جعفر یاحقی: استاد باقرزاده نماد پیوند فرهنگ و ادب خراسان بود رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور: حمایت از مظلومان غزه و لبنان گامی در تحقق عدالت الهی است پژوهشگر و نویسنده مطرح کشور: اسناد تاریخی مایملک شخصی هیچ مسئولی نیستند حضور «دنیل کریگ» در فیلم ابرقهرمانی «گروهبان راک» پخش «من محمد حسن را دوست دارم» از شبکه مستند سیما (یکم آذر ۱۴۰۳) + فیلم گفتگو با دکتر رسول جعفریان درباره غفلت از قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات در ایران گزارشی از نمایشگاه خوش نویسی «انعکاس» در نگارخانه رضوان مشهد گفتگو با «علی عامل‌هاشمی»، نویسنده، کارگردان و بازیگر مشهدی، به بهانه اجرای تئاتر «دوجان» مروری بر تازه‌ترین اخبار و اتفاقات چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر، فیلم‌ها و چهره‌های برتر یک تن از پنج تن قائمه ادبیات خراسان | از چاپ تازه دیوان غلامرضا قدسی‌ رونمایی شد حضور «رابرت پتینسون» در فیلم جدید کریستوفر نولان فصل جدید «عصر خانواده» با اجرای «محیا اسناوندی» در شبکه دو + زمان پخش صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (یکم و دوم آذر ۱۴۰۳) + زمان پخش حسام خلیل‌نژاد: دلیل حضورم در «بی‌پایان» اسم «شهید طهرانی‌مقدم» بود نوید محمدزاده «هیوشیما» را روی صحنه می‌برد مراسم گرامیداشت مقام «کتاب، کتابخوانی و کتابدار» در مشهد برگزار شد (۳۰ آبان ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

مراسم اختتامیه جشنواره داستان کوتاه «نقش آفرینی زن مسلمان ایرانی» برگزار شد

  • کد خبر: ۱۴۸۰۴۳
  • ۱۰ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۳
مراسم اختتامیه جشنواره داستان کوتاه «نقش آفرینی زن مسلمان ایرانی» برگزار شد
مراسم اختتامیه جشنواره داستان کوتاه «نقش آفرینی زن مسلمان ایرانی» صبح امروز، ۱۰ بهمن، در کتابخانه امام خمینی (ره) مشهد برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، در این مراسم که با حضور مدیران کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و کتابخانه ها عمومی استان خراسان رضوی و جمعی از اهالی فرهنگ و ادب استان همراه بود، «محمد حسین زاده» مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی گفت: متاسفانه نگاه غرب به بشر از اشرف مخلوقات نزول پیدا کرده و گاه از پایینترین حد حیوانیت نیز نازل تر شده است.

وی افزود: دنیای غرب با این تعریف خانواده را از بین برده و در این میان بر روی زن سرمایه گذاری ویژه ای داشته است و تلاش کرده است حریم مقدس خانواده را که ستون اصلی آن زن است از بین ببرد. به زن در نگاه غرب با دید کالا محور و ابزاری نگاه می کنند.

حسین زاده خاطرنشان کرد: زن در نگاه اسلامی ستون خانواده است، مادر است، پاسدار حریم خانواده است و اگر لازم باشد در خط مقدم جبهه نیز حضور پیدا می کند. در عرصه علم وفناوری و اقتصاد و فرهنگ و اجتماع نیز قله های زیادی از بانوان داریم و آنقدر این قله ها تکرار شده که می توانیم بگوییم جریان زنان مسلمان ایرانی در جهان جریان ساز خواهد شد.

وی افزود: برای این که نگاه بلند انقلاب اسلامی، نگاه بلند علوی و سیره فاطمی و زینبی به زنان و دختران امروز ما منتقل شود، باید به سراغ ادبیات و هنر برویم و امیدواریم این جشنواره متفاوت و آغازی باشد منطبق بر الگوی زن مسلمان ایرانی.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی خاطرنشان کرد: متاسفانه در حوزه ادبیات، در پاسداشت زن ایرانی دچار عقب ماندگی داریم. در حوزه حجاب و مادر مسلمان ایرانی رمان های بسیار کمی داریم. البته در حوزه خاطرات مادران شهدا و با حمایت رهبر معظم انقلاب اسلامی، آثار فراوانی منتشر شده است. اما در حوزه داستان و رمان و قصه دچار کمبود هستیم و امیدواریم جشنواره هایی از این قبیل، نقاط ضعف موجود را برطرف کند.

ماموریت عمده زنان جبهه انقلاب، تبیین معارف انقلاب اسلامی است

حجت الاسلام علی اکبر سبزیان مدیرکل کتابخانه های عمومی استان خراسان رضوی نیز در این مراسم گفت: نامگذاری این جشنواره مشخص می کند که هدف بسیار مقدسی پای این جشنواره است و امیدواریم خروجی این جشنواره و معرفی برجگزیدگان، برگزارکنندگان را به این هدف نزدیکتر کند.

وی ضمن اعلام حمایت اداره کل کتابخانه های عمومی استان از نویسندگان نوقلم و نویسندگان بانوی استان، به بخشی از فرمایشات رهبر انقلاب اسلامی درباره ماموریت امروز بانوان و زنان در حوزه جهاد تبیین اشاره کرد و افزود: امروز ماموریت عمده زنان جبهه انقلاب، در حوزه تبیین معارف انقلاب اسلامی است.

در ادامه این مراسم پس از رونمایی از کتاب آثار منتخب جشنواره، بیانیه هیات داوران توسط سید علیرضا مهرداد از اعضای هیات داوران قرائت شد و نفرات برتر معرفی شدند.

 

بیشتر بخوانید:

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی: معرفی الگوی زن مسلمان مغفول مانده است

 

معرفی نفرات برتر جشنواره

بر اساس بیانیه هیات داوران، آثار برتر به شرح زیر است:

  • رتبه سوم به صورت مشترک به «سیده خدیجه حسینی» از مشهد با اثر «پشت درخت های بلوط» و «رفیع افتخار» از تهران با اثر «قهرمانی دیگر» تعلق گرفت.
  • - رتبه دوم به «لهام جعفری» از شهرستان تربت حیدریه با اثر «دردواره» تعلق گرفت.
  • - «مریم السادات ذکریایی از کرج، «نادیا درخشان فرد» از مشهد، «عابدین زارع» از مرودشت، «خدیجه غفاری» از مشهد، «سارا شجاعی» از یاسوج، «فرشته علیجانی» از مشهد، «هما خانی زارع» از مشهد، «فروزنده عدالت کاشی» از تهران، «گوهر صوفی» از تایباد و «مریم موسویان» از مشهد شایسته تقدیر شناخته شدند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->