وزیر نفت: ظرفیت تجارت ایران و روسیه فراتر از ارقام کنونی است ۱۰۰ درصد اراضی ملی و کشاورزی استان حدنگاری شد| شمارش معکوس برای تکمیل حدنگاری ۱۱ میلیون هکتار اراضی خراسان رضوی وزیر نفت وارد مسکو شد | پاک نژاد در کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و روسیه شرکت می‌کند خاموشی در تابستان ۱۴۰۴ حتمی شد | اعمال سختگیرانه‌ترین تنبیه‌ها برای ادارات پرمصرف استان پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) احتمال سقوط قیمت طلا در پی مذاکرات آمریکا و چین زمان عرضه بنزین سوپر اعلام شد هشدار بانک مرکزی | واریز وجه در معاملات به حساب نفر سوم پولشویی است بهره‌برداری از ۲۹۶ مگاوات نیروگاه برق خورشیدی در خراسان رضوی | چشم‌انداز تولید ۳۰۰۰ مگاوات برق تجدیدپذیر در استان+ویدئو بررسی شرایط خرید ملک با موجودی ۳ تا ۵ میلیارد تومان در مشهد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + جدول تفویض حداکثری اختیارات «ساتبا» به خراسان رضوی وصول بیش از یک هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال عوارض آلایندگی از محل درآمد‌های مالیات بر ارزش افزوده در خراسان رضوی معاون عمرانی استاندار خراسان رضوی خبر داد: وجود ۱۴۰۰ طرح نیمه‌تمام در خراسان رضوی توقف فروش آرد به نانوایان آزادپز بورس وارد فاز احتیاط شد | گزارش وضعیت بازار سهام (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) سهمیه کالای همراه مسافر تا پایان فصل بهار ۱۴۰۴ تعیین شد صدور پروانه بهره‌برداری از ۶ معدن در غرب خراسان رضوی نرخ طلا در مشهد یک میلیون تومان ریزش کرد | افت ۱.۶ میلیونی قیمت سکه (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خراسان رضوی، قطب تولید انرژی پاک در کشور | ۳ هزار مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر جدید در استان ساخته می‌شود عشایر، ستون فقرات اقتصاد و امنیت خراسان رضوی تأکید استاندار خراسان رضوی و مشاور رئیس‌جمهور بر نقش‌آفرینی استان در پروژه‌های ملی قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت‌کوین (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | ریزش نرخ دلار و طلا تورم فروردین ۱۴۰۴ رکورد ۱۷ ماه اخیر را شکست شرایط بخشودگی جرائم مالیات بر ارزش افزوده ابلاغ شد تأمین بیش از ۳ هزار و ۸۴۰ میلیارد ریال سهم ورزش‌های همگانی خراسان رضوی از محل درآمد‌های مالیات بر ارزش افزوده تهران- مشهد؛ دارای بالاترین آمار جابه‌جایی مسافر در فرودگاه‌های کشور طی اسفند ۱۴۰۳ آغاز اجرای برنامه‌های مدیریت مصرف برق در خراسان رضوی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت بیت‌کوین در اوج ۶ هفته اخیر (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بازار طلا و سکه در انتظار کاهش قیمت (۳ بهمن‌ماه ۱۴۰۱)

  • کد خبر: ۱۴۶۸۳۹
  • ۰۳ بهمن ۱۴۰۱ - ۰۸:۴۳
  • ۱
بازار طلا و سکه در انتظار کاهش قیمت (۳ بهمن‌ماه ۱۴۰۱)
در راستای مدیریت بازار سکه و کنترل قیمت، هفته گذشته سه روز عرضه ربع سکه در بورس کالا انجام شد و حباب قیمتی آن را تا حدود یک میلیون تومان هم کاهش داد. اکنون با توجه به وعده امروز رئیس‌جمهور در مجلس و همچنین ادامه عرضه ربع سکه از روز سه شنبه در بورس، به نظر می‌رسد قیمت طلا و سکه در بازار روند کاهشی در پیش گیرد.

به گزارش شهرآرانیوز، قیمت سکه در هفته‌ها و ماه‌های گذشته متاثر از نرخ ارز در نوسان بود و در روزهای گذشته افزایش یافت، تا اینکه بانک مرکزی عرضه ربع سکه در بورس کالا را در پیش گرفت و مقدای از حباب قیمت در بازار را شکست. امام همچنان بازار سکه و طلا با حباب قیمتی مواجه است که البته امروز رئیس‌جمهور در مجلس و در جلسه دفاع از کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۲ گفت که "حتما وضعیت ارز و طلا و بسیاری گرانی‌ها کاهشی خواهد شد و به‌رغم همه القاء کردن یاس و ناامیدی که از سوی دشمنان صورت می‌گیرد یا برخی تردیدها که می‌خواهند به جامعه القا کنند با توجه به منابع و ظرفیتی و منابع انسانی کارآمدی و همکاری امروز دولت و مجلس وجود دارد در اجرای منویات رهبر انقلاب و آنچه خواست مردم است آینده را بسیار روشن می‌بینیم".

این وعده رئیس‌جمهور نشان از اولویت داشتن این مسئله برای دولت دارد. البته بانک مرکزی که تجربه نسبتا موفقی در هفته گذشته در بازار سکه داشت طی چهار روز ربع سکه در بورس کالا عرضه کرد، مجددا قرار است به عرضه خود ادامه دهد.

براین اساس، ۴۵۰ هزار ربع سکه از طریق بورس کالا از سه شنبه هفته جاری قرار است عرضه شود  و در اختیار متقاضیان قرار گیرد.

بنابراین با ادامه پیدا کردن معاملات ربع سکه در بورس کالا و تاکید و وعده رئیس جمهور برای کاهش قیمت، انتظار می‌رود بازار ارز و طلا روند نزولی در پیش گیرد.

 منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
علی110
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۰۷ - ۱۴۰۱/۱۱/۰۳
0
0
بزک نمیر بهار میاد. . .
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->