اعمال قانون و سامان‌دهی موتورسیکلت‌ها در پیاده‌رو‌های منتهی به حرم امام‌رضا(ع) برگزاری دومین دوره مسابقات موشک آبی با مشارکت گسترده دانش‌آموزان مشهدی + فیلم درباره حسین‌آقاخان خزاعی که نخستین فرمانده لشکر خراسان است | میرپنج شرق سهم فضای سبز مشهد و کاشت چمن از مصرف آب چقدر است؟ | کاشتن یا نکاشتن؟ رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر مشهد: حفظ بافت‌های تاریخی برای احیای هویت تاریخی مشهدالرضا(ع) یکی از ضرورت‌هاست رئیس کمیسیون شهرسازی شورای اسلامی شهر مشهد: جلب توجه بخش خصوصی به سرمایه‌گذاری در زمینه حفظ خانه‌های تاریخی ارزشمند است برگزاری نشست هماهنگی کنگره ۱۸ هزار شهید دفاع مقدس خراسان رضوی فرهمندی: شورای ششم اهتمام ویژه‌ای به انعقاد قرارداد فاز دو خط ۳ مترو مشهد دارد شناسایی ۵۶۰ هزار خودروی متخلف فاقد معاینه‌فنی در مشهد از ابتدای سال ۱۴۰۴ هوای کلانشهر مشهد امروز در شرایط پاک قرار دارد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) شهردار مشهد مقدس خبر داد: بهره‌برداری از ایستگاه نهایی خط دو متروی مشهد در روز میلاد حضرت فاطمه معصومه(س) + فیلم مدیر حوزه علمیه خراسان: عملیات خط سه مترو مشهد اقدامی فوق‌العاده است ترافیک پرحجم در میدان شهدا، بزرگراه بسیج و طول خیابان احمدآباد مشهد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) عضو شورای اسلامی شهر مشهد: ایستگاه مترو میدان شهدا بزرگ‌ترین ایستگاه خاورمیانه است + عکس مشهد به مناسبت روز جهانی هموفیلی قرمز می‌شود توضیحات سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد در رابطه با استفاده کافی‌شاپ‌ها از معابر عمومی ضرورت کنترل ساخت‌وساز در حریم کال‌ها و مسیل‌ها بدهی دولت به شهرداری مشهد در مسیر تسویه پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۷ فروردین ۱۴۰۴) | بارش‌های رگباری در روزهای پنجشنبه و جمعه اعمال تخفیف ۷۰ درصدی برای کاربران دوچرخه‌های اشتراکی بایدو از امروز (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) نگاهی به پرونده پرفراز‌و‌نشیب حفظ سنگ‌نگاره‌های ثبت‌ملی‌شده شاندیز | زور وکیل و وزیر هم به معدن دیزدر نرسید! + فیلم
سرخط خبرها

نانوایان مشهد رتبه‌بندی می‌شوند

  • کد خبر: ۱۴۸۲۹
  • ۲۵ دی ۱۳۹۸ - ۰۷:۴۵
نانوایان مشهد رتبه‌بندی می‌شوند
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی منطقه پنجم کشور گفت: نانوایی‌های خراسان رضوی و من جمله مشهد با هدف ارتقای کیفیت و رقابت در رتبه‌بندی و ستاره‌دار می‌‎شوند.
به گزارش شهرآرا نیوز، حمیدرضا نوری روز چهارشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: این طرح با مشارکت اتحادیه نانوایان خراسان رضوی و موسسه کیفیت رضوی به زودی در این استان اجرا می‌شود.
وی اضافه کرد: این رتبه‌بندی و اعطای بین یک تا پنج ستاره به نانوایی‌ها با توجه به مجموعه شاخص‌های تعیین شده در هماهنگی با اداره کل استاندارد، معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و اداره بهداشت انجام می‌شود که در حوزه شرایط فیزیکی، پرسنل، کیفیت پخت و مدت زمان خمیرگیری تعیین شده است.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی منطقه پنجم کشور گفت: با تعیین درصد برای شاخص‌های یاد شده و احتساب درصد اخذ شده توسط هر واحد نانوایی، یک تا پنج ستاره به هر واحد مورد ارزیابی تعلق می‌گیرد.
نوری افزود: این طرح هم اکنون در شماری از واحد‌های نانوایی شهر مشهد در حال اجراست و به صورت رسمی و گسترده از ابتدای بهمن ماه در همه استان خراسان رضوی به اجرا درخواهد آمد.
وی ادامه داد: پیش‌نویس برنامه رتبه‌بندی کارخانه‌های آرد خراسان رضوی نیز تهیه شده است و اگرچه میزان سرمایه‌گذاری و تجهیزات در کیفیت آرد تاثیری روشن و قطعی دارد، اما با اجرای این طرح در صدد ارتقای هرچه بیشتر و بهتر کیفیت آرد تولیدی در استان هستیم.
 
رتبه در قیمت نان تاثیر ندارد
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی منطقه پنجم کشور گفت: رتبه و ستاره اعطا شده به هر نانوایی به هیچ وجه در افزایش قیمت خدمات ارایه شده و نان تولیدی در این واحد تاثیر ندارد و صرفا در کنار جلب مشتری بیشتر به واسطه کیفیت آن واحد، اداره کل غله سهمیه آرد این واحد‌ها را هم افزایش می‌دهد.
نوری با اشاره به اینکه طرح بهسازی و نوسازی واحد‌های نانوایی استان از سال ۹۶ آغاز شده است افزود: تا کنون هزار و ۷۹۵ نانوایی برای دریافت تسهیلات به بانک معرفی شده‌اند.
وی ادامه داد: نانوایی‌های نیمه یارانه‌ای یا همان آزادپز‌ها با توجه به تازه تاسیس و نو بودن تجهیزات از سطح قابل قبولی از استاندارد‌ها برخوردارند بنابر این کمتر نیاز به دریافت تسهیلات برای بهسازی و نوسازی دارند.
هم اکنون ۶ هزار و ۲۰۰ واحد نانوایی دولتی و نیمه‌یارانه‌ای یا همان آزادپز در خراسان رضوی فعالیت می‌کنند و این استان رتبه برتر کشور از نظر کیفیت آرد و نان را داراست.

سرانه مصرف ماهیانه آرد در استان ۷.۵ کیلوگرم است
اداره کل غله و خدمات بازرگانی در منطقه پنج کشور واردات، خرید، تدارکات، تجهیزات، نگهداری، ذخیره سازی، آماده سازی، بسته بندی، توزیع و فروش و صادرات کالا‌های اساسی، حساس و ضروری را با استفاده از تمامی ابزار‌های متداول اقتصادی و خرید، ایجاد، احداث، اداره، اجاره، استجاره و نگهداری تجهیزات و تأسیسات ذخیره سازی کالا‌های اساسی و ضروری در استان‌های خراسان رضوی، خراسان شمالی و خراسان جنوبی بر عهده دارد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->