واکنش وزیر دفاع به تهدید آمریکا: اگر به جمهوری اسلامی ایران حمله شود با قدرت پاسخ خواهیم داد + ویدئو (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) رونمایی از موشک بالستیک قاسم بصیر اهتمام دولت برای ارتقای کمی و کیفی جامعه فرهنگیان ویتکاف مسئول مذاکره با ایران باقی می‌ماند اوکراین کارخانه تجهیزات نظامی روسیه در بریانسک را هدف حمله قرار داد کشف بمب دست‌ساز در یک بزرگراه در مناطق اشغالی فلسطین + ویدئو آمار نهایی جان‌باختگان حادثه بندر شهید رجایی اعلام شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی عازم پاکستان شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) قسام علیه نظامیان صهیونیست در غزه دست به عملیات جدید زد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) ترامپ توافق با ایران را ساده توصیف کرد تکذیب تغییر فرمانده کل سپاه (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) نتانیاهو علیه انصارالله یمن و حماس رجزخوانی کرد تحولات منطقه محور دیدار امیر قطر با رئیس امارات انتخابات شورا‌ها ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ برگزار خواهد شد حماس از یمن به دلیل حملات ارتش این کشور به عمق اراضی اشغالی تشکر کرد پرواز جنگنده‌های ترکیه در نزدیکی محل حمله هوایی اسرائیل به کاخ ریاست جمهوری سوریه جزئیات سفر عراقچی به پاکستان اعلام شد یحیی سریع: با موشک هایپرسونیک فرودگاه بن‌گوریون را هدف قرار دادیم + ویدئو فرمانده‌ کل سپاه: آشکارا دربرابر حریف در میدان می‌ایستیم پوتین: عملیات در اوکراین، بدون تسلیحات اتمی هم تکمیل می‌شود بازداشت ۷ ایرانی به ظن جرائم تروریستی در لندن سفر قریب‌الوقوع شی جین‌پینگ به مسکو رئیس‌جمهور در آیین تجلیل از معلمان نمونه کشور شرکت کرد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس امور سیاست خارجی و بین‌الملل دفتر رئیس‌جمهور منصوب شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) معاون حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادستانی کل کشور منصوب شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) کیم جونگ اون: انقلاب دوم زرهی در راه است قالیباف در همایش بین‌المللی علوم انسانی اسلامی: پیروزی انقلاب اسلامی امر ملی را احیا کرد و مردم را به مرکز ثقل اداره کشور آورد رهبر معظم انقلاب اسلامی: حج تنها فریضه‌ای است که شکل و ظاهر و ترکیب آن صد در صد سیاسی است + ویدئو (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

دعوت سپاه امام رضا (ع) برای خلق حماسه مردمی در یوم‌الله ۲۲ بهمن

  • کد خبر: ۱۴۹۷۲۰
  • ۲۱ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۶
دعوت سپاه امام رضا (ع) برای خلق حماسه مردمی در یوم‌الله ۲۲ بهمن
سپاه امام رضا (ع) خراسان رضوی در پیام دعوت خود از مردم برای شرکت در راهپیمایی ۲۲ بهمن نوشت: انقلاب اسلامی حرکتی مقدس و خودجوش بود که مردم مسلمان ایران پدید آوردند و در این راه از پای ننشستند تا حکومت جور و ستم را در این سرزمین ساقط کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، در این پیام آمده است، مردم ایران با اتکا به خداوند متعال و تحت رهبری حضرت امام خمینی (ره) و با وحدت و همدلی توانستند با غلبه بر طاغوت زمان، سرود فتح و پیروزی را در ایران اسلامی و در میان آزادگان جهان به صدا درآورند و هم اینک نیز با هدایت رهبر معظم انقلاب با عزمی راسخ و گام‌هایی استوار از انقلاب و ارزش‌های آن حراست می‌نمایند.

در پیام سپاه امام رضا (ع) آمده است: هم اینک دشمنان بخش عمده تلاش‌های خود را در ایجاد رخنه در وحدت و همدلی مردم قرار داده و با تزریق القائات شوم سعی در نشان دادن ناکارآمدی حکومت دینی و ضربه زدن به پایه‌ها و ارزش‌های نظام مقدس اسلامی دارند که این بار نیز باحضور ملت بصیر ایران اسلامی شکست سنگینی را تجربه خواهد کرد.

این پیام می‌افزاید: بسیجیان جان بر کف و پاسداران انقلاب اسلامی دوشادوش اقشار مردم فداکار در جشن چهل و چهارمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی خود در راهپیمایی ۲۲ بهمن شرکت کرده و ثابت خواهند کرد که همیشه در کنار مردم، پشتیبان ارزش‌های والای انقلاب بوده و همواره در راستای منویات بنیانگذار انقلاب اسلامی و هدایت‌های رهبری معظم نظام اسلامی گام برداشته و تلاش خواهند کرد تا دروازه‌های نوینی را در برابر جامعه ایرانی و بشریت برای رشد و پیشرفت بگشایند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->