اپل احتمالا با افقی‌کردن دوربین آیفون ۱۷ ایر طراحی گوشی‌هایش را متحول می‌کند اپل برای رفع ممنوعیت فروش آیفون ۱۶، به اندونزی پیشنهاد ۱۰۰ میلیون دلاری داده است همه‌چیز درباره تورنومنت نات پیکسل + شرایط دریافت ایردراپ بازدید پزشکیان از پارک علم و فناوری زاهدان (یکم آذر ۱۴۰۳) دانشمندان ژاپنی قابلیت فتوسنتز گیاهان را به سلول‌های همستر منتقل کردند واکنش مدیرعامل آپارات به اظهارات جنجالی رسول جلیلی درباره فیلترینگ یوتیوب: آپارات را بهانه نکنید گلکسی S۲۵ اولترا احتمالا بسیار گران‌تر از نسل قبلی‌اش باشد اولین گمانه‌زنی‌ها درباره مشخصات و ویژگی‌های پلی استیشن ۶ «مایکروسافت تیمز» در جلسات به قابلیت ترجمه همزمان گفتار مجهز می‌شود سونی می‌خواهد شرکت Kadokawa، مالک بازی «الدن رینگ»، را بخرد قابلیت ریست‌کردن الگوریتم پیشنهادها به‌زودی به اینستاگرام اضافه می‌شود بهترین برنامه‌ها و بازی‌های گوگل پلی در سال ۲۰۲۴ + لینک دانلود گزارش اتاق بازرگانی از اثرات فیلترینگ بر کسب‌وکارهای اینترنتی اولین سیستم راداری شکار یوفوها در آمریکا راه‌اندازی می‌شود پنجمین دوره رویداد «هفته ایران دیجیتال» برگزار می‌شود | ۵G و هوشمندسازی از محور‌های رویداد مقدار توکن‌های میجر کاربران مشخص شد | فاجعه ایردراپ‌های پولی گروهی از هکر‌های چینی به اپراتور آمریکایی T-Mobile حمله کردند کاوشگر ناسا ممکن است ۵۰ سال پیش به طور تصادفی حیات در مریخ را از بین برده باشد پاسخ پازل امروز میجر (دوشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۳) بر مدار دانش اطلاعاتی جدید از دوربین گوشی A۳۶ سامسونگ + عکس
سرخط خبرها

ملخ‌های جدید و حلقوی، پهپادها را بی‌صدا و کارآمدتر می‌کند

  • کد خبر: ۱۴۸۰۵۳
  • ۱۰ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۵:۲۳
ملخ‌های جدید و حلقوی، پهپادها را بی‌صدا و کارآمدتر می‌کند
محققان موسسه فناوری ماساچوست (MIT) ملخ‌های جدیدی برای پهپاد‌ها طراحی کرده‌اند که بسیار کم‌صداتر و کارآمدتر هستند.

به گزارش شهرآرانیوز - این ملخ‌ها از دو تیغه تشکیل شده‌اند که دور یکدیگر حلقه می‌زنند به طوری که نوک یک تیغه به تیغه دیگر متصل می‌شود.

آزمایشگاه لینکلن موسسه فناوری ماساچوست این دستگاه‌های جدید را برای پهپاد‌ها و هواپیما‌ها تولید کرده که بازدهی چشمگیری به همراه دارند و بسیار بی‌صداتر هستند.

در بیانیه این آزمایشگاه آمده است که این ملخ حلقوی به یک هواپیمای بدون خلبان کوچک یا پهپاد اجازه می‌دهد تا بی سر و صداتر از هواپیما‌های بدون سرنشین فعلی باشد که از ملخ‌های سنتی استفاده می‌کنند که از ابتدای صنعت هوانوردی بدون تغییر باقی مانده‌اند.

این ملخ جدید با فراهم کردن امکان ساخت پهپادی که مزاحمت صوتی کمتری دارد، پذیرش چنین هواپیما‌هایی را برای طیف وسیعی از کاربرد‌ها تسریع می‌کند. برای مثال از این پهپاد‌ها می‌توان برای تحویل هوایی محموله، فیلمبرداری، بازرسی‌های صنعتی یا زیرساختی، و نظارت بر کشاورزی استفاده کرد.

این ملخ حلقوی بی صدا از دو تیغه تشکیل شده است که به دور یکدیگر حلقه می‌زنند تا نوک یک تیغه به تیغه دیگر منتهی شود. این ساختار بسته، اثرات کشش تونل‌های هوای چرخشی ایجاد شده در نوک پره‌ها را کاهش داده و کنترل می‌کند و مقاومت کلی ملخ را تقویت می‌کند. به این ترتیب، صدای ملخ‌ها بدون تاثیر بر عملکرد آن‌ها به طور قابل توجهی کاهش می‌یابد.

این موضوع با انجام آزمایش روی ملخ‌های حلقوی اولیه روی پهپاد‌های تجاری ثابت شده است. در این آزمایش نشان داده شد که سطوح پیشرانش آن‌ها قابل مقایسه با ملخ‌های معمولی در سطوح قدرت مشابه است. کاهش سطوح صدا به پهپاد‌های مجهز به ملخ مارپیچی اجازه می‌دهد تا بدون تاثیر گذاشتن بر شنوایی انسان فاصله عملیاتی خود را به نصف کاهش دهند.

دکتر توماس سباستین (Thomas Sebastian)، یکی از کارکنان ارشد گروه مهندسی سازه و سیالات حرارتی آزمایشگاه لینکلن، می‌گوید: همانطور که می‌دانیم صدای ملخ‌ها بسیار بلند است و ما می‌توانیم به بال‌ها نگاه کنیم تا ببینیم چگونه کار می‌کنند. زمانی که مردم در اوایل دهه ۱۹۰۰ و در طول جنگ جهانی دوم انواع ایده‌های دیوانه‌وار را برای هواپیما‌ها ارائه می‌کردند، چند طرح وجود داشت که مشابه این بال‌های حلقوی بودند؛ بنابراین فکر کردم که اگر یک بال حلقوی را بردارید و چیزی شبیه آن را به یک ملخ تبدیل کنید، چه شمایلی پیدا می‌کند.

سباستین ادامه داد: ما به این مفهوم اولیه رسیدیم که با استفاده از یک شکل حلقوی ملخی بی‌صداتر بسازیم.

محققان با کمی تلاش توانستند مدلی تولید کنند که نویز را در محدوده یک تا پنج کیلوهرتز کاهش دهد.

برخی از ویژگی‌های کلیدی ملخ‌های جدید شامل کاهش قابل توجه سیگنال‌ها در محدوده فرکانسی است که گوش انسان به آن حساس‌تر است و البته کاهش قابل توجه نویز بدون نیاز به افزودن اجزای اضافی که باعث افزایش وزن و افزایش توان مصرفی می‌شوند.

منبع:  ایسنا به نقل از آی‌ای 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->