زمان بازپخش سریال یوسف پیامبر در سال ۱۴۰۴ مشخص شد + ساعت پخش و تکرار سریال اکشن-پلیسی «الگوریتم» روی آنتن شبکه سه می‌رود + زمان پخش کافه شهر | خانه‌ای در بولوار الیزابت قسمت جدید «شفرونی» با حضور متین ستوده و سوسن پرور + تیزر نگاهی به نمایشگاه موسیقی «روزبه» در نگارخانه فردوسی مشهد | نوای سازهای اصیل خراسانی «پریناز ایزدیار» در فیلم «بُن سای» علی بهراد + عکس جایزه بهترین بازیگر زن جشنواره «شما می‌توانید» ایتالیا به بازیگر ایرانی رسید درگذشت «رمو جیرونه» بازیگر سرشناس ایتالیایی آغاز بیست و دومین جشنواره نمایش‌های آیینی و سنتی رویش زندگی از دل ویرانی | نگاهی به «سینما متروپل»، اثر جدید محمدعلی باشه آهنگر استقبال آنیل کاپور از «پوران درخشنده» در جشنواره فیلم «جگران» هندوستان آموزش داستان نویسی | چشم های دکمه ای من (بخش سوم) سفری در قلمرو شگفت افسانه‌ها | درباره کتاب «موجودات افسانه‌ای ایران» چشم طلایی زوریخ به فیلم «پدر» رسید نمایش موزیکال «بتهوون» به شهر‌های مختلف کشور سفر می‌کند فیلم «رقصنده در خاک» روی میز تدوین مستند «ستار الکلاسیکو» در راه میلان
سرخط خبرها

کدام کارگردان‌ها در چهل و یکمین جشنواره فیلم فجر غایب هستند؟

  • کد خبر: ۱۴۷۶۸۳
  • ۰۸ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۲:۳۴
کدام کارگردان‌ها در چهل و یکمین جشنواره فیلم فجر غایب هستند؟
با نرسیدن برخی از فیلم‌ها به چهل و یکمین جشنواره فیلم فجر، جای خالی برخی از کارگردانان مشهود است.

به گزارش شهرآرانیوز، «ویلای ساحلی» به کارگردانی «کیانوش عیاری» که قرار بود فرم حضور در جشنواره فیلم فجر را پر کند، یکی از غایبان این دوره از جشنواره است. این فیلم با بازی رضا عطاران، پژمان جمشیدی، ریما رامین‌فر و… مراحل فیلمبرداری خود را در یکی از شهرهای شمالی پشت سر گذاشتند اما به دلیل آماده نبودن به جشنواره نرسیدند.

«سوشون» به کارگردانی نرگس آبیار که در قالب فیلم- مجموعه تولید می‌شود یکی دیگر از غایبان این دوره از جشنواره است. نسخه سینمایی این اثر جایی در بین ۲۴ فیلم حاضر در جشنواره فجر ندارد. براساس شنیده‌ها نسخه سینمایی «سووشون» متقاضی شرکت در جشنواره فیلم فجر نبوده است.

شاید این روزها پیگیر سریال «پوست شیر» از شبکه نمایش خانگی باشید، کارگردان این سریال جمشید محمودی است همان کسی که فیلم سینمایی «کابل پلاک ۱۰» را ساخته و انتظار می‌رفت در این دوره از جشنواره حاضر شود این فیلم حدود یکسال است که آماده پخش است اما اینکه چرا با حضور الناز شاکردوست و پدرام شریفی موفق به حضور در میان ۲۴ فیلم دیگر نشده، جای پرسش دارد.

محسن امیریوسفی با فیلم سینمایی «قیف» یکی از گزینه‌های اصلی حدس و گمان رسانه‌ای بود. این فیلم در ژانر کمدی و با بازی رضا عطاران اواسط بهار امسال فیلمبرداری خود را در تهران آغاز کرد. یکی از دلایلی که گفته شده که این فیلم در جشنواره حاضر نمی‌شود، وجود جلوه بصری بالا و نرسیدن به موقع است به همین دلیل هم سعید ملکان فرم شرکت در جشنواره را پر نکرده است.

دیگر فیلم مهم غایب جشنواره چهل و یکم ساخته جدید مجید رضا مصطفوی با نام «بی سر وصدا» است که پیمان معادی، مهران غفوریان، فرشته حسینی در آن بازی کردند. این فیلم فرم شرکت در جشنواره فیلم فجر را پر نکرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->