ارائه شکایت جدید ایران از استارلینک به اتحادیه بین‌المللی مخابرات همه چیز درباره نسخه جدید بازی جنگ‌های صلیبی (۲۰۲۵) + سیستم مورد نیاز و گیم پلی واکنش ستار هاشمی به بحث‌های اخیر درباره اینترنت طبقاتی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) چرا بحث «اینترنت طبقاتی» در ایران دوباره جنجالی شد؟ + واکنش‌ها و حواشی ۴ مهارتی که کودکان را برای دنیای آینده آماده می‌‌کند بعد از جنجال‌های اخیر xAI دستورالعمل‌های این هوش مصنوعی اصلاح شد در ماه اخیر از حدود ۱۷۰ کشور به زیرساخت‌های کشور حملات سایبری شده است مدیرعامل انویدیا: هوش مصنوعی نحوه انجام ۱۰۰ درصد کار‌ها را تغییر می‌دهد «همراهان» (Companions): قابلیت جدید Super Grok برای مشترکین صحبت‌های جدید سخنگوی دولت درباره ارائه اینترنت آزادتر به خبرنگاران و احتمال رفع فیلتر تلگرام (۲۴ تیر ۱۴۰۴) Sun Day: اپ جدید جک دورسی برای ثبت ویتامین D دریافتی فرد اضافه‌شدن ویژگی‌های جدید به برنامه‌های آفیس ویندوز ۱۰ از سال ۲۰۲۶ متوقف می‌شود ویدئو | وزارت ارتباطات درباره اختلال مسیریاب‌ها: متوجه سختی وارد شده به مردم هستیم! چرا باید برای رسیدن به بهترین پاسخ از چندین هوش مصنوعی استفاده کرد؟ گوگل می‌خواهد ChromeOS و اندروید را با هم ادغام کند ویوو ایکس فولد ۵، سبک‌ترین گوشی تاشدنی کتابی دنیا، معرفی شد + مشخصات اپل آیفون ۱۷ را چه زمانی معرفی می‌کند؟ ماجرای اختلال در دامنه‌های ir چه بود؟ (۲۳ تیر ۱۴۰۴) غم و اندوه فصل تابستان یک حقیقت واقعی است! محققان ایمپلنت هوشمندی ساخته‌اند که به‌طور خودکار در بدن بیماران دیابتی دارو آزاد می‌کند چگونه هوش مصنوعی ورزش تنیس را متحول می‌کند؟
سرخط خبرها

کدام سیاره منظومه شمسی بیشترین تعداد قمر را دارد؟

  • کد خبر: ۱۴۸۸۹۲
  • ۱۶ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۱
کدام سیاره منظومه شمسی بیشترین تعداد قمر را دارد؟
مرکز بررسی ریزسیاره‌ها ۲۰ ژانویه ۲۰۲۳ آخرین تعداد قمرهای سیاره‌های منظومه شمسی را اعلام کرد.

به گزارش شهرآرانیوز - مشتری ویژگی‌های زیادی دارد که آن را تبدیل به سیاره‌ای جذاب می‌کنند. مشتری یک سیاره گازی و بزرگ‌ترین سیاره در منظومه شمسی است و حالا یک لقب دیگر هم به آن اضافه شده: بیشترین تعداد قمر‌های ثبت‌شده در منظومه شمسی. تا پیش از این، زحل با ۸۳ قمر دارای بیشترین تعداد قمر بود، اما حالا این لقب با ۹۲ قمر به مشتری رسیده است.

مرکز بررسی ریزسیاره‌ها در تاریخ ۲۰ ژانویه ۲۰۲۳ (۳۰ دی‌ماه ۱۴۰۱) آخرین دسته از ۱۰ قمر جدید شناسایی‌شده برای مشتری را به رسمیت شناخت تا حالا مشتری دارای بیشترین تعداد قمر در منظومه شمسی باشد.

کدام سیاره منظومه شمسی بیشترین تعداد قمر را دارد؟

افزایش تعداد قمر‌های ثبت‌شده مشتری در سال‌های اخیر

تا سال ۲۰۱۷، سیاره مشتری تنها دارای ۶۷ قمر ثبت‌شده بود. در سال ۲۰۱۷ و ۲۰۱۸، چندین قمر جدید توسط اخترشناس «اسکات شپرد» به‌همراه تیمش برای این سیاره گازی شناسایی شد که تعداد کلی آن‌ها به ۷۹ رسید که کمی کمتر از ۸۳ قمر زحل بود. در سال‌های ۲۰۲۱ و ۲۰۲۲، دانشمندان موفق به شناسایی سه قمر جدید شدند.

حالا پژوهشگران توانسته‌اند ۱۰ قمر جدید را شناسایی کنند که توسط مرکز بررسی ریزسیاره‌ها به رسمیت شناخته شده است؛ بنابراین حالا تعداد قمر‌های مشتری به ۹۲ عدد رسیده و با عبور از زحل، این سیاره دارای بیشترین تعداد قمر در منظومه شمسی است.

شپرد و تیمش برای شناسایی ۱۰ قمر جدید، از رصدخانه‌هایی در هاوایی و شیلی استفاده کردند. این ۱۰ قمر اندازه‌های متفاوت داشته، اما اکثر آن‌ها پهنایی بیش از ۱ کیلومتر دارند و پهنای نیمی از آن‌ها از ۱.۵ کیلومتر نیز فراتر می‌رود.

به گفته شپرد، این قمر‌ها درواقع بخشی از ماهواره‌های طبیعی بزرگ‌تر هستند که در برخورد با شهاب‌سنگ‌ها یا دیگر قمرها، خرد شده‌اند؛ به همین دلیل مشتری و زحل قمر‌های زیادی دارند. این دانشمند امیدوار است مأموریت‌های مربوط به مشتری بتوانند در آینده تصاویر باکیفیتی از این قمر‌های تازه کشف‌شده ثبت کنند.

این احتمال وجود دارد که در آینده، زحل دوباره جای مشتری را بگیرد؛ چرا که در سال ۲۰۱۹ مرکز بررسی ریزسیاره‌ها بیش از ۲۰ قمری را که شپرد و تیمش در اطراف زحل شناسایی کرده بودند، به رسمیت شناخت. در آن زمان زحل با ۸۲ قمر توانست از مشتری با ۷۹ قمر پیشی بگیرد. در سال ۲۰۲۱ یک قمر جدید برای زحل به رسمیت شناخته شد تا تعداد قمر‌های آن به ۸۳ مورد برسد.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->