اعلام آمادگی زلنسکی برای استعفا تاکید رئیس جمهور لبنان بر برقراری بهترین روابط با ایران عراقچی: جمعیتی که در تشییع شهید نصرالله می‌بینیم بیشتر به یک سیل شبیه است مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت رهبران شهید مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)+ویدئو صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: جامعه مهندسی باید پیشران توسعه و مطالبه‌گر زیرساخت‌ها باشد ویدئو | امیر دریادار ایرانی: هاورکرافت پیروزان به زودی به سازمان رزم نداجا می‌پیوندد محل دفن پیکر شهید سید حسن نصرالله کجاست؟ + تصویر و ویدئو از محل آرام‌گرفتن شهید مقاومت آیت‌الله علم‌الهدی: موعظه حسنه، کلید گرایش دل‌ها به‌سوی خداوند است حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: مقاومت در برابر غصب و ظلم و استکبار تمام‌شدنی نیست اعضای هیئت اعزامی جمهوری اسلامی به لبنان با رئیس جمهور این کشور دیدار کردند زنگنه: امسال یک ریال تسهیلات اشتغال‌زایی پرداخت نشده است رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش؛ پشتیبانی نیرو‌های زمینی و هوایی از عملیات نیروی دریایی ارتش نایب رئیس مجلس: می‌توانند تحریم و تهدید کنند، اما نمی‌توانند حقیقت مقاومت را از بین ببرند | محور مقاومت به یک قدرت بین‌المللی تبدیل شده است + فیلم تشییع تاریخی شهیدان مقاومت در لبنان | گزارش لحظه به لحظه از مراسم تشییع پیکرهای شهیدان سیدحسن نصرالله و سیدهاشم صفی‌الدین امروز در بیروت (۵ اسفند ۱۴۰۳) + فیلم و تصاویر حال پاپ فرانسیس وخیم است (۴ اسفند ۱۴۰۳) مشاور وزیر کشور: طرح سرشماری اتباع تا پایان سال اعتبار دارد| مهلت تمدید روادید گذرنامه‌های خانواری تا ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ نتانیاهو ادعا کرد: ۶۳ اسیر دیگر در نزد حماس داریم (۴ اسفند ۱۴۰۳) اجتماع باشکوه مردم مشهد هم‌زمان با آیین تشییع پیکرهای شهدای مقاومت، فردا (۵ اسفند ۱۴۰۳) + جزئیات کامل واکنش سردار رادان به تهدیدات اخیر دشمن| درس عبرتی خواهد گرفت که هرگز فراموش نخواهد کرد با گواهینامه ایران می‌توانید در عراق رانندگی کنید دریادار ایرانی: ۵ ناوگروه عملیاتی و آموزشی به دریا‌ها اعزام شدند (۴ اسفند ۱۴۰۳) درخشش شهرآرا در کسب رتبه‌های برتر هفتمین جشنواره تولید ملی و رسانه (۴ اسفند ۱۴۰۳) قالیباف: جبهه مقاومت نشان داد که همه تلاش‌های آمریکایی_صهیونیستی بر باد رفته است جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان برگزار شد (۴ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

ماجرای ۲۱ سال حبس آستیاژ حقیقی و امیرمحمد احمدی چیست؟+‌ توضیحات قوه قضائیه

  • کد خبر: ۱۴۸۳۹۷
  • ۱۲ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۷
  • ۱
ماجرای ۲۱ سال حبس آستیاژ حقیقی و امیرمحمد احمدی چیست؟+‌ توضیحات قوه قضائیه
در روز‌های اخیر ادعایی مبنی بر صدور حکم ده سال حبس برای یک دختر و پسر جوان به نام آستیاژ حقیقی و امیر محمد احمدی منتشر شد.

به گزارش شهرآرانیوز، در روز‌های اخیر و در ادامه تلاش رسانه‌های معاند برای خبرسازی پیرامون افراد دستگیر شده در جریان وقایع اخیر، ادعایی مبنی بر صدور حکم ده سال حبس برای یک دختر و پسر جوان منتشر شد. با جستجوی نام آستیاژ حقیقی و امیرمحمد احمدی به انواع تولید محتوا پیرامون این دو نفر می‌رسیم که نشان می‌دهد ضد انقلاب و معاندان حساب ویژه‌ای روی تبلیغ پیرامون این افراد باز کرده‌اند. در نمونه‌ای از ادعا‌های صورت گرفته عنوان شده است آستیاژ حقیقی و امیرمحمد احمدی هر کدام به ده سال حبس محکوم شده اند.

پیگیری‌ها از پرونده نامبردگان نشان می‌دهد این افراد (آستیاژ حقیقی و امیرمحمد احمدی) با راه اندازی صفحه‌ای در ایسنتاگرام فعالیت داشته‌اند و با شروع اغتشاشات در کشور فعالیت‌های خود را روی تشویق مردم به اغتشاش علیه کشور و براندازی متمرکز کرده بودند. نامبردگان در صفحه‌ای فعالیت می‌کرده‌اند که یک میلیون فالور داشته و در زمان اغتشاشات از صفحه خود برای تبلیغ فراخوان‌ها از جمله فراخوان ۴ آبان استفاده کرده‌اند.

پس از این فعالیت‌ها مسئولین امنیتی در تذکر‌هایی به این دو آن‌ها را نسبت به فعالیت مخرب خود آگاه می‌کنند که با تکرار اقدامات این دو در انتشار فراخوان‌های غیرقانونی سرانجام در تاریخ ۱۰ ابان ماه ۱۴۰۱ بازداشت می‌شوند. پس از بازداشت این افراد و انجام تحقیقات اولیه سرانجام در دادسرا اتهام اجتماع و تبانی علیه امنیت کشور به این دو تفهیم شده و پرونده به دادگاه انقلاب می‌رود.

آستیاژ حقیقی و امیر محمد احمدی در صفحات خود در اینستاگرام فراخوان تجمع در روز ۴ آبان ماه را منتشر و به اغتشاش دعوت کرده بودند. همچنین علاوه بر اینستاگرام در شبکه‌های اجتماعی توئیتر و یوتیوب هم مطالبی علیه کشور و تشویق مردم به اغتشاش منتشر می‌کرده‌اند.

سرانجام پس از ارسال پرونده به دادگاه و بررسی پرونده و انجام دفاعیات صورت گرفته از سوی متهمان رئیس شعبه به هر دو نفر به اتهام اجتماع و تبانی علیه امنیت کشور ۵ سال حبس در نظر می‌گیرد که همین حکم ۵ سال حبس برای هر دو نفر قابل اجرا خواهد بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
Mpz
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۰۴ - ۱۴۰۱/۱۱/۱۷
0
0
نام این خانم آتوساحقیقی هست آستیاژ نامی مردانه هست پدر بزرگ مادری کوروش بزرگ آخرین پادشاه ماد معیش هم میشه نیز انداز
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->