آیا پخش سریال «تاسیان» متوقف شد؟ رایزنی فرهنگی ایران و ترکیه برای تقویت همکاری‌های کتابخانه‌ای «گفت‌وگویی درباره حقیقت در علم، هنر و دین» در کنفرانس مسکو نقد و بررسی کتاب دشنام‌های سرگردان در حوزه هنری خراسان رضوی «دیباچه نویسی بر مرقع» روایتی از هنر و ادبیات در قاب کتاب حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در هفته فرهنگی ایران در دوحه| نمایش شکوه هنر و تمدن ایرانی پیوند موسیقی، فرهنگ و اقتصاد در جزیره با برگزاری جشنواره ملی «عودنوازی قشم» نهمین جشنواره ملی تئاتر ایثار با حضور ۱۷ اثر برگزیده از روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) آغاز می‌شود «جین آستن» روایتی از عشق، اشتباه و هوشمندی زمان و مکان برگزاری نمایشگاه کتاب تهران اعلام شد ششمین جشنواره فیلم کوتاه بسیج اختران در نیشابور برگزار می‌شود درگذشت کارلوس جیه‌گس، فیلم‌ساز برجسته برزیلی معرفی منتخبان مرحله اول داوری جشن مستقل سینمای مستند ایران آغاز فیلم‌برداری فیلم مرگ رابین هود با بازی هیو جکمن ترجمه رمان‌های «شاه بی‌سرگرمی» و «هیچ‌چیز مال تو نیست» منتشر شد پوستر رسمی فیلم اودیسه، کریستوفر نولان منتشر شد + عکس
سرخط خبرها

مخاطبان پردیس سینمایی هویزه از «سینما متروپل» می گویند

  • کد خبر: ۱۵۰۲۱۳
  • ۲۴ بهمن ۱۴۰۱ - ۲۳:۴۴
مخاطبان پردیس سینمایی هویزه از «سینما متروپل» می گویند
آخرین اکران بیستمین جشنواره فجر مشهد به فیلم «سینما متروپل» اختصاص یافت.
رضا میرزاده
خبرنگار رضا میرزاده

به گزارش شهرآرانیوز، بر اساس جدول اکران فیلم‌های بیستمین جشنواره فیلم فجر مشهد، آخرین اکران در پردیس سینمایی هویزه به فیلم «سینما متروپل» ساخته «محمدعلی باشه آهنگر» اختصاص یافت. فیلمی که در چهل و یکمین جشنواره فیلم فجر توانست جایزه بهترین فیلم و بهترین کارگردانی را به خود اختصاص دهد. همین موضوع هم باعث شد از ساعتی قبل از اکران فیلم، ورودی سالن اکران فیلم، مملو از جمعیت باشد. اما در پایان فیلم، مخاطبان نظرات متفاوتی درباره آن داشتند و فیلم نتواسته بود آنگونه که پیش بینی می‌شد، جمعی از مخاطبان را راضی کند.

 



فیلم کشدار و طولانی بود

یکی از مخاطبان اعتقاد دارد که بخشی از فیلم اضافی بود و کارگردان بدون هیچ توجیه و دلیلی، این فیلم را کشدار کرده بود. او می‌گوید: مدت زمان ۲ ساعت و ۲۰ دقیقه برای این فیلم بسیار زیاد بود. فیلم را حداکثر می‌شد در نیمی از این زمان جمع کرد و بسیاری از صحنه‌ها و نما‌ها اضافی بود.

مخاطب دیگری اعتقاد دارد که پایان بندی فیلم تقریبا از اواسط آن قابل پیش ببنی بوده و می‌گوید: می‌توانستم حدس بزنم که پایان فیلم با شهادت دو سوژه اولیه فیلم به پایان می‌رسد. فقط در نوع این پایان بندی، کارگردان سعی کرده بود کمی خلاقیت بروز دهد که به نظر اصلا موفق نبود.

اما مخاطب دیگری اعتقاد دارد که اینگونه فیلم‌ها که با نگاهی متفاوت به موضوع دفاع مقدس می‌پردازد، می‌تواند از بسیاری از کار‌های شعاری و سطحی برای مخاطبان نوجوان و جوان تاثیر بیشتری داشته باشد. او می‌گوید: رشادت‌های مدافعان وطن باید برای نسل‌های آینده روایت شود و اتفاقا زبان متفاوت این فیلم می‌تواند در این زمینه تاثیر مثبت داشته باشد.

مخاطب دیگری اعتقاد دارد که این فیلم نسبت به برخی از فیلم‌های حاضر در همین جشنواره، چندان فیلم شاخصی نبوده و اتفاقا یک فیلم معمولی بوده است. او می‌گوید: واقعا متوجه نمی‌شوم چرا جایزه بهترین فیلم جشنواره به این فیلم اختصاص یافت. در حالی که فیلم‌های «غریب» و حتی «شماره ۱۰» به مراتب شایستگی بیشتری برای کسب این جایزه داشتند.

یک سوژه خوب با یک متن و پایان بندی متوسط

مخاطب دیگری می‌گوید: کارگردان سوژه خوبی را انتخاب کرده بود. اما به دلیل مشکلات متن فیلم، نتوانست به خوبی آن را به تصویر بکشد. در نهایت هم با یک پایان بندی متوسط کار را به پایان رساند. ضمن این که ریتم فیلم به نسبت آنچه از سوژه انتظار می‌رفت، کند بود و فیلم هم بسیار خسته کننده بود.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->