همتی: دولت چهاردهم مصمم به حذف رانت و کاهش کسری بودجه است توضیحات وزیر صنعت درباره افزایش قیمت خودرو‌های ایرانی سه واحد صنفی در مشهد پلمب شدند (۲ آذر ۱۴۰۳) افتتاح نوزدهمین نمایشگاه تجهیزات پزشکی مشهد | حضور ۷۰ شرکت تولیدکننده تجهیزات پزشکی در نمایشگاه مشهد + ویدئو یارانه دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد ‎+ فیلم وزیر صمت: مجوز برای ته‌لنجی‌ها و کولبران اعطا شد گذاشتن زباله دم در سیاره پیش‌فروش فیدلیتی با تحویل فوری از شنبه آینده (۳ آذر ۱۴۰۳) + قیمت و لینک ثبت‌نام بخشنامه جدید بانک مرکزی | معاملات بازار ارز تجاری از شنبه (۳ آذر ۱۴۰۳) عملیاتی می‌شود راهکار قانونی کارگران درقبال کارفرمایانی که با مرخصی آنان موافقت نمی‌کنند، چیست؟ ویدئو | اولین واکنش وزیر کار به واریزنشدن یارانه آبان‌ماه دهک‌های چهارم تا نهم هماهنگ‌کننده ملی بریکس جمهوری اسلامی ایران: ما می‌توانیم الگوی کشورمان را به سایر کشور‌ها صادر کنیم نرخ طلا و سکه در مشهد اعلام شد (یکم آذر ۱۴۰۳) علت واریز نشدن یارانه آبان ۱۴۰۳ چیست؟ + جزئیات ویدئو | وزیر کار: مشکل کارگران شرکتی در دستور کار دولت قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (یکم آذر ۱۴۰۳) | پرواز بیت کوین به کانال ۹۷ هزار دلار اهدای نشان «فداکاری» به خانواده‌های شهیدان پدافند هوایی از سوی فرمانده کل ارتش + تصاویر خودرو و مسکن دو آرزوی دست‌نیافتنی برای کارگران فروش سکه‌های حراجی به مرز ۵۰۰ هزار سکه رسید ماهی کیلویی چند؟ (یکم آذر ۱۴۰۳) + جدول قیمت هزینه سرویس و تعمیر پکیج در مشهد چقدر می‌شود؟ | بازار داغ، اما مشتریان ناراضی از خدمات افزایش ۵۰ تا ۲۰۰ میلیون تومانی قیمت انواع خودرو در بازار (یکم آذر ۱۴۰۳) ۱۱۷ هزار کلنی زنبور عسل در شهرستان مشهد سرشماری شد تأثیر افزایش قیمت کارخانه‌ای خودروسازان بر بازار آزاد چه بود؟ | رشد ۴۲ میلیونی قیمت خودرو در آبان ۱۴۰۳ یارانه نقدی آبان ۱۴۰۳ کی واریز می‌شود؟ + توضیحات سرپرست سازمان هدفمندی یارانه‌ها چه خبر از بازار مسکن؟ | تأثیر نوسانات ارزی محدود به خریداران مردد رفع موانع مالی خراسان رضوی در انتظار تصمیمات کمیسیون هماهنگی بانک‌ها هیچ ردیفی در بودجه برای افزایش یارانه‌ها پیش‌بینی نشده است | دهک‌بندی‌ها هر ۶ ماه یک‌بار گاز ادارات و اماکن عمومی پرمصرف تهران قطع خواهد شد
سرخط خبرها

هدف‌گذاری ایران برای تولید نفت چقدر است؟

  • کد خبر: ۱۴۷۱۵۵
  • ۰۴ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۹:۳۳
هدف‌گذاری ایران برای تولید نفت چقدر است؟
مدیر عامل شرکت ملی نفت ایران با اشاره به مجوز ۵۰۰ میلیون دلاری شورای اقتصاد برای احیای چاه‌های کم‌بازده، گفت: تا ۸ سال آینده ۵.۷ میلیون بشکه نفت در ایران تولید خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، حسن خجسته مهر در مراسم در آیین انعقاد نخستین قرارداد طرح احیاء چاه‌های بسته و کم‌بازده نفتی، با اشاره به اینکه این کار جدیدی است و پیچیدگی خاصی دارد، افزود: از آنجا که نهادینه نشده مشکلات زیادی دارد.

وی ادامه داد: نمی‌توانستیم طرح‌هایی را ارائه کنیم که فاقد توجیه اقتصادی و فنی باشد.

خجسته مهر با اشاره به اینکه ۷۵۰ حلقه چاه از ۶ هزار حلقه چاه در شرکت ملی نفت ایران انتخاب شد، تاکید کرد: تلاش کردیم چاه‌های آسان را انتخاب کنیم.

وی گفت: این کار وارد فرآیند اخذ مجوز از شورای اقتصاد شده و به ارزش ۵۰۰ میلیون دلار برای آن مصوب شده است.

معاون وزیر نفت بیان کرد: بعد از آن شرکت‌های مختلف را ارزیابی کردیم و این کار بر عهده پارک فناوری گذاشته شد.

خجسته مهر با بیان اینکه هر شرکت دانش بنیان می‌تواند تا سقف ۵ حلقه چاه را در اختیار بگیرد، ادامه داد: امروز یکی از این قرارداد‌ها امضا خواهد شد که این کار طولانی بود.

وی تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب نیز تاکید کردند شرکت‌های دانش بنیان در کنار صنایع بزرگ قرار بگیرند و شرکت ملی نفت ایران در این زمینه پیش‌قدم بوده است. این بزرگ‌ترین رویداد فناورانه در این بخش است و تا رسیدن به چشم‌انداز راه طولانی در پیش داریم.

معاون وزیر نفت تاکید کرد: یکی دیگر از موفقیت‌هایی که به ثمر نشست، فرهنگ استفاده از شرکت‌های دانش بنیان بود که شرکت‌های دانش بنیان این توان را دارند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران گفت: باید طول عمر چاه‌ها را افزایش دهیم تا برداشت از یک مخزن نفتی در مدت بیشتری ادامه داشته باشد. برای نگهداشت توان تولید باید طول عمر چاه‌ها را افزایش دهیم.

وی افزود: شرکت‌های دانش بنیان در رفع موانع تولید از مخازن نفتی را حل کنند و وظیفه ما این است که این چالش‌ها را به موارد فناورانه تبدیل کنیم. شرکت‌های دانش بنیان برای انجام یک ماموریت بزرگ انتخاب شده‌اند.

خجسته تاکید کرد: تا ۸ سال آینده ۵.۷ میلیون بشکه نفت در ایران تولید خواهد شد که بخشی نگهداشت توان تولید فعلی کشور است که قرار است برای مدتی ادامه داشته باشد.

معاون وزیر نفت با اشاره به اینکه ۹۰۰ هزار بشکه مربوط به روش‌های ازدیاد برداشت خواهد بود، گفت: بخشی از این افزایش تولید نیز مربوط به حفاری و اکتشافات جدید خواهد بود.

وی با بیان اینکه یکی دیگر از کار‌های مهم دیگر مشروط نکردن اقدامات به مسائل دیگر است، افزود: با رفع موانعی مانند تحریم یا برجام می‌توانیم کار را سریع‌تر به انجام برسانیم.

خجسته مهر تاکید کرد: در مسیر افزایش تولید مراحلی قرار دارد که حلقه اول اکتشاف، حلقه دوم حفاری، حلقه سوم تولید و بهره‌برداری و حلقه چهارم فرآورش است که چالش‌ها در هر حلقه شناسایی شده است.

معاون وزیر نفت با اشاره به اینکه ۱۶ مخزن عمیق در مناطق نفتخیز جنوب با فشار بالا داریم که تا کنون توسعه پیدا نکرده است، گفت: تاج سرچاهی ۱۵ هزار برای نخستین بار در داخل کشور ساخته شد و از مرحله پایلوت گذشته و برای شرکت ملی نفت ایران تولید صنعتی می‌کند و دومین تاج سرچاهی در حال ساخت است.

وی با تاکید بر اینکه در بحث فشار افزایی در پارس جنوبی تحول اساسی صورت گرفته است، افزود: فشار افزایی سر چاه در میدان گازی پارس جنوبی در سمت قطر در مرحله طراحی است، اما در ایران کار طراحی و مطالعات پایه به اتمام رسیده و تولید ۲ کمپرسور در بخش خشکی با پیشرفت ۸۴ درصد و بخش ددیایی ۳۰ درصد پیشرفت دارد و سال آینده اجرا خواهد شد.

خجسته مهر ادامه داد: با اجرای این کار، در طولانی‌مدت تولید از پارس جنوبی را ادامه دهیم.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->