فرهاد مشیری، هنرمند سرشناس، درگذشت «پلنگ آناتولی» برای شبکه نمایش دوبله شد ادامه پخش «حسینیه تهران» در دهه دوم محرم + زمان پخش پخش فیلم «۱۴۰۸» هافستورم در تلویزیون از امشب (۲۷ تیر ۱۴۰۳) «پیر پسر» لیلا حاتمی و حامد بهداد در ایرلند برگزیده شد فراخوان جشنواره مشترک نقاشان ایران و روسیه اعلام شد معرفی کتاب | درباره کتاب «پنداشت تربیت» اثر جودیت ریچ هریس درباره نقش «جانی دپ» در فیلم «کارناوال در پایان روزها» نقاشی‌های خیره‌کننده از زندگی روزمره مردم در مقبره چینی + عکس پروژه مسکن هنرمندان چه زمانی به بهره‌برداری می‌رسد؟ وزیر ارشاد: حداکثر حمایت از هنرمندان ممنوع الکار انجام شده است | جایی که هنرمندان خطا کردند، هم حمایت کردیم توضیحات دبیر شورای صنفی نمایش درباره ابهامات آیین‌نامه اکران سال ۱۴۰۳ | از دعوا بر سر اکران ۱۰ فیلم کمدی تا اجبار در دادن حق وتو غلبه بازار بر هنر، کتیبه نویسی را از عیار انداخته است رئالیتی شوی «شکارچی» از شبکه خانگی + جزئیات «زینب (س) اسیری رفت و ما بر جای بودیم» | کم‌توجهی به زنان کربلا و بانوان دفاع مقدس در ادبیات فارسی آخرین مهلت ارسال آثار به جشنواره نانو و رسانه ۱۴۰۳+ جزئیات
سرخط خبرها

«گزیده طنز شهاب ترشیزی» منتشر شد

  • کد خبر: ۱۴۶۸۴۳
  • ۰۳ بهمن ۱۴۰۱ - ۰۹:۴۸
«گزیده طنز شهاب ترشیزی» منتشر شد
کتاب نیستان، مجلد دیگری از گزیده طنزآوران ایران را در قالب «گزیده طنز شهاب ترشیزی» روانه بازار کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ گزیده طنز شهاب ترشیزی از مجموعه طنزآوران ایران از سوی انتشارات کتاب نیستان منتشر و وارد بازار نشر شد. این مجموعه که با اهتمام و مقدمه ابوالفضل زرویی نصرآباد و به کوشش نسیم عرب امیری تالیف شده است، در مجلد پیش رو به مرور گزیده آثار شهاب ترشیزی پرداخته است.

ترشیزی شاعر و هجوپرداز قرن نهم هجری است. او در زمانه‌ای زیست داشته که ایران در اعلاترین دوره ادبی خود از نظر تعدد شعرا و علاقه به شعر و شاعری به سر می‌برده است و جمعی زیاد از مردمان علاقه‌مند به این هنر برای کسب عنوانی در این هنر با هم رقابت داشته‌اند. در این زمانه شهاب ترشیزی خود را در قامت شاعری نکته‌سنج و مضمون‌یاب مطرح می‌کند و بخش زیادی از توان خود را مصروف خلق اشعاری هجو می‌کند. با این همه هجو مورد استفاده وی در این اشعار هجو شخصی و گاه مغرضانه است و می‌توان نگاهی منتقدانه نیز به منش و روش شاعر در خلق آن داشت.

این کتاب در دو فصل تهیه شده است. فصل نخست با عنوان مقدمه در صفت هجو و احتیاج به آن و فصل دوم با عنوان در مذمت یکی از بخیلان روزگار گردآوری شده است. کتاب همچنین در قالب یک لغت نامه عبارات و اصطلاحات کمتر شناخته شده متن را نیز با معانی و تفاسیری تازه به مخاطب عرضه کرده است.

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->