طرح‌های راه و شهرسازی خراسان رضوی نیازمند ۸۰ همت اعتبار است برخورد سمند و پارس در قوچان خراسان رضوی ۹ نفر را راهی بیمارستان کرد (۴ بهمن ۱۴۰۳) زنان بیشتر از مردان در معرض ابتلا به سرطان تیروئید هستند رهایی ۲ تبعه عراقی ربوده شده در اهواز (۴ بهمن ۱۴۰۳) ساخت و ساز‌های بی کیفیت و مسئولیت کیفری! | چه کسی باید پاسخگوی خسارت در ساخت و ساز‌ها باشد؟ جراحی تومور مغزی از طریق چشم برای اولین بار در دنیا ۲ تا ۳ میلیون نفر در ایران درگیر بیماری‌های نادر هستند درباره سرطان پروستات شایع‌ترین و مرگ‌بار‌ترین سرطان در بین مردان | غده‌ای خارج از مدار سلامت وزارت آموزش‌وپرورش: تشکیل سازمان خدمات رفاهی فرهنگیان در حال بررسی است چگونگی حذف تأثیر معدل در پایه دهم به شورای عالی آموزش و پرورش واگذار شد حناچی: محله «بستکی» دبی را معماران هرمزگانی ساخته‌اند ثبت تصویر یک قلاده پلنگ در پارک ملی کرمان + فیلم هم‌اکنون هیچ مددجویی پشت نوبت دریافت جهیزیه از کمیته امام‌خمینی (ره) خراسان رضوی نیست غریب‌آبادی: جمهوری اسلامی ایران دستاوردهای خود را در شورای حقوق بشر سازمان ملل ارائه خواهد کرد نوشیدنی‌های شیرین، ناسالم‌ترین خوراکی‌ها هستند خسارت دو میلیاردی درپی آتش‌زدن بنای تاریخی در گیلان | خاطی با وثیقه فعلاً آزاد شد با فواید و مضرات سیاه‌دانه آشنا شوید هشدار درخصوص محتویات دارو‌های کاهش وزن کشف بیش از ۲ هزار قلم محصولات آرایشی و بهداشتی قاچاق در نیشابور کدام دارو‌ها مشمول افزایش قیمت شدند؟ کشف بیش از ۲۹ هزار لیتر سوخت قاچاق در مرز‌های خراسان رضوی ۱۲۰ هزار بیمار «ام‌اس» در کشور وجود دارد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۴ بهمن ۱۴۰۳) | هوای مشهد گرم می‌شود آخرین وضعیت و محدودیت ترافیکی در جاده‌های کشور (۴ بهمن ۱۴۰۳) معاون رئیس کل دادگستری: فروش زمین به نفع شکات پرونده کثیرالشاکی کینگ مانی زلزله ۴.۶ ریشتری جم را لرزاند (۴ بهمن ۱۴۰۳) ویتامین D چگونه ریسک ابتلا به سرطان پستان را کاهش می‌دهد؟ درباره سرطان چشم بیشتر بدانید فقط ۲ درصد ایرانی‌ها خون اهدا می‌کنند بررسی وضعیت عدالت آموزشی در جلسه شورای آموزش و پرورش خراسان رضوی | فاصله ۸ هزار کلاسی تا نقطه مطلوب
سرخط خبرها

تعداد فوت‌شدگان ایرانی در زلزله ترکیه چقدر است؟ (۲۸ بهمن ۱۴۰۱)

  • کد خبر: ۱۵۰۷۸۶
  • ۲۸ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۷:۱۴
تعداد فوت‌شدگان ایرانی در زلزله ترکیه چقدر است؟ (۲۸ بهمن ۱۴۰۱)
براساس آمارهای رسمی تاکنون ۳۸ هزار و ۴۴ نفر بر اثر وقوع زلزله ۷/۸ ریشتری در منطقه جنوبی ترکیه فوت کرده‌اند و پیش‌بینی می‌شود که تعداد کشته‌شدگان این حادثه سهمگین حداقل دو برابر آمار ارائه شده باشد .

به گزارش شهرآرانیوز، چند روزی است که پس از پایان عملیات امداد و نجات و کاهش امیدها برای پیدا کردن افراد مانده در زیر اوار به صورت زنده ، روند آواربرداری با تجهیزات سنگین در ۱۰ استان زلزله زده ترکیه با کمک امدادگران از کشورهای مختلف در حال انجام است و پیش‌بینی می‌شود که با پیشرفت آوار برداری‌ها ، آمار کشته شدگان این زلزله مخرب و سهمگین افزایش قابل توجهی پیدا کند و اجساد مفقودین این حادثه نیز زیر آوار شناسایی شوند.

با توجه به سکونت تعدادی از ایرانیان از دانشجوها و شهروندان ایرانی در برخی از استان های زلزله زده ترکیه از جمله در سه استان دیاربک، غازی انتپ و آدانا ، این برنامه ریزی از سوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران و سفارت ایران در ترکیه با هماهنگی با نهادهای مرتبط در داخل کشور صورت گرفت که این افراد بتوانند در صورت تمایل هرچه زودتر مناطق زلزله زده را ترک کرده و به ایران بازگردند که براساس آمار اعلام شده از سوی «هاشم داداشی» رئیس سازمان امور دانشجویان تاکنون بیش از ۱۳۰ نفر از دانشجویان ایرانی ساکن در ترکیه به کشور برگشته اند.

 براساس آنچه که مقامات سفارت و کنسولی ایران در ترکیه تایید می‌کنند در جریان زلزله اخیر ترکیه تاکنون مرگ ۶ ایرانی تایید شده است که ۳ نفر از آنها « محمدرضا میراحمدی، مهدی سعیداوی و حامد مطرودی» لژیونرهای تیم نقص عضو بلدیه اسپور مالاتیا بودند که همراه تیم‌شان در هتل کرچوال حضور داشتند و تخریب ۱۰۰ درصدی این هتل باعث مرگ این ورزشکاران شد.

همچنین شهره نجفی دانشجوی ایرانی که در قبرس شمالی تحصیل می‌کرد و به علت تعطیلات بین دو ترم به کشور ترکیه سفر کرده بود که در زلزله فوت کرد.

همچنین در اثر این زلزله دو زن ایرانی دیگر که یکی از آنها دانشجو و دیگری مادر بوده فوت شده است.

اجساد این زنان در عثمانیه ، آدیامان و دیاربکر شناسایی شده اند.

برخی از منابع خبری می گویند این احتمال وجود دارد که تعداد ایرانی‌های کشته شده در این زلزله با توجه به آغاز آواربرداری و شناسایی اجساد افزایش پیدا کند.

در بامداد روز دوشنبه ۱۷ بهمن زلزله در مقیاس ۷/۸ در مناطق جنوبی ترکیه رخ داد و در این مدت شاهد پس لرزه های متعدد در آین مناطق با وسعت مختلف هستیم.

اولین زمین لرزه که مرکز آن در منطقه "پازارجیک" در استان "قهرمان‌ ماراش" ترکیه بود در مقیاس ۷.۸ ریشتر در ساعت ۴:۱۷ بامداد (۰۱:۱۷ به وقت گرینویچ) روز دوشنبه ۶ فوریه رخ داد. کمتر از ۱۲ ساعت بعد، دومین زمین لرزه ۷.۶ ریشتری نیز همان منطقه را لرزاند.

در پی این زمین لرزه‌ها بیش از ۳۰۰۰ پس لرزه تاکنون ثبت شده و مقامات از مردم خواستند به دلیل خطرات ناشی از ریزش بناهای تخریب شده، وارد ساختمان‌ها نشوند.

مقامات ترکیه می‌گویند: حدود ۱۳.۵ میلیون نفر در این کشور تحت تاثیر این زمین‌لرزه ویرانگر قرار گرفته اند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->