شهردار مشهد مقدس: پیام حضور مردم در مراسم تشییع شهدا، پیام همدلی و همراهی و انسجام مردم است  مراسم تشییع پیکر ۱۵ شهید حملات رژیم صهیونیستی فردا (جمعه ۶ تیر ۱۴۰۴) در مشهد برگزار می‌شود + اسامی شهدا طالبان: روزانه بیش از ۱۰ هزار مهاجر از مرز اسلام‌قلعه وارد افغانستان می‌شوند دیدار رئیس شورای عالی استان‌ها با خانواده شهیدان نظری در مشهد + عکس خدمت‌رسانی بیش از ۲۰۰ پاکبان حین برگزاری مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی، در مشهد ویژه‌برنامه‌های شهرداری مشهد در دهه اول محرم ۱۴۰۴ خدمات‌رسانی رایگان خطوط مترو و اتوبوس در مسیر‌های منتهی به حرم امام‌رضا(ع)، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) استفاده از ظرفیت تلویزیون‌های شهری برای اطلاع‌رسانی مراسم تشییع پیکر شهدای جنایات رژیم صهیونیستی در مشهد معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی: فعالیت‌های استان، در زمان بحران هیچ‌گاه متوقف نشد وزیر امور خارجه آلمان: اکنون می‌توانیم به مسیر دیپلماسی بازگردیم دعوت رئیس شورای اسلامی شهر مشهد از مردم برای حضور در مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (پنجشنبه ۵ تیرماه ۱۴۰۴) بسیج تمام امکانات شهرداری مشهد برای مراسم تشییع پیکر مطهر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی + فیلم کیفیت هوای مشهد امروز «بسیار ناسالم» است | منطقه هرات، منشأ گردوغبار امروز (۵ تیر ۱۴۰۴) فرماندار مشهد مقدس: مشکلی در تأمین کالا‌های اساسی برای ایام محرم در مشهد وجود ندارد بازرسی‌های فعلی کافی نیست | پایان رهاشدگی بازار کالا‌های اساسی فاز یک پارک جهان‌شهر مشهد با پیشرفت ۶۵ درصدی تا شهریورماه به بهره‌برداری می‌رسد طرح‌های فرهنگی مشهد برای جوانان | از کلاس‌های مهارت زندگی تا گسترش مسجدمحوری تشییع باشکوه پیکر شهدای حملات صهیونیستی در مشهد | جمعه؛ وداع با سرلشکر کاظمی و یارانش (۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

نانوایان مشهد رتبه‌بندی می‌شوند

  • کد خبر: ۱۴۸۲۹
  • ۲۵ دی ۱۳۹۸ - ۰۷:۴۵
نانوایان مشهد رتبه‌بندی می‌شوند
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی منطقه پنجم کشور گفت: نانوایی‌های خراسان رضوی و من جمله مشهد با هدف ارتقای کیفیت و رقابت در رتبه‌بندی و ستاره‌دار می‌‎شوند.
به گزارش شهرآرا نیوز، حمیدرضا نوری روز چهارشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: این طرح با مشارکت اتحادیه نانوایان خراسان رضوی و موسسه کیفیت رضوی به زودی در این استان اجرا می‌شود.
وی اضافه کرد: این رتبه‌بندی و اعطای بین یک تا پنج ستاره به نانوایی‌ها با توجه به مجموعه شاخص‌های تعیین شده در هماهنگی با اداره کل استاندارد، معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و اداره بهداشت انجام می‌شود که در حوزه شرایط فیزیکی، پرسنل، کیفیت پخت و مدت زمان خمیرگیری تعیین شده است.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی منطقه پنجم کشور گفت: با تعیین درصد برای شاخص‌های یاد شده و احتساب درصد اخذ شده توسط هر واحد نانوایی، یک تا پنج ستاره به هر واحد مورد ارزیابی تعلق می‌گیرد.
نوری افزود: این طرح هم اکنون در شماری از واحد‌های نانوایی شهر مشهد در حال اجراست و به صورت رسمی و گسترده از ابتدای بهمن ماه در همه استان خراسان رضوی به اجرا درخواهد آمد.
وی ادامه داد: پیش‌نویس برنامه رتبه‌بندی کارخانه‌های آرد خراسان رضوی نیز تهیه شده است و اگرچه میزان سرمایه‌گذاری و تجهیزات در کیفیت آرد تاثیری روشن و قطعی دارد، اما با اجرای این طرح در صدد ارتقای هرچه بیشتر و بهتر کیفیت آرد تولیدی در استان هستیم.
 
رتبه در قیمت نان تاثیر ندارد
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی منطقه پنجم کشور گفت: رتبه و ستاره اعطا شده به هر نانوایی به هیچ وجه در افزایش قیمت خدمات ارایه شده و نان تولیدی در این واحد تاثیر ندارد و صرفا در کنار جلب مشتری بیشتر به واسطه کیفیت آن واحد، اداره کل غله سهمیه آرد این واحد‌ها را هم افزایش می‌دهد.
نوری با اشاره به اینکه طرح بهسازی و نوسازی واحد‌های نانوایی استان از سال ۹۶ آغاز شده است افزود: تا کنون هزار و ۷۹۵ نانوایی برای دریافت تسهیلات به بانک معرفی شده‌اند.
وی ادامه داد: نانوایی‌های نیمه یارانه‌ای یا همان آزادپز‌ها با توجه به تازه تاسیس و نو بودن تجهیزات از سطح قابل قبولی از استاندارد‌ها برخوردارند بنابر این کمتر نیاز به دریافت تسهیلات برای بهسازی و نوسازی دارند.
هم اکنون ۶ هزار و ۲۰۰ واحد نانوایی دولتی و نیمه‌یارانه‌ای یا همان آزادپز در خراسان رضوی فعالیت می‌کنند و این استان رتبه برتر کشور از نظر کیفیت آرد و نان را داراست.

سرانه مصرف ماهیانه آرد در استان ۷.۵ کیلوگرم است
اداره کل غله و خدمات بازرگانی در منطقه پنج کشور واردات، خرید، تدارکات، تجهیزات، نگهداری، ذخیره سازی، آماده سازی، بسته بندی، توزیع و فروش و صادرات کالا‌های اساسی، حساس و ضروری را با استفاده از تمامی ابزار‌های متداول اقتصادی و خرید، ایجاد، احداث، اداره، اجاره، استجاره و نگهداری تجهیزات و تأسیسات ذخیره سازی کالا‌های اساسی و ضروری در استان‌های خراسان رضوی، خراسان شمالی و خراسان جنوبی بر عهده دارد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->