دستگیری عامل اسیدپاشی به رییس شورای شهر «درود» خراسان رضوی زندگی سالم با سلامت روان | گذری کوتاه بر مفهوم سلامت روان از منظر روان‌شناختی، جامعه‌شناسی، پزشکی و دینی آیا میزان مهریه کاهش می‌یابد؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) | دمای مشهد امروز به ۳۱ درجه می‌رسد پیش‌بینی بارش باران و رعد و برق در برخی مناطق (۱۸ مهر ۱۴۰۴) شیدایی: آمادگی برای بحران ها، هدف مسابقات عملیاتی دوام ثامن نخستین شاخص توسعه کشور، آموزش و پرورش است | سخت‌ترین دوره تحصیلی، دوره ابتدایی است زمان پرداخت معوقات متناسب سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد (مهرماه ۱۴۰۴) پایان مأموریت دزد «ضبط و آچار» در خیابان‌های مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کاظمی عنوان کرد: افزایش ۶۷ درصدی بودجه آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۴ خبر جدید در خصوص واریز معوقات حقوق بالای ۲۰ میلیون تومان بازنشستگان تأمین اجتماعی (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش شدت وزش باد (پنجشنبه، ۱۷ مهر ۱۴۰۴) شرایط بهره‌برداری مادران شاغل از کاهش سن بازنشستگی چگونه است؟ ناگفته‌های رئیس سازمان بهزیستی از جنگ ۱۲ روزه | روایت اعلام آمادگی ۲۲ هزار پزشک متخصص برای خدمت رایگان در عرض ۲۴ ساعت! درباره مجله «پست و تلگراف» که توسط اداره پست ایران منتشر شده است | اولین نشریه اداراتی ایران مددجویان در راه خانه بخت | آیین اهدای ۳۱۳ سری جهیزیه به زوجین تحت پوشش بهزیستی در خراسان رضوی برگزار شد آیا کودک بدغذا به مکمل نیاز دارد؟ چرا نباید چایی را دوباره گرم کرد؟ شهادت مأمور پلیس مواد مخدر در جاده زاهدان _ نهبندان + (۱۷ مهر ۱۴۰۴) معوقات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه‌زمانی پرداخت می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) | فعلاً خبری از بارش باران نیست نقش کلیدی ژنتیک در درمان کودکان ناکامی در استفاده از موتورسیکلت‌های برقی در ناوگان پستی خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی کشور (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور در اوایل هفته آینده مشهد ۱۰۰۰ پرستار کم دارد | کمبود ۴۰ درصدی پرستار در مراکز درمانی شهر رئیس سازمان بهزیستی کشور: مدارس، کانون جدید فرهنگی و اجتماعی محلات می‌شوند | طرح «سلام»، مقدمه خدمات جدید به اقشار مختلف مردم تشریح اولویت‌های سازمان تأمین اجتماعی | طرح‌هایی برای عبور از ناترازی و توازن مالی در حال اجراست گلایه از  صف‌های طولانی ام آرآی در مشهد  | فقط ۱۹ دستگاه برای چند میلیون نفر هر دمنوشی درمان نیست | هشدار پزشک طب سنتی درباره مصرف خودسرانه دارو‌های گیاهی
سرخط خبرها

تهران دوباره برفی می‌شود؟ (۲۵ بهمن ۱۴۰۱)

  • کد خبر: ۱۵۰۳۷۱
  • ۲۵ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۹:۳۱
تهران دوباره برفی می‌شود؟ (۲۵ بهمن ۱۴۰۱)
رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران با اشاره به پیش‌بینی سازمان هواشناسی از بارش برف در تهران برای ساعات پایانی امشب تا صبح روز پنجشنبه از آمادگی کامل مدیریت بحران برای مواجهه با این بارش‌ها خبر داد و توصیه‌ها و هشدارهایی را نیز به مردم ارائه کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، علی نصیری با اشاره به پیش‌بینی سازمان هواشناسی از بارش برف و باران برای تهران که از ساعات پایانی امشب آغاز شده و تا صبح روز پنجشنبه ادامه خواهد داشت، گفت: برای این بارش‌ها هشدار سطح زرد صادر شده و از این رو به نظر می‌رسد در مقایسه با برفی که روز یکشنبه تهران را تحت تاثیر قرار داد، شدت کم‌تری داشته باشد، اما با توجه به ساعت پیش‌بینی شده برای آغاز بارش‌ها که جزو ساعات کم‌تردد محسوب می‌شود، احتمال نشستن برف بر روی زمین و لغزندگی معابر به خصوص در مناطق شمالی تهران وجود دارد.

وی ادامه داد:‌در همین راستا نیز سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران و مجموعه مدیریت شهری در آماده‌باش کامل قرار دارد و عوامل خدمات شهری از ساعات پایانی امشب و به محض آغاز بارش‌ها نسبت به شن‌پاشی در معابر و برف‌روبی اقدام خواهند کرد تا ان‌شاالله بارش برف موجب مسدود شدن مسیری نشود.

رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران با بیان اینکه مدت زمان این بارش‌ها نیز طولانی‌تر از بارش‌ برف در روز یکشنبه است، گفت: طبق پیش‌بینی‌ها این بارش‌ها از امشب آغاز شده و تا صبح روز پنجشنبه ادامه خواهد داشت. البته شدت آن کمتر بوده و احتمالا بارش پیوسته نیز نخواهیم داشت. با این وجود ماموران پلیس راهنمایی و رانندگی نیز در هماهنگی با سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران در آمادگی کامل قرار دارند.

نصیری با بیان اینکه احتمالا شدت بارش‌ها در مناطق شمالی تهران بیشتر باشد، افزود:‌ لازم است شهروندان عزیز نیز یکسری موارد را رعایت کنند، یکی از دلایل مهم برای اینکه درپی بارش شدید برف در روز یکشنبه مشکل جدی پیش نیامد، همراهی و همکاری شهروندان در کنار آماده‌باش مدیریت شهری، پلیس راهور و دیگر دستگاه‌های خدماتی و امدادی بود. ما از شهروندان می‌خواهیم که این‌بار نیز با مجموعه مدیریت شهری همکاری داشته و از تردد غیرضروری در سطح معابر پرهیز کرده و تا حد امکان از خودروی شخصی نیز برای تردد در معابر استفاده نکنند. استفاده از ناوگان حمل و نقل عمومی و به خصوص مترو بهترین پیشنهاد برای این روز است.

رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران گفت: پرهیز از حضور در حاشیه رودها و مسیل‌ها، قرار گرفتن در مجاورت سازه‌های سست و قدیمی، استفاده از کفش و لباس گرم و مناسب، پرهیز از موتورسواری و ... از دیگر توصیه‌هایی است که شهروندان باید جدی بگیرند.

وی ادامه داد:‌ آن دسته از افرادی که به هر دلیل مجبور به استفاده از خودروی شخصی هستند، توجه داشته باشند که با توجه به کاهش میانگین سرعت خودروها و همچنین افزایش احتمال تصادف، زمان بیشتری را برای رسیدن به مقصد در نظر بگیرند. از پارک خودروی خود در محل‌های نامناسب نیز پرهیز کنند. همچنین اگر قصد تردد در محورهای واقع در مناطق شمالی تهران را دارند، حتما زنجیر چرخ به همراه داشته باشند تا در صورت نیاز از آن استفاده کنند. رانندگان باید قبل از حرکت از سالم بودن سیستم گرمایشی و برف‌پاک‌کن خودروی خود مطمئن شوند.

رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران با تاکید بر اینکه تا صبح روز پنجشنبه باید از کوهنوردی نیز پرهیز شود، گفت: چه گروه‌های آماتور و چه گروه‌های حرفه‌ای کوهنوردی لازم است که از صعود به ارتفاعات تا صبح روز پنجشنبه پرهیز کنند، چرا که طبق پیش‌بینی هواشناسی احتمال وقوع کولاک در ارتفاعات تهران بسیار بالاست.

نصیری درباره جزئیات تمهیدات مدیریت بحران برای مواجهه با بارش برف در تهران نیز گفت:‌ تاکید شد تا تمامی مخازن نمک و ماسه در سطح شهر تهران شارژ شود. همچنین خودروها و تیم‌های برف‌روبی در نقاط مختلف مستقر خواهد شد تا در صورت بارش ناگهانی برف نسبت به بازگشایی مسیر اقدام شود. همچنین نقاط حادثه‌خیز و نقاطی که در بارش برف قبلی در آن گره‌های ترافیکی ایجاد شده بود، مورد شناسایی قرار گرفته و استقرار نیروها در آن بیشتر خواهد بود. همانطور که گفتم هماهنگی خوبی هم با پلیس راهنمایی و رانندگی در خصوص مسیرها وجود دارد.   در مجموع دستورالعملی مفصل در این خصوص به تمامی دستگاه‌های خدماتی، امدادی و انتظامی در سطح شهر تهران ابلاغ شده و لازم است که تمامی این دستگاه‌ها نسبت به رعایت آن اقدام کنند.

وی اضافه کرد:‌ بیش از ۳۰۰۰ مخزن شن و نمک در نقاط مختلف شهر قرار گرفته و شهروندان نیز می‌توانند در صورت نیاز از آن استفاده کنند. البته باید توجه داشته باشند که ریختن شن و نمک روی سطح معابر تا قبل از شروع بارش‌ها اقدام اثربخشی نیست.   شهروندان در صورت نیاز به موارد این‌چنینی می‌توانند با سامانه ۱۳۷ تماس بگیرند.

رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران با بیان اینکه برفی که در روز ۲۳ بهمن ماه تهران را تحت تاثیر قرار داد به نوعی رکورد بارش برف در چند سال اخیر پایتخت را شکست، گفت: امیدوارم که با توجه به تمهیدات اتخاذ شده و همینطور همراهی و مشارکت مردم برای فرد و پس‌فردا هیچگونه مشکل و گره‌ترافیکی را در سطح شهر شاهد نباشیم. البته شهروندان باید توجه داشته باشند که برابر آمار اعلام شده از سوی پلیس راهور تعداد خودروهای موجود در معابر شهر تهران بیش از چهار برابر ظرفیت معابر است و این یعنی در حال عادی هم شاهد ترافیک هستیم. اما تلاش ما این است که از ایجاد گره ترافیکی و انسداد مسیر جلوگیری کنیم.

نصیری در پایان از شهروندان خواست که اولا به شایعات توجه نکنند و ثانیا در برف‌روبی محلات خود مشارکت داشته باشند، چرا که اولویت اول شهرداری بازکردن مسیرهای اصلی و شریانی بوده و در این مدت خود شهروندان می‌توانند در کوچه و خیابان‌های فرعی محله زندگی خود اقدام به برف‌روبی کنند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->