برگزاری مراسم ۱۴خرداد با سخنرانی رهبر معظم انقلاب و رئیس‌جمهور (چهارشنبه، ۱۴ خرداد ۱۴۰۴) ویدئو | روایت آیت‌الله خامنه‌ای از ملاقات با امام خمینی (ره) در بیمارستان | خط به خط با روح الله عراقچی با رئیس‌جمهور لبنان دیدار کرد (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) ۶۰ فلسطینی بی‌گناه در یک هفته در نزدیکی مراکز توزیع کمک‌ها در غزه به شهادت رسیدند دیدار عراقچی با وزیر خارجه لبنان (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) گاردین: هدف قراردادن مدارس غزه بخشی از استراتژی عمدی اسرائیل است ارتش لبنان پرچم رژیم صهیونیستی را از محل استقرارش در جنوب، پایین کشید سخنگوی دولت: ایران میز مذاکره را ترک نمی‌کند | دولت صدای کامیون‌داران را شنید گفت‌و‌گوی وزیران خارجه عربستان و آمریکا درباره روابط دوجانبه دو کشور (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) عارف: تفسیر از قوانین، ریشه فساد است واکنش وزارت خارجه به ادعای تکراری شورای همکاری خلیج‌فارس درباره جزایر سه‌گانه ایرانی سردار رادان: زائران اربعین برای کاهش زمان توقف در مرز‌ها از سامانه سجاد استفاده کنند عراقچی در رستورانی در قاهره با سه وزیر خارجه پیشین مصر دیدار کرد عراقچی در بدو ورود به بیروت: مصمم هستیم روابط با لبنان را براساس منافع و احترام متقابل ادامه دهیم محسن زنگنه: جلسه رأی اعتماد به وزیر پیشنهادی اقتصاد احتمالاً چهارشنبه هفته آینده برگزار می‌شود + فیلم روزنامه عربستانی: روابط ایران و مصر فرصتی مناسب برای جلوگیری از تشدید بحران است توافق آلمان و آمریکا برای تحت فشار گذاشتن روسیه جهت صلح با اوکراین پنهان‌کاری کاخ سفید درباره خطرات نشت مواد سرطان‌زا در اوهایو خسارت ۷ میلیارد دلاری روسیه در پی حمله پهپادی اوکراین تماس تلفنی ترامپ و نتانیاهو درباره ایران به روایت رسانه عبری هشدار سازمان ملل: اسرائیل مانع رساندن آب به غزه شده است حمله موشکی یمن به تل آویو فرودگاه این شهر را زمین‌گیر کرد + ویدئو (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) رؤسای مجالس ایران و ونزوئلا دیدار کردند دستگیری ۱۰۸ زائر غیرمجاز در مخزن خودروهای سنگین عربستان کشته‌شدن ۳ نظامی صهیونیست در نوار غزه (۱۲ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سردار پاکپور: سپاه تا تامین آرامش کامل همراه زلزله‌زدگان خوی است

  • کد خبر: ۱۴۸۶۹۸
  • ۱۵ بهمن ۱۴۰۱ - ۰۹:۳۶
سردار پاکپور: سپاه تا تامین آرامش کامل همراه زلزله‌زدگان خوی است
فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: سپاه تا تامین آرامش کامل در خدمت و همراه با زلزله‌زدگان خوی است.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار سرتیپ پاسدار محمد پاکپور فرمانده نیروی زمینی سپاه در جریان بازدید از مناطق زلزله زده خوی اظهار داشت: سپاه در بخش‌های امداد و نجات، اسکان هموطنان زلزله‌زده خوی با تمام توان مشغول خدمت است و تا کسب آرامش کامل توسط مردم در خدمت مردم زلزله زده خواهیم بود.

فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران، با اشاره به خدمات گسترده و مستمر سپاه در مناطق زلزله زده، عنوان کرد: سپاه با تمام قوا به موضوع زلزله خوی ورود کرد هم در بحث امداد و نجات و هم در زمینه خدمات شبانه روزی در حال انجام خدمت هستند.

سردار پاکپور گفت: با توجه به جو روانی و هراس از زلزله و ترک منازل توسط مردم، نیاز بود مردم در جایی اسکان پیدا کنند و با برپایی کمپ‌های موقت بخش زیادی از مردم در این کمپ‌ها اسکان داده شده اند و  ۶۰ تا ۷۰ درصد این کمپ‌ها در تحویل سپاه برای خدمات رسانی است. این کمپ‌ها با همکاری هلال‌احمر برپا شده و در اختیار سپاه است از قبل یک بیمارستان صحرایی در منطقه بود و برای خدمات درمانی پست‌های درمانی هم ایجاد شد تا همه نیازمندی‌های دارویی و درمانی را برطرف کنیم. روزانه ۱۵ هزار پرس غذای گرم توسط سپاه در کمپ‌های اسکان اضطراری و سایر نقاط که مردم پراکنده هستند، طبخ و توزیع می‌شود.

فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، از بهبود شرایط خدمات رسانی در روز‌های اخیر خبر داد و گفت: سپاه تا رسیدن کامل مردم به آرامش در کنار مردم زلزله زده می‌ماند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->