یادی از عمادالدین حسن برقعی، شاعر شهیر مشهدی | صدرنشین بارگاه غزل بازپخش سریال «ستایش» از شبکه آی‌فیلم (۲۸ بهمن ۱۴۰۳) مروری بر داغ‌ترین اخبار سینما و تئاتر | از فیلم‌های اکران نوروزی تا تئاترها و ماجرای بلاگرها پژمان جمشیدی با فیلم کمدی دایناسور در سینما + پوستر اقتباسی تازه از رمان بینوایان به کارگردانی اریک بسنارد، در راه سینما صحبت‌های کمال تبریزی درباره حواشی داوری فیلم‌های فجر نگاهی به بازی موفق بابک حمیدیان در سریال‌های «ازازیل» و «تاسیان» قوت‌ها و ضعف‌های جشنواره فیلم فجر مشهد از نگاه فیلم سازان مشهدی | جشنواره‌های بومی تضمین گیشه سینماگران است خراسان، ترکیب خاطره و فرهنگ و هنر | نشست «نیشابور: شکوه ازیادرفته» برگزار شد آیا فیلم‌های پیر پسر و قاتل وحشی اکران عمومی می‌شوند؟ سوت پایان جشنواره موسیقی فجر تقدیم اجراهای روز آخر جشنواره موسیقی فجر به «سیمین غانم» فیلم کوتاه شکلات تلخ برگزیده جشنواره سانتا باربارا شد مخمصه‌های نوشتن (قسمت اول: درباب جستار) سریال آمریکایی انگل ساخته می‌شود آغاز پخش سریال‌های جدید کره‌ای در تلویزیون درگذشت شاپور عظیمی؛ منتقد سینما و نویسنده کتاب‌های سینمایی + علت فوت
سرخط خبرها

«گزیده طنز شهاب ترشیزی» منتشر شد

  • کد خبر: ۱۴۶۸۴۳
  • ۰۳ بهمن ۱۴۰۱ - ۰۹:۴۸
«گزیده طنز شهاب ترشیزی» منتشر شد
کتاب نیستان، مجلد دیگری از گزیده طنزآوران ایران را در قالب «گزیده طنز شهاب ترشیزی» روانه بازار کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ گزیده طنز شهاب ترشیزی از مجموعه طنزآوران ایران از سوی انتشارات کتاب نیستان منتشر و وارد بازار نشر شد. این مجموعه که با اهتمام و مقدمه ابوالفضل زرویی نصرآباد و به کوشش نسیم عرب امیری تالیف شده است، در مجلد پیش رو به مرور گزیده آثار شهاب ترشیزی پرداخته است.

ترشیزی شاعر و هجوپرداز قرن نهم هجری است. او در زمانه‌ای زیست داشته که ایران در اعلاترین دوره ادبی خود از نظر تعدد شعرا و علاقه به شعر و شاعری به سر می‌برده است و جمعی زیاد از مردمان علاقه‌مند به این هنر برای کسب عنوانی در این هنر با هم رقابت داشته‌اند. در این زمانه شهاب ترشیزی خود را در قامت شاعری نکته‌سنج و مضمون‌یاب مطرح می‌کند و بخش زیادی از توان خود را مصروف خلق اشعاری هجو می‌کند. با این همه هجو مورد استفاده وی در این اشعار هجو شخصی و گاه مغرضانه است و می‌توان نگاهی منتقدانه نیز به منش و روش شاعر در خلق آن داشت.

این کتاب در دو فصل تهیه شده است. فصل نخست با عنوان مقدمه در صفت هجو و احتیاج به آن و فصل دوم با عنوان در مذمت یکی از بخیلان روزگار گردآوری شده است. کتاب همچنین در قالب یک لغت نامه عبارات و اصطلاحات کمتر شناخته شده متن را نیز با معانی و تفاسیری تازه به مخاطب عرضه کرده است.

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->