کم آبی شدید بدن سبب مرگ می‌شود رمزگشایی از ۲۰ فقره سرقت وسایل از باغ‌ها و کابل‌های فشار قوی برق در طرقبه شاندیز این شش خوراکی را هرگز با معده خالی نخورید! علل سرفه‌های مزمن کودکان دستورالعمل جدید عربستان برای انتقال آب زمزم از سوی حجاج تأثیر خواب باکیفیت بر جلوگیری از سکته تجویز دارو‌های خارج از فهرست رسمی دارویی ایران تخلف است ادامه خدمت‌رسانی هلال احمر در عربستان تا هشتم محرم چند راهکار برای افزایش استقلال در کودکان نوروبیون برای چه کسانی مفید است؟ پلیس اماکن با فعالیت "اتاق‌های فرار" موافق است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (یکشنبه، ١٠ تیر ١۴٠٣) | بارش‌های رگباری در برخی نقاط استان تمدید مهلت پذیرش اسناد بستری مشمول تأخیر بازنشستگان کشوری تا پایان شهریور ۱۴۰۳ نحوه محاسبه رقم افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی و کشوری اعلام شد + جدول کلاهبرداری گسترده مافیای خارج‌نشین از طریق فضای مجازی در مشهد ترفندهای ساده برای مدیریت مصرف آب چرا مبلغ واریزی علی‌الحساب متناسب‌سازی حقوق به حساب بازنشستگان متفاوت بود؟ ضوابط و مقررات پرداخت مستمری بازماندگان تأمین‌اجتماعی اعلام شد + جزئیات (۱۰ تیر ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

آخرین اخبار چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

چرا استفاده از جوش شیرین در نان ممنوع است؟

  • کد خبر: ۱۵۰۸۸۶
  • ۲۹ بهمن ۱۴۰۱ - ۲۲:۰۲
چرا استفاده از جوش شیرین در نان ممنوع است؟
معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با تاکید بر ممنوعیت استفاده از جوش شیرین در نان گفت: این ممنوعیت، جدید نیست و سال‌هاست که برقرار است.

به گزارش شهرآرانیوز، محسن فرهادی افزود: استدلال وزارت بهداشت و متخصصان تغذیه برای ممنوعیت استفاده از جوش شیرین در نان این است که مانع تخمیر طبیعی نان می‌شود، نان را از کیفیت می‌اندازد، ماندگاری نان را کاهش می‌دهد و مانع جذب مواد معدنی مورد نیاز بدن می‌شود.

معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: مخالفان ممنوعیت استفاده از جوش شیرین در نان، می‌گویند جوش شیرین در خیلی از مواد غذایی مانند برخی بیسکوئیت‌ها و کیک‌ها استفاده می‌شود و خیلی از کشورهای دنیا هم از جوش شیرین استفاده می‌کنند.

فرهادی گفت: شورای سلامت و امنیت غذایی کشور مدت‌هاست که این موضوع را مصوب کرده و موضوع، حتی فقط جوش شیرین هم نیست و بلکه میزان نمک هم هست و بازرسان وزارت بهداشت این موضوع را کنترل می‌کنند.

وی به رادیو گفتگو گفت: یکی از عوارض شیوع کرونا کاهش کنترل‌های این چنینی بود که خوشبختانه با فروکش کردن کووید۱۹ همکاران ما کنترل‌ها را شدت دادند اما یک نکته اساسی هم نقش کلیدی اتاق اصناف ایران و اتحادیه‌های مربوطه در جلوگیری از استفاده از جوش شیرین در نان به ویژه لواش و بربری است.

وی با بیان اینکه نان سنگک معمولاً بدون جوش شیرین است افزود: دلیل علاقه نانوایی‌ها به ویژه نانوایی‌های شلوغ به مصرف جوش شیرین این است که سرعت طبخ نان را به شدت افزایش می‌دهد. برخی نانوایی‌ها هم به خاطر چسبیدن نان لواش به تنورهای گردون از جوش شیرین استفاده می‌کنند.

فرهادی با تأکید بر اینکه مسیر تخمیر نان باید با استفاده از مخمرهای طبیعی و مجاز انجام شود گفت: جوش شیرین به برخی نان‌ها جلوه خاصی می‌دهد و جذابیت مصرف آن را برای مردم افزایش می‌دهد.

معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با اشاره به اینکه برخی نانوایان کیفیت پایین آرد را بهانه‌ای برای مصرف جوش شیرین قرار دادند عنوان کرد: مجموع بازرسی‌ها و نمونه برداری‌ها نشان می‌دهد که آرد در بدترین کیفیت هم نیازی به استفاده از جوش شیرین پیدا نمی‌کند.

فرهادی یادآور شد: بسیاری از نانوایی‌ها که در فروشگاه‌های زنجیره‌ای ایجاد شدند تقریبا بدون جوش شیرین هستند و مردم اگر به این موضوع شک کردند می‌توانند با تلفن ۱۹۰ تماس بگیرند تا ما موضوع را بررسی کنیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
در دور دوم، شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->