اعمال قانون ۱۴۲۰ دستگاه خودرو حادثه ساز در مشهد | ۱۴ دستگاه خودرو متخلف توقیف شدند (یکم اردیبهشت ۱۴۰۳) ترافیک سنگین در بزرگراه‌ها و هسته مرکزی شهر مشهد | فوت راکب موتور سیکلت در تصادف با کامیونت (یکم اردیبهشت ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (شنبه یکم اردیبهشت ١۴٠٣) | افزایش ابرناکی و وزش باد شدید حریق در یک مهمان‌پذیر اطراف حرم رضوی اطفا شد (یکم اردیبهشت ۱۴۰۳) قرعه‌کشی زمین برای خانه‌دار‌شدن ۵۰۰ خانواده روستایی در شهرستان مشهد سرطان روده بزرگ به لحاظ تعداد مبتلا در جایگاه سوم قرار دارد بیمارستان‌های کودک در مشهد خدمات درمانی رایگان به کودکان زیر ۷ سال ارائه می‌دهند به‌صدا‌درآمدن زنگ‌خطر شیوع آبله‌مرغان، سرخک و آنفلوانزا در خراسان‌رضوی افزایش دوبرابری زندانیان مهریه و پرونده‌های قضایی در پی گران‌شدن سکه احتمال افزایش ۲۵ درصدی بودجه طرح «امنیت غذایی» ورود سامانه بارشی به کشور طی دوشنبه (۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) علت صدای انفجار در گناوه بوشهر چه بود؟ (۳۱ فروردین ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

مهندسی اجتماعی در صدر کلاهبرداری‌های اینترنتی است

  • کد خبر: ۱۴۸۹۰۷
  • ۱۶ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۶
مهندسی اجتماعی در صدر کلاهبرداری‌های اینترنتی است
سوء‌استفاده از اطلاعات فردی افراد، زمینه کلاهبرداری را بیشتر می‌کند، به‌طوری‌که مهندسی اجتماعی در صدر کلاهبرداری‌ها قرار دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، مدیر روابط عمومی پلیس فتای خراسان رضوی با بیان اینکه مردم باید هشدار‌های پلیس را جدی بگیرند، درباره انواع کلاهبرداری‌هایی که اکنون درصدر هستند، گفت: پول‌شویی، سیم کارت با هویت غیر و حساب اجاره‌ای در صدر کلاهبرداری‌ها قرار دارد که مردم باید ‌به این موضوعات بیشتر توجه کنند.

به گفته تکتم حق‌بیان، مهندسی اجتماعی در صدر کلاهبرداری‌های اینترنتی است. مردم باید یاد بگیرند از اطلاعات خود محافظت کنند. یک نمونه از این کلاهبرداری‌ها واتساپ‌وب است. به این شکل است که با خطوط مخابراتی با شماره ثابت خانه تماس می‌گیرند و بیان می‌شود اکنون تلفن برگردان در منطقه شماست و ممکن است خط شما قطع شود و با ارسال کد ۴ رقمی به آن‌ها می‌توانید از قطعی تلفن جلوگیری کنید. همین امر باعث می‌شود تلفن خط ثابت روی خط واتساپ‌وب دایورت شود و زمینه کلاهبرداری از خط شهروند را فراهم می‌کند.
وی افزود: در پول‌شویی به این شکل است که با یک آگهی تبلیغاتی شهروند دعوت به کار می‌شود. در نتیجه فقط با انتقال پول حسابش به صرافی‌ها کسب درآمد می‌کند که در نهایت با حساب این شهروند پول‌شویی انجام می‌شود.

به گفته این مسئول، کلاهبرداری با سیم‌کارت غیر به این شکل است که کلاهبردار با خط سرقتی در بستر سایت‌های مبادله کالا مثل دیوار آگهی درج می‌کند و به‌محض دریافت بیعانه و حذف آگهی، کلاهبرداری می‌کند و قربانی، هم پولش را از دست می‌دهد و هم امکان پیداکردن کلاهبردار واقعی برایش بسیار سخت است. یا اینکه به بهانه مسدودبودن حساب و به‌ازای پرداخت پولی از حساب دیگر، برای انتقال پول سوءاستفاده می‌شود.

مدیر روابط عمومی پلیس فتای استان تصریح کرد: مسلما ما در گذر تاریخی سنت به مدرنیته هستیم و این آگاهی است که شهروندان را از کلاهبرداری‌هایی مثل فیشینگ در امان نگه می‌دارد. در وب ۳ ما شاهد اطلاعات فردی در دست اشخاص هستیم که با جلب اعتماد افراد، زمینه کلاهبرداری راحت‌تر می‌شود. شهروندان در صورت دراختیارداشتن اطلاعاتشان مثل کد ملی، شماره پلاک ماشین، تاریخ تولد و... در دست افراد بازهم نباید به آن‌ها اعتماد کنند، به این معنی که کدی را که به آن‌ها پیامک می‌شود، در اختیار فردی قرار ندهند و جانب احتیاط را کامل رعایت کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->