ترامپ به عربستان خواهد رفت آخرین وضعیت درگیری‌های شدید میان حامیان بشاراسد و تحریرالشام (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) آمریکا: عراق باید وابستگی خود به انرژی ایران را هرچه سریع‌تر کاهش دهد پلیس تهران: شایعه کشف و خنثی‌سازی بمب در ایستگاه مترو تجریش نادرست است شورای نظامی آزادسازی سوریه اعلام موجودیت کرد| نیروهای تحریرالشام از طرطوس رانده شدند+ویدئو سخنگوی گردان‌های قسام: برای هر احتمالی آماده‌ایم؛ دشمن خطا کند اسرا کشته می‌شوند برخورد قضایی با عوامل برگزاری مراسم جایزه طراحی داخلی در پی اعمال خلاف عفت عمومی نشست ویژه اروپا در واکنش به قطع کمک‌های نظامی آمریکا به اوکراین کنایه و انتقاد نماینده مردم مشهد به دولت درخصوص عدم افزایش حقوق کارمندان و بازنشستگان! عارف: زائران سرزمین وحی با تببین شرایط کشور می‌توانند با ایران‌هراسی مقابله کنند قالیباف: مسائل کشور از جایی گره خورد که اداره امور از دست مردم خارج شد بازدید پزشکیان از نمایشگاه دارو و تجهیزات پزشکی پارک علم و فناوری پردیس نشست قالیباف با جمعی از خیران کشور مأموریت‌های ۲۴ساعته پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی مسکو به ایده چتر هسته‌ای فرانسه برای اروپا واکنش نشان داد آغاز سخنرانی رئیس جمهور در جمع نخبگان پردیس استان تهران | پزشکیان: افزایش اختیارات استانداران در حال بررسی است آغاز سفر رئیس جمهور به شرق استان تهران (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) | پزشکیان وارد پردیس شد ظهوریان: دولت صف وام ازدواج را کوتاه کند | تصویب منابع تسهیلات ازدواج در مجلس عارف: راهبردی برتر را که متضمن منافع ملی باشد، دنبال می‌کنیم جنگنده کره جنوبی به‌اشتباه یک منطقه روستایی را بمباران کرد پشت پرده مذاکرات مخفیانه مقامات آمریکایی با اپوزیسیون اوکراین پزشکیان به پویش ملی «نه به تصادف» پیوست توسعه همکاری های ایران و ازبکستان | اشتراکات فرهنگی و تاریخی دو کشور ارزشمند است فرمانده ارتش صهیونیستی: امسال، سال جنگ خواهد بود برلین: هرچه سلاح در توانمان بود، به کی‌یف ارسال کردیم عملیات موشکی روسیه علیه اوکراین درشهر زادگاه زلنسکی با ۲ کشته و ۲۹ زخمی دولت ترامپ مذاکره مستقیم با حماس را تأیید کرد رئیس اپوزیسیون رژیم صهیونیستی: وزیر دادگستری قصد نابودی اسرائیل را دارد
سرخط خبرها

واکنش پلیس به انتقادات درباره فیلم‌های پلیسی

  • کد خبر: ۱۴۹۲۷۴
  • ۱۸ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۷
واکنش پلیس به انتقادات درباره فیلم‌های پلیسی
معاون فرهنگی اجتماعی پلیس کشور گفت: طبیعتا در فرآیند تولید آثار پلیسی که نتیجه دلخواه کارگردان و البته حفظ ملاحظات سازمانی و قوانین پلیس باشد امکان تطبیق عین به عینِ قواعد هنر‌های نمایشی با محدودیت‌هایی مواجه است.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار سعید منتظر المهدی با اشاره به مباحث مطرح شده در برنامه "هفت سیما" و جناب "مهدی فخیم‌زاده" در خصوص گونه سینمای پلیسی گفت: هرچند انواع پر تنوع و پر تفاوت ژانر‌های سینمایی، جذبه و جذابیت زیادی برای همراهی گسترده مخاطب را دارند لیکن توان رقابت با گونه "سینمای پلیسی" را نداشته و این خود نشان از علت استمرار این شکل سینما در اثرگذاری بر مخاطب در کل دنیا است.

وی ادامه داد: مخاطب سیما و سینمای ایران از دیرباز شکل جنایی آثار پلیسی را در نمونه‌های داخلی، همچون مزد ترس، خواب و بیدار و تولیدات خارجی، چون پوآرو و شِرلوک هلمز، دریافته و انواع اکشن پلیسی را در فیلم‌های داخلی و خارجی دنبال کرده است؛  آقای فخیم زاده، فهیم و فخرِ گونه‌ی پلیسی و مطابق با قرارداد‌های مخاطب شناسی محتوایی کشورمان هستند؛ درونمایگی آثار ایشان با فرهنگ مخاطب ایرانی، شکل گرفته و چنین است که پس از گذشت سال ها، همچنان همچون نمونه ایی بی تکرار در هنر این سرزمین می‌درخشد.

معاون فرهنگی اجتماعی پلیس کشور همچنین تصریح کرد: هر چند هنرمندان دیگری، چون مسعود آب‌پرور با مجموعه‌های هوش سیاه و سیروس مقدم با مجموعه‌های پلیسی میکائیل و دیوار و برادران محمودی با سریال پوست شیر، مبتنی بر دلخواستنی‌های مخاطب و البته حفظ ملاحظات سازمانیِ پلیس، دست به ساخت آثار بسیار خوب و بیاد ماندنی‌ای زده اند.

وی خاطرنشان کرد: طبیعتا در فرآیند تولید آثار پلیسی که نتیجه دلخواهِ کارگردان و البته حفظِ ملاحظات سازمانی و قوانین پلیس باشد امکانِ تطبیقِ عین به عینِ قواعد هنر‌های نمایشی با محدودیت‌هایی مواجه است، این محدودیت نه ناشی از سانسور یا تشدید نظارت بلکه تعاملی ست تا اثرات ضدِ تبلیغی و البته کاهش امنیت اجتماعی را موجب شود.

این مقام ارشد انتظامی اظهار داشت: معاونت فرهنگی اجتماعی فراجا و موسسه ناجی هنر، اهتمام ویژه‌ای در تسهیل و تسریع تعامل پلیس با هنرمندان داشته و دارد که این خود البته از ایده تا تولید و تدوین و پخش، مستمرا تاثیراتِ شناختی، عاطفی و رفتاری را با ملاحظاتِ سازمانی پلیس و البته ویژگی‌های دراماتیک، متوازن و متعادل می‌کند از اینرو درب حوزه فرهنگ و هنر در پلیس به روی عزیزانمان باز است و حضورشان را مغتنم می‌شماریم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->