مذاکرات تا چه حد بر اقتصاد و تولید تأثیر گذاشته است؟| فعالان اقتصادی خراسان رضوی پاسخ می‌دهند وزیر صمت: در حال افزایش ظرفیت تولید برق در بخش صنعتی هستیم دروازه‌ای به جهان رنگارنگِ گردشگری | گزارش شهرآرانیوز از هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع دستی مشهد+فیلم سامانه «خودنویس» انحصار مشاوران املاک در عقد قرارداد را شکست | سامانه‌ای کاملاً رایگان سقوط ۳۰ درصدی تولید صنایع در نخستین ماه ۱۴۰۴ هفته کاهشی دیگر در بازار خودرو | افت قیمت خودرو ادامه دارد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیرعامل شرکت مخابرات ایران: پروژه هوشمندسازی شهر مشهد، بزرگ‌ترین پروژه ارتباطی کشور است طلای جهانی تغییر مسیر داد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) بررسی قیمت روز برنج و حبوبات در مشهد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) | برنج ایرانی از حدود ۱.۵ تا ۲.۷ میلیون تومان یارانه اردیبهشت ۱۴۰۴ به حساب دهک یک تا ۳ واریز شد | یارانه دهک‌های ۴ تا ۹ چه روزی واریز می‌شود؟ فروش بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان شمش طلا در ۱۱ حراج از ابتدای سال تاکنون قیمت طلا در مشهد به کمترین حد ۲ماهه اخیر رسید | نرخ طلا یک کانال دیگر را از دست داد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر نیرو: از ناترازی انرژی عبور خواهیم کرد قیمت امروز دلار، طلا، سکه و بیت‌کوین (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | طلا و سکه ریزش کرد بررسی قیمت امروز گوشت گوسفند، گوساله و مرغ در مشهد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | گوشت آبگوشتی کیلویی چند؟ خرید تضمینی پیاز تا ۵ خرداد ۱۴۰۴، تمدید شد افزایش ۲۰ درصدی حقوق و مزایای پرسنلی دستگاه‌های اجرایی خراسان رضوی در سال ۱۴۰۴ حقوق دولتی مواد معدنی در سال ۱۴۰۴ ابلاغ شد حذف ارز ترجیحی گوشت چه تبعاتی دارد؟ قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد اعلام شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) نفت ایران نزدیک به ۷۰ دلار فروخته شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) جنجال بابک زنجانی؛ از خرید شرکت‌های شستا تا سهام سایپا پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) قطع برق صنایع پرمصرف برای توزیع عادلانه انرژی هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنایع دستی و گردشگری آغاز شد| مشهدالرضا(ع) میزبان ۴۹۰ شرکت از ۳۲ استان کشور+ فیلم پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقاد تند وزیر صمت به قطع کامل برق صنایع بزرگ در ۱۵ روز آینده (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) معاملات اوراق مالی اسلامی در بازار سرمایه از مالیات معاف شد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رئیس پارک علم و فناوری کشور: سهم پایین ایران از درآمد شبکه جهانی اطلاعات+ فیلم

  • کد خبر: ۱۴۹۴۶۲
  • ۱۹ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۵
رئیس پارک علم و فناوری کشور: سهم پایین ایران از درآمد شبکه جهانی اطلاعات+ فیلم
رئیس فاوا کشور گفت: در سال‌های آینده شبکه ملی اطلاعات می‌تواند منشا تحولات جدی اقتصادی و اجتماعی باشد.
طنین همتی
خبرنگار طنین همتی

به گزارش شهرآرانیوز، مشاور وزیر و رئیس پارک علم و‌فناوری اطلاعات و ارتباطات، امروز۱۹ بهمن در حاشیه برگزاری گردهمایی فعالان صنعت فناوری اطلاعات و ارتباطات و نمایشگاه دستاورد‌های فناوران استان درمشهد به خبرنگار ما گفت: شبکه ملی اطلاعات یک فرصت بزرگ اقتصادی و اجتماعی است.  به عنوان پشتیبان بخش خصوصی کشور به ارتباط با جهان معتقدم و به دیپلماسی فناوری معتقدم که باید در سطح جهان وجود داشته باشیم. اما همه این موضوعات به این معنی نیست که فرصت اجتماعی و اقتصادی در کشور را به دیگران بدهیم.

به گفته جعفر صدیق، شبکه جهانی اطلاعات ۵ هزار میلیارد دلار ارزش سالانه اش است که سهم یک درصدی ما ۵۰ میلیارد دلار می‌شود که با دلار۴۰ هزار عددی نزدیک به ۲ هزار همت است. اکنون کل حجم ابن حوزه در کشور ما حدود۲۰۰ همت است که ۱۸۰۰ همت آن کجاست؟ ما جز کشور‌های کم مصرف کننده در خدمات الکتر‌ونیک نیستیم و باید این سهم را برای خودمان حفظ کنیم.

مشاور وزیر گفت:اگر قرار باشد شبکه جهانی فرهنگ ایرانی و اسلامی را از فرزندان ما بگیرند فرزندان ما چگونه باید تقویت شوند. چرا باید اجازه دهیم کشور‌های بزرگ فرهنگ ایرانی را از بین ببرد. برای حفظ آن باید شبکه ملی اطلاعات داشته باشیم. اما به این معنی نیست با جهان قطع رابطه کنیم.

رئیس فاوا کشور افزود: در سال‌های آینده شبکه ملی اطلاعات می‌تواند منشا تحولات جدی اقتصادی و اجتماعی باشد. کسب و‌کار‌ها به جایی اینکه بر پلتفرم‌های خارجی تمرکز کنند یا به پلتفرم‌های داخلی منتقل شوند و یا با ایجاد سایت فعالیت کنند. نمونه آن دیجی کالاکه در بستر اینترنت کمترین آسیب را در قطعی اینترنت دید.

به گفته وی، دولت برنامه جدی برای تقویت پلتفرم‌های داخلی دارد فقط عیبی که وجود دارد اینکه طی بحران اجتماعی پلتفر‌های خارجی رابستند و کسب و‌کار‌ها فرصت این انتقال را نداشتند. دولت در این دوره انتقال نتوانست به بخش خصوصی کمک کند. دولت باید در این انتقال به بخش خصوصی کمک کند. 

وی ادامه داد: ما سال‌ها پیش تصمیم گرفتیم فوتبالمان را به بنگاه‌های بزرگ اقتصادی بسپاریم این کار باید در این بخش صورت بگیرد وپلتفرم بله که زیر مجموعه بانک ملی است با این نگاه توانسته نسبتا موفق باشد. بنگاه‌های بزرگ اقتصادی بابد در این موضوع کمک وسرمایه گذاری کنند. دولت به نسبت کمک خود را به این حوزه داشته، اما در واقع کسب و کار‌های این پلتفرم‌ها اقتصادی نیست؛ که بابد این بستر فراهم شود. ما بابد بجای فشار به حمایت مالی بخش دولت درخواست مدل‌های مالی و طراحی روش‌های اجرایی از دولت باشیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->