«خط مقاومت» به آنتن شبکه سه بازگشت + زمان پخش بازیگران «جزر و مد» خواستار پاسخ‌گویی پلتفرم استارنت شدند اولین همکاری رضا عطاران و نوید محمدزاده در اثری جدی هزینه تولید فصل اول «جوکر» فاش شد! منیر قیدی، کارگردان سینما: نگاه انسانی به سینما داشته باشیم «در آغوش ایران» فرصتی برای اکران تولیدات سینمایی | نشست صمیمانه فیلم‌سازان جوان مشهدی با منیر قیدی، کارگردان سینما + فیلم بهرام افشاری با نقشی متفاوت به جشنواره فجر می‌رود آمریکا ویزای برنده نوبل ادبیات را لغو کرد کارگردان «الگوریتم»: هدفمان ساخت قصه‌ای صادقانه بود بازگشت قدرتمندانه داستان اسباب‌بازی‌ها | پیکسار هنوز استاد احساس است توقف اجرای نمایش‌های کمدی و غیرکمدی در سالروز شهادت حضرت زهرا (س) (۱۲ و ۱۳ آبان ۱۴۰۴) پرستاره‌ترین فیلم کمدی سینما اکران شد | نگاهی به فیلم «آقای زالو» با بازی مهران مدیری انتشار کتاب «من خبرنگارم» به قلم ارسلان رسولی مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی‌هنری امروز (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) مجریانی که بازیگر شدند بحران نبود استقلال | نگاهی به سریال «محکوم»، ساخته سیامک مردانه تولید اثر؛ از دردسر‌های اداری تا هزینه‌های سرسام‌آور | نگاهی به مشکلات تولید و اجرای تئاتر در مشهد جان ویلیامز موسیقی فیلم جدید استیون اسپیلبرگ را می‌سازد بازگشت «محمدرضا گلزار» به شبکه نمایش خانگی بلیت ۲ میلیون تومانی برای نمایش بهنوش طباطبایی و هوتن شکیبا!
سرخط خبرها

نوازندگی «سینا ذکایی» برای زلزله‌زدگان خوی

  • کد خبر: ۱۴۸۴۰۹
  • ۱۲ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۵
نوازندگی «سینا ذکایی» برای زلزله‌زدگان خوی
سینا ذکایی ـ از نوازندگان شناخته شده ساز‌های بادی ـ از برگزاری دورهمی در روز پنجشنبه ـ ۱۳ بهمن ماه ـ در موسسه هیلاج به منظور کمک به زلزله‌زدگان خوی خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ذکایی با انتشار ویدئویی در صفحه شخصی‌اش در فضای مجازی، از برگزاری دورهمی به منظور کمک به زلزله‌زدگان خوی خبر داده است.

به گفته این هنرمند، این مراسم قرار است ساعت ۹ پنجشنبه ـ ۱۳ بهمن ماه ـ در موسسه هیلاج برگزار خواهد شد.

ذکایی در ویدئوی منتشر شده بیان کرده است: متاسفانه چند روزی هست که هم‌میهنان عزیزمان در شهرستان خوی درگیر مساله زلزله و بعد از زلزله هستند. متاسفانه من کاری از دستم برنمی‌آید جز کاری که بلد هستم. به همین مناسبت فردا در موسسه هیلاج واقع در خیابان ایرانشهر ساز می‌زنم و از شما خواهش می‌کنم بیایید و هرکس به اندازه‌ای که دوست دارد، به صورت مالی و غیرمالی اعم از پتو، چادر و چیز‌هایی که در این هوای فوق‌العاده سرد به درد آن‌ها می‌خورد، کمک کند.

وی با تاکید بر اینکه مراسم فردا چیزی شبیه به کنسرت نخواهد بود و صرفا یک دورهمی است، توضیح داد: در این دورهمی آهنگ‌هایی که در این یکی دو سال اخیر تقدیم کردم را می‌نوازم و شما هر آنچه دوست داشتید می‌توانید کمک کنید.

ذکایی در پایان گفت: صرفا می‌خواهم یک حال خوب داشته باشیم تا به هم‌زبانان عزیزمان کمک کنیم.

پیشتر رضا صادقی، خواننده پاپ کشورمان هم از برگزاری کنسرتی برای زلزله‌زدگان خوی خبر داده بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->