واکنش احزاب مخالف نتانیاهو به کنفرانس مطبوعاتی بی‌بی | نمایشی فاجعه‌بار از یک نخست‌وزیر شکست‌خورده حماس: اظهارات نتانیاهو چیزی جز تلاشی مذبوحانه برای تبرئه رژیم اسرائیل نیست روسیه: گرسنگی دادن مردم در غزه توسط اسرائیل جنایت جنگی است وزیر ارتباطات در دیدار با اصحاب رسانه: از کیفیت اینترنت راضی نیستم بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند حماس به دروغ‌های نتانیاهو واکنش نشان داد وقوع انفجار در اطراف فرودگاه نظامی حماه (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) پزشکیان: خواسته‌های ایران در رابطه با کریدور زنگزور رعایت شده است وزیر کشور: یک میلیون و ۱۰۰ هزار تبعه غیرمجاز از کشور خارج شده‌اند | کاهش ۶ درصدی در تراکنش‌های خرید نان واکنش چین به تصمیم اسرائیل برای اشغال غزه حذف چهار صفر از پول ملی در دولت تصویب شد عراقچی: دور بعدی مذاکرات فعلاً تنظیم نشده است واکنش انگلیس به تصمیم اسرائیل برای اشغال غزه | یک میلیون نفر آواره خواهند شد کشور‌های اروپایی در مخالفت با اشغال غزه بیانیه صادر کردند نتانیاهو برای پایان‌دادن به جنگ علیه غزه شرط گذاشت بدهی آمریکا چقدر است؟ نشست سه جانبه اردن، سوریه و آمریکا در امان برگزار شد (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) حمله تازه رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) نظامی اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران بازداشت شد صحبت‌های مهم رئیس جمهور درباره سهمیه بندی بنزین | نباید به دهک‌های ۸ تا ۱۰ یارانه بنزین بدهیم (۱۹ مردادماه ۱۴۰۴) فرمانده ارتش پاکستان برای دومین بار در دو ماه گذشته به آمریکا رفت ادامه هشدار برنامه جهانی غذا درباره قحطی در غزه شهادت ۶۱ فلسطینی دیگر در غزه | شمار شهدا به ۶۱ هزار و ۴۳۰ نفر رسید (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) آیت‌الله علم‌الهدی: ظلم به کارگران و سوء استفاده از منابع معدنی قابل قبول نیست | تقویت آموزش‌های مهارتی برای رفع کمبود نیروی کار ماهر در مشهد زنگزور، کنسرسیوم جدید آمریکا برای مهار ایران، روسیه و چین راهپیمایی حمایت از مردم مظلوم غزه در استانبول شهادت یک جنین در حمله هوایی رژیم صهیونیستی به غزه
سرخط خبرها

دستور رئیس‌جمهور برای احداث بازارچه صنایع‌دستی در ورودی تمام شهر‌ها

  • کد خبر: ۱۴۹۵۳۹
  • ۲۰ بهمن ۱۴۰۱ - ۰۹:۲۷
دستور رئیس‌جمهور برای احداث بازارچه صنایع‌دستی در ورودی تمام شهر‌ها
وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: بنابه دستور آیت‌الله رئیسی در ورودی هر شهری باید یک بازارچه صنایع‌دستی ایجاد کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، سید‌عزت‌الله ضرغامی در نشست استانداران سراسر کشور که با حضور احمد وحیدی وزیر کشور در حاشیه برگزاری شانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و سی و ششمین نمایشگاه ملی صنایع‌دستی و در محل نمایشگاه دائمی بین‌المللی تهران برگزار شد، اظهار داشت: از استانداران و معاونان وزارت کشور برای برگزاری این نمایشگاه تشکر می‌کنم. چرا که کار را از خودشان می‌دانند و با همت و سلیقه به برگزاری این نمایشگاه اقدام کردند که حتی برخی‌ها اعتقاد دارند در سطح خاورمیانه این نمایشگاه نمونه است.

او افزود: آنچه که در یک کلام می‌توان مطرح کرد این است که هر استان برای توسعه فعالیت‌هایی که دارد باید یکی دو مورد را محور قرار دهد. یکی از این محور‌های مهم گردشگری است. گردشگری اگر رونق بگیرد اشتغال ایجاد می‌کند، توزیع ثروت دارد و حتی مسائل امنیتی و سیاسی را برطرف می‌کند. راه افزایش درآمد استان‌ها گردشگری است. چرا که گردشگری یک حوزه اقتصاد بنیان است. استانداران در مدت مسئولیت اقدامات تاثیرگذاری را در حوزه گردشگری انجام دهند تا برای مردم یادگار بماند.

ضرغامی اضافه کرد: حضور مکرر من در استان‌ها برای این است که مسائل را از نزدیک ببینم و این مسائل را برطرف کنم. به‌عنوان مثال خیلی وقت‌ها یک سرمایه‌گذار در استان معطل موضوعی است. یکی باید زیر میز بزند و مشکل او را برطرف کند. ما تفویض اختیار به مدیران کل استانی دادیم و این تفویض اختیار در موارد لازم به استانداران نیز داده می‌شود تا به ما در اجرای ماموریت‌های این وزارتخانه کمک کنند.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ادامه داد: البته زمانی که صحبت از گردشگری می‌کنیم حتما صنایع‌دستی و میراث‌فرهنگی را نیز شامل می‌شود. اصلا مهم نیست اقدامات و پروژ‌ه‌ها به اسم چه کسی یا چه نهادی انجام می‌شود. مهم این است که کار به خوبی انجام شود و پیگیری شود.

ضرغامی با اشاره به دستور رئیس‌جمهور درباره احداث بازارچه‌های صنایع‌دستی گفت: بنابه دستور آیت‌الله رئیسی در ورودی هر شهری باید یک بازارچه صنایع‌دستی ایجاد کنیم.

وی به تامین زیرساخت‌های گردشگری اشاره کرد و افزود: در موضوع سرویس‌های بهداشتی که یکی از مسائل مهم در حوزه گردشگری است کار‌ها را داریم جلو می‌بریم. با وزارت راه در این باره صحبت شده است. برنامه‌ریزی این است که در محل‌های مناسب مکان‌هایی در قالب سرویس بهداشتی، نمازخانه و یکی دو فروشگاه و غرفه و نیز چند تابلوی معرفی جاذبه‌ها احداث شود. این موضوع مصوب شده است و در تمام شهر‌ها و استان‌ها این موضوع قابلیت اجرا دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->