عملیات بازرسی پلیس تل‌آویو به انفجار ختم شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه | ده‌ها فلسطینی شهید شدند چین: با تحریم‌های یک‌جانبه اتحادیه اروپا علیه روسیه مخالفیم گزارش سازمان ملل از نقض حقوق بشر در سویدا حجت‌الاسلام صدیقی: در جنگ به پیروزی‌های پیش‌بینی‌نشده رسیدیم| به یکدیگر گیر ندهید عراقچی: دور جدید مذاکرات تنها با توافق هسته‌ای عادلانه امکانپذیر خواهد بود رژیم صهیونیستی دستور ارسال کمک برای دروزی‌ها در السویدا را داد حاجی‌بگلو: کلام و عمل مسئولان، امیدآفرین و وحدت‌بخش باشد| هر نوع تفرقه‌افکنی مذموم و محکوم است سرلشکر موسوی: پدافند هوایی مقابل هر تهدیدی پاسخ پشیمان کننده می‌دهد عراقچی: اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی موجب تشدید ناامنی در منطقه و جهان می‌شود اردوغان و احمد الشرع درباره حملات رژیم اسرائیل گفت‌و‌گو کردند دمشق درباره خارج کردن نیرو‌های خود از استان السویدا بیانیه صادر کرد قالیباف در منزل شهید حاجی‌زاده حضور یافت المیادین خبر‌های خود درباره فرار جولانی را حذف کرد حملات جدید رژیم صهیونیستی به سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) کارکنان سفارت آمریکا در بغداد بازگشتند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) رایزنی وزرای خارجه سه کشور اروپایی با عراقچی (۲۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر کشور: اتباع مجاز شامل اخراج نخواهند شد المیادین: جولانی دمشق را ترک کرد| ترور سه نفر از اعضای ارشد دولت انتقالی سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) نماینده ایران در سازمان ملل: اسرائیل خطرناک‌ترین تهدید علیه صلح در منطقه است ناتو سامانه دفاع موشکی پاتریوت را در اوکراین مستقر می‌کند پیام رهبر معظم انقلاب به خانواده شهید سلامی ابلاغ شد وزیر دفاع: پاسخی قاطع به آمریکا و رژیم صهیونی دادیم و حالا نوبت دیگران است اظهارات نتانیاهو درباره حمله اسرائیل به سوریه سرلشکر حاتمی در دیدار با فرمانده کل سپاه: ارتش و سپاه دوشادوش هم برای امنیت و اقتدار ایران تلاش می‌کنند سرباز اسرائیلی و یک معلم به اتهام جاسوسی برای ایران دستگیر شدند
سرخط خبرها

تلاش کمیسیون تلفیق مجلس برای مهار نرخ تورم در سال ۱۴۰۲

  • کد خبر: ۱۴۸۷۳۱
  • ۱۵ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۸
تلاش کمیسیون تلفیق مجلس برای مهار نرخ تورم در سال ۱۴۰۲
عضو کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۴۰۲ با تاکید بر لزوم توجه به مهار رشد نرخ تورم در بررسی بودجه گفت: تلاش می‌شود مصوبات کمیسیون تلفیق برمبنای سیاست‌های کلی برنامه هفتم توسعه باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، حسینعلی حاجی‌دلیگانی در رابطه با مصوبات کمیسیون تلفیق لایحه بودجه اظهار داشت: دقت داریم که لایحه بودجه در راستای سیاست‌های کلی برنامه هفتم توسعه مورد بررسی قرار بگیرد.

عضو کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۴۰۲ با اشاره به بند ۲ سیاست‌های کلی برنامه هفتم توسعه تصریح کرد: در این بند ابلاغی تاکید شده  براساس تدابیری، نرخ تورم در طول برنامه هفتم تک رقمی شود. اگر ما همه کار‌هایی که در مجلس و کمیسیون تلفیق برای بودجه انجام می‌دهیم بتواند به نحوی لایحه دولت را اصلاح کند که هدف مذکور محقق شود، امری موثر است.

وی با بیان اینکه پیام و هدف بودجه باید ثبات اقتصادی باشد، گفت: از این رو هر فرد در کشور باید بداند در طول یکسال چه وضعیتی حاکم خواهد بود، یعنی اگر قرار است قیمت‌ها تغییر کند، تغییرات آن در چه حدی است و یا سایر اطلاعات اقتصادی چگونه است. ما باید بتوانیم در جهات مورد اشاره شده لایحه بودجه را اصلاح کنیم البته لایحه دولت این اهداف را کاملاً  تامین نمی‌کند لذا ما باید بر اساس اصلاحاتی که انجام می‌دهیم در این جهت گام برداریم.

حاجی‌دلیگانی توجه به عدم افزایش قیمت‌ها در بودجه را یکی از نکات کاری موثر در کمیسیون تلفیق قلمداد کرد و گفت: ما تلاش کردیم که هیچ کالا و خدماتی در سال آینده افزایش نداشته باشد و این یکی از بهترین نکاتی است که در کمیسیون مد نظر قرار گرفت لذا ما سعی شد این موارد هم در مصوبات لحاظ شود.

عضو کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۴۰۲ با بیان اینکه دولت نیز در این بخش همراهی خوبی با ما داشته است گفت: نگرانی‌های گذشته نسبت به تیم دولت در حال حاضر وجود ندارد البته جا‌هایی که احساس کنیم مواردی خارج از منطق در بودجه مدنظر قرار گرفته، آن موارد را حذف می‌کنیم. به عنوان مثال امروز یک مصوبه داشتیم که درباره واسطه گری بین جایگاه‌های سوخت و انبار‌های شرکت پخش فرآورده‌های نفتی تحت عنوان شرکت‌های زنجیره‌ای تامین (برند) بود، لذا ما گفتیم مسئولان حق ندارند به ازای هر لیتر فرآورده  ۱۰ تومان در این رابطه به آن‌ها پرداخت کنند چراکه هیچ کار خاصی انجام نمی‌شود. همچنین ما در یک مصوبه دیگری خواستار این شدیم، کلیه موارد مربوط به انضباطی مالی و گزارش عملکرد که در سال بودجه ۱۴۰۱ لحاظ شده بود، در قانون ۱۴۰۲ نیز لحاظ شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->