروانه کسب حذف شد رشد دو برابری اعتبارات استانی و ملی بودجه خراسان رضوی در سال ۱۴۰۴ سکه ۲ میلیون تومان گران شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) واکنش سازمان بورس به معاملات مشکوک و دارندگان اطلاعات نهانی سهام خودروسازان امتیاز ویژه واردات کشنده برای رانندگان کامیون+ جزئیات بخشنامه نکات بهداشتی ذبح دام در عیدقربان | گوشت تازه نباید بلافاصله پس از ذبح دام مصرف شود ویدئو| خبر خوش رئیس سازمان برنامه و بودجه برای بازنشستگان کشوری عملکرد مدیران صندوق‌های اهرمی زیر ذره بین سازمان بورس تدوین طرح دوفوریتی توسط نمایندگان مجلس برای حل مشکلات کامیون‌داران نصب برچسب بدمصرفی سردر واحدهای تجاری و بانک‌ها جزئیاتی از افزایش قطعی قیمت نان قیمت طلای جهانی امروز (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) افزایش یافت قیمت خودرو در بازار امروز (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | یک خودرو ۹۰ میلیون تومان گران شد + جدول مزایای کارمندان بر اساس عملکردشان پرداخت می‌شود | ۳ دستگاه مشمول مشخص شد پرواز‌های فرودگاه امام (ره) امروز (چهارشنبه، ۱۴ خرداد ۱۴۰۴) ۵ ساعت توقف خواهند داشت ارزش معاملات صندوق‌های طلا در بازار سرمایه به ۱.۹ همت رسید ویدئو| توضیحات سخنگوی دولت درباره تاخیر در پرداخت کالابرگ (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) عرضه خودرو در بورس کالا تنها راه حل برای رفع چالش قیمت گذاری خودرو مهم‌ترین اخبار بورسی کدال امروز (سه‌شنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۴) فروش مکمل سوخت در جایگاه‌ها ممنوع شد (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) | بازار خودرو در مسیر جهش قرار گرفت؟ بررسی قیمت آیفون‌های پرفروش در مشهد (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) قیمت کارخانه محصولات مدیران خودرو ویژه خرداد ۱۴۰۴ اعلام شد میادین تره‌بار مشهد، فردا (چهارشنبه، ۱۴ خرداد ۱۴۰۴) تعطیل است تعطیلی طلافروشی‌های مشهد تا پایان هفته + علت خریدوفروش بدون واسطه دام برای عید قربان در مشهد | قیمت امروز دام زنده چقدر است؟ (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) + مراکز مجاز ذبح بازار سهام ریخت | علت سرخ‌پوشی امروز بورس چه بود؟ (۱۳ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بازار طلا و سکه در انتظار کاهش قیمت (۳ بهمن‌ماه ۱۴۰۱)

  • کد خبر: ۱۴۶۸۳۹
  • ۰۳ بهمن ۱۴۰۱ - ۰۸:۴۳
  • ۱
بازار طلا و سکه در انتظار کاهش قیمت (۳ بهمن‌ماه ۱۴۰۱)
در راستای مدیریت بازار سکه و کنترل قیمت، هفته گذشته سه روز عرضه ربع سکه در بورس کالا انجام شد و حباب قیمتی آن را تا حدود یک میلیون تومان هم کاهش داد. اکنون با توجه به وعده امروز رئیس‌جمهور در مجلس و همچنین ادامه عرضه ربع سکه از روز سه شنبه در بورس، به نظر می‌رسد قیمت طلا و سکه در بازار روند کاهشی در پیش گیرد.

به گزارش شهرآرانیوز، قیمت سکه در هفته‌ها و ماه‌های گذشته متاثر از نرخ ارز در نوسان بود و در روزهای گذشته افزایش یافت، تا اینکه بانک مرکزی عرضه ربع سکه در بورس کالا را در پیش گرفت و مقدای از حباب قیمت در بازار را شکست. امام همچنان بازار سکه و طلا با حباب قیمتی مواجه است که البته امروز رئیس‌جمهور در مجلس و در جلسه دفاع از کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۲ گفت که "حتما وضعیت ارز و طلا و بسیاری گرانی‌ها کاهشی خواهد شد و به‌رغم همه القاء کردن یاس و ناامیدی که از سوی دشمنان صورت می‌گیرد یا برخی تردیدها که می‌خواهند به جامعه القا کنند با توجه به منابع و ظرفیتی و منابع انسانی کارآمدی و همکاری امروز دولت و مجلس وجود دارد در اجرای منویات رهبر انقلاب و آنچه خواست مردم است آینده را بسیار روشن می‌بینیم".

این وعده رئیس‌جمهور نشان از اولویت داشتن این مسئله برای دولت دارد. البته بانک مرکزی که تجربه نسبتا موفقی در هفته گذشته در بازار سکه داشت طی چهار روز ربع سکه در بورس کالا عرضه کرد، مجددا قرار است به عرضه خود ادامه دهد.

براین اساس، ۴۵۰ هزار ربع سکه از طریق بورس کالا از سه شنبه هفته جاری قرار است عرضه شود  و در اختیار متقاضیان قرار گیرد.

بنابراین با ادامه پیدا کردن معاملات ربع سکه در بورس کالا و تاکید و وعده رئیس جمهور برای کاهش قیمت، انتظار می‌رود بازار ارز و طلا روند نزولی در پیش گیرد.

 منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
علی110
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۰۷ - ۱۴۰۱/۱۱/۰۳
0
0
بزک نمیر بهار میاد. . .
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->