بقائی: جهان به بی‌کیفرمانی جنایتکاران جنگی و نسل‌کش در غزه پایان دهد ایران حمله به کاروان «الصمود» و دستگیری فعالان حامی فلسطین را محکوم کرد بن‌گویر باز هم تهدید به استعفا از کابینه نتانیاهو کرد رسوایی جدید ارتش اسرائیل؛ جسد دزدی به ایالات متحده رسید چرا نتانیاهو از پایبندی به اتمام جنگِ غزه سر باز زد؟ تیراندازی در ایالت تگزاس آمریکا | ۴ کودک کشته و زخمی شدند (۱۲ مهر ۱۴۰۴) نتانیاهو: عملیات نظامی اسرائیل ادامه دارد ترامپ: جنگ غزه، اسرائیل را در جهان منزوی کرد تحرکات نظامی مشکوک آمریکا در عراق و سوریه ادامه دارد (۱۲ مهر ۱۴۰۴) بهانه‌تراشی آمریکا برای ادامه حضور نظامی در عراق سردار غیاثی: نیروی انتظامی نگهبان مرز‌های آرامش و اقتدار ملی است حمله معترضان در گرجستان به کاخ ریاست‌جمهوری+ فیلم (۱۲ مهر ۱۴۰۴) اختلاف بر سر آتش‌بس در غزه در کابینه اسرائیل | نتانیاهو ۲ وزیر را فراخواند برگزاری کنفرانس فلسطینی درباره آینده غزه در مصر ورود جنگنده‌های جی ۱۰ چینی به پایگاه شیراز | با جنگنده J۱۰ چین آشنا شوید مخالفت با تل‌آویو در میان یهودیان آمریکا افزایش یافت هشدار صریح پاکستان به هند | درگیری آینده فاجعه‌بار خواهدبود آخرین خبر از تعطیلی پنجشنبه‌ها در استان تهران (۱۲ مهر ۱۴۰۴) ترامپ خواستار اقدام سریع حماس برای تصمیم‌گیری شد هیئت حماس امشب به قاهره می‌رود (۱۲ مهر ۱۴۰۴) رحمانی فضلی استوارنامه خود را به رئیس جمهور مغولستان تسلیم کرد استاندار خراسان رضوی: بدون تربیت مدیران علمی، آینده کشور با افت جدی روبه‌رو می‌شود یک بالگرد اسرائیلی در شمال غزه مورد هدف قرار گرفته شد (۱۲ مهر ۱۴۰۴) ویتکاف و داماد ترامپ برای مذاکره به مصر می‌روند انصارالله: سلاح یمن، سلاح حماس است سه پیام کلیدی پاسخ هوشمندانه حماس به طرح صلح آمریکا شیخ نعیم قاسم: رخداد‌های امروز در غزه بخشی از پروژه «اسرائیل بزرگ» است
سرخط خبرها

نامه دادستان کل کشور به امیرعبداللهیان درباره تروریستی‌خواندن سپاه: اقدام پارلمان اروپا خلاف حقوق بین‌­الملل است

  • کد خبر: ۱۴۷۱۰۸
  • ۰۴ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۸
نامه دادستان کل کشور به امیرعبداللهیان درباره تروریستی‌خواندن سپاه: اقدام پارلمان اروپا خلاف حقوق بین‌­الملل است
دادستان کل کشور گفت: به‌عنوان مدعی‌العموم، اعلام می­‌دارد که اقدام پارلمان اروپا علیه سپاه فاقد وجاهت قانونی و خلاف حقوق بین‌­الملل بوده و به‌منظور جلوگیری از تکرار این اقدام خلاف، موضوع با جدّیت پیگیری و اقدامات لازم به‌عمل آید.

به گزارش شهرآرانیوز، در پی تصویب قطعنامه‌ای در پارلمان اروپا که خواهان افزودن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به لیست گروه‌های تروریستی شده است حجت الاسلام و المسلمین منتظری دادستان کل کشور از باب جایگاه مدعی العمومی در نامه‌ای خطاب به وزیر امور خارجه ضمن فاقد وجاهت دانستن این اقدام پارلمان اروپا، بر جلوگیری از تکرار این اقدام خلاف حقوق بین الملل تاکید کرد.

در این نامه آمده است: با توجه به صدور قطعنامه مورخ ۲۹دیماه۱۴۰۱ پارلمان اروپا و قرار دادن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران در لیست سازمان‌های تروریستی اتحادیه اروپا، صرفنظر از غیر الزام‌­آور بودن این قطعنامه، بلحاظ جایگاه حقوقی دادستانی کل کشور به عنوان مدعی‌­العوم، اعلام می‌دارد که این اقدام فاقد وجاهت قانونی و خلاف حقوق بین‌­الملل می‌باشد؛ زیرا کشور‌ها در اجرای ماده ۲ منشور ملل متحد در روابط بین‌­المللی خود می­‌بایست از توسل به تهدید یا هر نحو دیگری که با اصول و روش‌­های ملل متحد متباین باشد امتناع کرده و در صورت تخطی از آن، لازم است اقدامات حقوقی متناسب از طریق سازوکار‌های بین­المللی مرتبط صورت گیرد.

همانگونه که مطلع می‌باشید سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان یکی از بازوان توانمند دفاعی ملت عظیم­‌الشأن ایران، نهادی رسمی و حاکمیتی است که نقش مهم و حیاتی در تأمین امنیت ملّی و منطقه‌­ای به ویژه در مبارزه با تروریسم داشته و دارد.

ملّت­های مسلمان و مظلوم عراق، سوریه و لبنان شکست داعش که بزرگترین گروه تروریستی جهان بوده را مدیون حضور و فداکاری­‌های سپاه پاسداران انقلاب اسلامی می­‌دانند. بنظر می­رسد منظور پارلمان اروپا از تحریم این نهاد مقدس به عنوان یک نهاد تروریستی در واقع مقابله با جمهوری اسلامی و مآلاً ملت مقاوم و همیشه در صحنه ایران اسلامی است؛ بنابراین انتظار است با توجه به شرح وظایف وزارت امور خارجه که از جمله آن‌ها استیفاء حقوق ملت از اقدامات دولت‌های خارجی است، دستور فرمائید بمنظور جلوگیری از تکرار این اقدام خلاف حقوق بین الملل، موضوع با جدّیت پیگیری و اقدامات لازم بعمل آورده و نتیجه حاصله را مستمراً گزارش نمایند.

در این رابطه دادستانی کل کشور مستنداً به ماده ۲۹۰ قانون آئین دادرسی کیفری آمادگی خود را برای هرگونه همکاری اعلام می‌دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->