چند درصد مردم ایران از فیلترشکن استفاده می‌کنند؟ ترک اینترنت چه تأثیری بر سلامت مغز می‌گذارد؟ استفاده ابزاری از زنان در ایتا ممنوع شد نحوه پیدا کردن اکانت اینستاگرام با شماره تلفن: روش‌ها و نکات آیا طراحی دوربین آیفون ۱۷ پرو تغییر می‌کند؟ ویدئو | اولین ویدئو نگاه نزدیک به گلکسی S25 اج و جزئیات آن فاش شد! رونمایی از خودرو پرنده‌ای که قابلیت نشست و برخاست عمودی دارد + فیلم همه چیز درباره گروک ۳، به‌روزترین هوش مصنوعی جهان + مقایسه با مدل‌های دیگر جنگ هوش مصنوعی آمریکا و چین داغ‌تر شد رونمایی از تراشه محاسباتی کوانتومی جدید شرکت مایکروسافت رونمایی از یک ربات انسان‌نمای ترسناک با شباهت بی‌نظیر به انسان + ویدئو استفاده از هوش مصنوعی Grok ۳ برای مدت کوتاهی رایگان شد اوپو فایند N۵، باریک‌ترین گوشی تاشوی جهان، معرفی شد + مشخصات و قیمت مدیر عامل شرکت مخابرات ایران: زیرساخت‌های اطلاعاتی کشور با محوریت هوش مصنوعی توسعه می‌یابد توکن پای نتورک (Pi coin) لیست شد + قیمت اولیه بسته حمایتی جدید مجلس برای دانش‌بنیان‌ها | ۸۰۰ هزار میلیارد تومان گردش مالی واحد‌های فناور کشور چالش‌های هم‌افزایی علم و ثروت ویدئوی کامل معرفی iPhone ۱۶e، ارزان‌ترین گوشی اپل مقایسه مشخصات آیفون ۱۶E و آیفون ۱۶ + قیمت آیفون ۱۶E رونمایی شد + ویژگی‌ها و مشخصات خودرو صفر و کارکرده به محصولات دیجی کالا اضافه شد
سرخط خبرها

گوگل برای مقابله با ChatGPT سرویس هوش مصنوعی «بارد» (Bard) را معرفی کرد

  • کد خبر: ۱۴۹۲۷۲
  • ۱۸ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۷
گوگل برای مقابله با ChatGPT سرویس هوش مصنوعی «بارد» (Bard) را معرفی کرد
ساندار پیچای، مدیر عامل گوگل، روز گذشته در یک پست وبلاگی از «براد» (Bard)، سرویس هوش مصنوعی مکالمه آزمایشی، رونمایی کرد که با LaMDA (مدل زبانی برای کاربردهای مکالمه‌) پشتیبانی می‌شود.
کاظم کلانتری
خبرنگار کاظم کلانتری

به گزارش شهرآرانیوز - گوگل از سرویس هوش مصنوعی (AI) جدید خود، "Bard"، رونمایی کرده است تا با ChatGPT شرکت OpenAI رقابت کند. ChatGPT در هفته‌های گذشته غوغایی در عرصه هوش مصنوعی به پا کرده است.

ساندار پیچای، مدیر عامل گوگل، روز دوشنبه در یک پست وبلاگی گفت: Bard یک "سرویس هوش مصنوعی آزمایشی مکالمه‌محور" است که توسط مدل زبانی «LaMDA» پشتیبانی می‌شود.

هدف این ابزار ترکیب عمق دانش جهان با قدرت، هوش و خلاقیت مدل‌های بزرگ زبان ما معرفی شده است که از داده‌های وب برای ارائه پاسخ‌های تازه و با کیفیت استفاده می‌کند. «بارد» می‌تواند خروجی خلاقیت و سکوی پرتاب کنجکاوی باشد و برای مثال به شما کمک کند تا اکتشافات جدید تلسکوپ فضایی جیمز وب ناسا را برای یک کودک ۹ ساله توضیح دهید، یا در مورد بهترین مهاجمان حال حاضر فوتبال بیشتر بدانید. پیچای این سرویس را تمرینی برای تقویت مهارت‌های ما توصیف کرده است.

«بارد» از اطلاعات وب استفاده می‌کند، و مانند ChatGPT، به قدرت محاسباتی زیادی نیاز دارد، بنابراین نسخه اولیه این سرویس با مدل سبک LaMDA عرضه می‌شود. این مدل کوچک به قدرت محاسباتی بسیار کمتری نیاز دارد تا کاربران بیشتری را مقیاس‌بندی کند و در نتیجه بازخورد بیشتری دریافت کند.


در ادامه حتما بخوانید

همه چیز درباره هوش مصنوعی چت بات ChatGPT + آموزش استفاده

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->