سخنگوی وزارت خارجه: آمریکا صلاحیتی برای سخن گفتن از حقوق بشر در دیگر کشور‌ها را ندارد سردار پاکپور: دشمنان در پاییز ۱۴۰۱ با پیچیده‌ترین نقشه‌ها وارد میدان شدند| طومار فتنه‌گران و حامیان آنان را در هم پیچیدیم نوروز از دیدگاه اسلام| شرح روایات درباره نوروز و دعای تحویل سال براساس بیانات رهبر انقلاب سردار رحیمی: تعطیلات نوروز خللی در ماموریت‌های پلیس امنیت اقتصادی ایجاد نمی‌کند مهار تورم و رشد تولید| اسماعیلی: تحقق شعار سال در گروی هماهنگی بیشتر اعضای تیم اقتصادی دولت است اطلاعیه پلیس به‌مناسبت ماه رمضان| مردم از تظاهر به روزه‌خواری اجتناب کنند+ زمان آغاز فعالیت اماکن پذیرایی مهار تورم و رشد تولید| موسوی: «رشد تولید» کلید گشایش اقتصادی است| اقتصاد را از دلاریزه‌شدن نجات دهیم مهار تورم و رشد تولید| عضو هیئت رئیسه مجلس: تصمیمات تورم‌زا در همه قوا شناسایی و اصلاح شود حمله موشکی رژیم صهیونیستی به فرودگاه حلب+ فیلم و جزئیات سردار رادان در مشهد: افزایش ۲۶ درصدی سفر‌های نوروزی در کشور| شاهد روند کاهشی وقوع تصادفات جاده‌ای هستیم وزیر بهداشت: رضایت رهبر انقلاب از خادمان سلامت، پشتوانه‌ای معنوی برای خدمت مضاعف است وزیر اقتصاد در مشهد: تورم، قدرت خرید خانوار‌ها را کاهش داده است| دولت مسیر رشد اقتصادی و تولید را دنبال می‌کند جزئیات رایزنی وزرای خارجه ایران و کویت| امیرعبداللهیان: به‌زودی با همتای سعودی دیدار و فعالیت سفارتخانه‌ها از سر گرفته می‌شود جمهوری آذربایجان به ارمنستان حمله خواهد کرد؟ تبریک نوروزی رئیس‌جمهور به رهبر معظم انقلاب | تلاش دولت برای بهبود معیشت مردم و تحقق شعار سال تماس تلفنی وزیر امور خارجه ایران و امارات | امیرعبداللهیان به امارات دعوت شد بیانیه مشترک چین و روسیه | راه‌حلی برای سازش در اوکراین و استقبال از عادی‌سازی روابط ایران - عربستان و رئیسی سال نو را به مراجع تقلید تبریک گفت واکنش ایران به تحریم‌های اتحادیه اروپا و انگلیس تحریم ۷ فرد و نهاد مرتبط با ایران توسط آمریکا (۱ فروردین ۱۴۰۲) + جزئیات
خبر فوری

توضیحات رئیس سازمان خصوصی سازی درباره مصونیت قضایی هیئت عالی مولدسازی

  • کد خبر: ۱۴۸۶۲۰
  • ۱۳ بهمن ۱۴۰۱ - ۲۰:۰۸
توضیحات رئیس سازمان خصوصی سازی درباره مصونیت قضایی هیئت عالی مولدسازی
 رئیس سازمان خصوصی‌سازی گفت: هیئت عالی مولدسازی دارایی‌های دولت در مقابل جرایم شخصی و عدم تطبیق عملکرد، مصونیت ندارند.

به گزارش شهرآرانیوز، «حسین قربان‌زاده» معاون وزیر اقتصاد در گفتگوی تلویزیونی درباره مصونیت و نحوه نظارت بر عملکرد هیئت عالی مولدسازی دارایی‌های دولت گفت: صراحت الفاظ مصوبه مولدسازی دارایی‌های دولت این است که اعضای هیئت عالی مولدسازی دارایی‌های دولت از هرگونه تعقیب و پیگرد قانونی مصون هستند، در این خصوص باید به ۲ نکته توجه کرد. نخست‌ اینکه برای جرایم شخصی اعضا و مجریان هیئت عالی مولدسازی دارایی‌های دولت که از موقعیت خود استفاده کرده و جرایمی مانند تبانی و ارتشا را مرتکب شوند، هیچ مصونیتی وجود ندارد.

قربان‌زاده تاکید کرد: نکته دوم که شامل مصونیت نمی‌شود، عدم تطبیق عملکرد اعضای هیئت عالی مولدسازی و مجریان آن با مصوبه شورای عالی هماهنگی سران قوا و آیین‌نامه اجرایی آن است.

وی درباره مصونیت این افراد گفت: تنها نکته‌ای که مشمول مصونیت می‌شود، صرفا عمل به «مُرّ» مصوبه و تصمیمی است که سران قوا به آن هیئت و نمایندگانش تفویض کردند. به این شکل که وقتی تصمیمی گرفته و توسط اعضای عالی مولدسازی دارایی‌های دولت امضا می‌شود، اعضای هیات به واسطه این تصمیم مورد بازخواست قرار نگیرند.

وی درباره سازوکار این هیئت عالی برای نحوه نظارت دستگاه‌ها گفت: نظارت بر این فرایند با شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا است. سازوکار نظارتی که آن‌ها درنظر می‌گیرند نمی‌تواند در مصادیق احکام و ضوابط خود هیات بیاید مگر اینکه تاکیدی باشد بر چیزی که شورای عالی هماهنگ کرده است. در غیر اینصورت اگر احکام و ضوابطی بالاتر از مصوبات هیئت عالی بر عملکرد هیئت نظارت کند از طریق شورای هماهنگی اقتصادی سران قوا خواهد بود.

قربان‌زاده افزود: در جریان برگزاری جلسات متعدد برای تدبیر سازوکار نظارتی عملکرد اعضای هیات هستم. این سازوکار را شورای هماهنگی اقتصادی سران قوا انجام داده که از هر سه قوه نماینده دارد که شامل ۲ رئیس کمیسیون مجلس در کنار رئیس مجلس، دادستان کل کشور، معاون اول قوه قضاییه، رئیس قوه قضاییه، رئیس جمهور و معاون رئیس جمهور می‌شود.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
تست آنلاین کرونا
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} {*End Google Analytics Code*}