دو بار اعدام برای قاتل سنگدل و هوسران در دو راهی مشهد-طرقبه | هشدار: خواندن این خبر برای افراد زیر ۱۸ سال و بیماران قلبی توصیه نمی‌شود درخشش ۴ مدال نقره و برنز بر گردن تیم دانش‌آموزی ایران در المپیاد جهانی اقتصاد آتش‌سوزی در نخلستان‌های روستای رُمیله آبادان مهار شد (۶ مرداد ۱۴۰۴) بهره‌مندی ۶.۵ میلیون سالمند از خدمات مستمر دولتی اشعه فرابنفش خورشید در مشهد به شاخص «خطر بسیار زیاد» رسید درخواست طلاق از مردی که برای دزدی از خانه پدرزنش نقشه کشید درخواست نبش قبر برای کشف راز مرگ مرد تهرانی در ترکیه میدری: حذف یارانه یا تغییر دهک‌بندی قبل از اعمال به افراد اطلاع داده می‌شود عسلویه روی دور زلزله؛ زمین‌لرزه ششم هم ۴ریشتری بود (۶ مرداد ۱۴۰۴) شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی پساب خروجی «زبرخان» را تعیین تکلیف کند راهکارهایی ساده برای صرفه جویی بیشتر در مصرف آب و مدیریت اقتصادی خانواده توضیحات رئیس کل دادگستری استان تهران درباره درخواست توبه «تتلو» ماده ۲۱۵ آیین نامه راهنمایی و رانندگی به عابران پیاده چه می‌گوید؟ بررسی چند راهکار برای کاهش اثرات زیست‌محیطی فاضلاب‌های شهری نظام تعلیم و تربیت کشور باید با رویکرد آینده‌نگری از چالش‌ها عبور کند تأکید دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش بر ارتقای جایگاه معلمان درخواست وزیر محیط زیست زیمباوه برای گسترش همکاری دوجانبه با ایران آیا خشم به ارث می‌رسد؟ | بررسی عوامل ژنتیکی در بروز عصبانیت آمبولانس وسیله تبلیغات نیست | با متخلفان تا حد «لغو پروانه» برخورد خواهد شد زائران اربعین زمان مواجهه با تشعشعات فرابنفش خورشید را محدود کنند هر آنچه که باید در مورد درد سیاتیک بدانید میانگین سن بازنشستگی در کشور ۵۱ تا ۵۲ سال اعلام شد جانباز جنگ ۱۲ روزه با صهیونیست‌ها در کاشان به شهادت رسید درگیری خونین در یک شرکت خصوصی مشهد قتل خانم مدیرعامل توسط شوهر خیانتکار در جلسه کاری! التماس مادر قاتل از مادر الهه حسین‌نژاد مقابل دادگاه + فیلم (۶ مرداد ۱۴۰۴) طرح ورود خودروهای مسافران خارجی به کشور اجرا می‌شود حمله گروهی گراز‌ها به مزارع کشاورزی خراسان شمالی (۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کلاهبرداری ۱۲۷ میلیاردی با شرکت کاغذی

  • کد خبر: ۱۴۸۲۲۴
  • ۱۱ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۳:۳۲
کلاهبرداری ۱۲۷ میلیاردی با شرکت کاغذی
متهم در بازجویی‌های به عمل آمده اعتراف کرد با شگرد‌های خاص در قالب شرکت‌های کاغذی و جعل سند ۱۲۷ میلیارد ریال از شهروندان کلاهبرداری کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، مردی که از طریق فروش آپارتمان با مدارک جعلی ۱۲۷ میلیارد ریال کلاهبرداری کرده و گریخته بودف شناسایی و دستگیر شد.

ماموران پلیس قشم پرونده‌ای را با موضوع کلاهبرداری از طریق فروش ۲ آپارتمان دریافت کردند و مطلع شدند متهم به این جزیره فرار کرده است.

کارآگاهان پلیس آگاهی در تحقیقات خود پی بردند متهم تحت تعقیب دارای چندین پرونده حقوقی و کیفری نزد محاکم قضائی در استان تهران است.

ماموران با انجام اقدامات اطلاعاتی و بهره‌گیری از شیوه‌های پلیسی متهم را در شهرستان قشم شناسایی و ضمن هماهنگی با مقام قضائی او را در یک عملیات پلیسی دستگیر کردند.

متهم در بازجویی‌های به عمل آمده اعتراف کرد با شگرد‌های خاص در قالب شرکت‌های کاغذی و جعل سند ۱۲۷ میلیارد ریال از شهروندان کلاهبرداری کرده است.

در نهایت متهم دستگیر شده با تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به دستگاه قضائی معرفی شد.

منبع: اعتماد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->