کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعمال می‌شود (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) حماس: گسترش تجاوز علیه مردم فلسطین آسان نخواهد بود موافقت لبنان با خواسته‌های آمریکا | انحصار سلاح و استقرار ارتش در جنوب لبنان نتانیاهو: قصد سیطره کامل بر غزه را داریم امضای تفاهم‌نامه بین شورای عالی استان‌ها و مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور | هم‌افزایی برای استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها + فیلم زاکانی در مشهد: نظام مدیریتی شهری باید بازبینی شود | ۴۵۱ خانوار تهرانی همچنان در هتل اسکان دارند واکنش بی سابقه دولت جدید لبنان به اظهارات عراقچی عراقچی: جمهوری اسلامی ایران خواهان تشکیل نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی جهت رسیدگی به وضعیت فاجعه‌بار غزه است رئیس سازمان اطلاعات سپاه در مشهد: ایران، صلح‌طلبِ جنگ‌بلد است | دشمن باید بداند اگر غلط زیادی بکند نقاط آسیب پذیری آن در سطح منطقه در اختیار ماست آیین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید محمد کاظمی در مشهد (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم پوتین و ترامپ به زودی دیدار خواهند کرد انتصاب احمدیان و شمخانی به عنوان نمایندگان رهبری در شورای دفاع رهبر معظم انقلاب، علی لاریجانی را به سمت نماینده رهبری در شورایعالی امنیت ملی منصوب کردند مراسم چهلم شهدای اقتدار در تهران (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) شهادت ۱۳ فلسطینی در حملات بامدادی رژیم صهیونیستی به غزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

دعوت سپاه امام رضا (ع) برای خلق حماسه مردمی در یوم‌الله ۲۲ بهمن

  • کد خبر: ۱۴۹۷۲۰
  • ۲۱ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۶
دعوت سپاه امام رضا (ع) برای خلق حماسه مردمی در یوم‌الله ۲۲ بهمن
سپاه امام رضا (ع) خراسان رضوی در پیام دعوت خود از مردم برای شرکت در راهپیمایی ۲۲ بهمن نوشت: انقلاب اسلامی حرکتی مقدس و خودجوش بود که مردم مسلمان ایران پدید آوردند و در این راه از پای ننشستند تا حکومت جور و ستم را در این سرزمین ساقط کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، در این پیام آمده است، مردم ایران با اتکا به خداوند متعال و تحت رهبری حضرت امام خمینی (ره) و با وحدت و همدلی توانستند با غلبه بر طاغوت زمان، سرود فتح و پیروزی را در ایران اسلامی و در میان آزادگان جهان به صدا درآورند و هم اینک نیز با هدایت رهبر معظم انقلاب با عزمی راسخ و گام‌هایی استوار از انقلاب و ارزش‌های آن حراست می‌نمایند.

در پیام سپاه امام رضا (ع) آمده است: هم اینک دشمنان بخش عمده تلاش‌های خود را در ایجاد رخنه در وحدت و همدلی مردم قرار داده و با تزریق القائات شوم سعی در نشان دادن ناکارآمدی حکومت دینی و ضربه زدن به پایه‌ها و ارزش‌های نظام مقدس اسلامی دارند که این بار نیز باحضور ملت بصیر ایران اسلامی شکست سنگینی را تجربه خواهد کرد.

این پیام می‌افزاید: بسیجیان جان بر کف و پاسداران انقلاب اسلامی دوشادوش اقشار مردم فداکار در جشن چهل و چهارمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی خود در راهپیمایی ۲۲ بهمن شرکت کرده و ثابت خواهند کرد که همیشه در کنار مردم، پشتیبان ارزش‌های والای انقلاب بوده و همواره در راستای منویات بنیانگذار انقلاب اسلامی و هدایت‌های رهبری معظم نظام اسلامی گام برداشته و تلاش خواهند کرد تا دروازه‌های نوینی را در برابر جامعه ایرانی و بشریت برای رشد و پیشرفت بگشایند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->