میدری خبر داد: مرگ ۶۹۳ کارگر بر اثر حادثه کار در سال ۱۴۰۳ سهام عدالت از فردا (چهارشنبه ۹ مهر ۱۴۰۴) شارژ می‌شود+ جزئیات سقوط ۲۷۰۰ تومانی قیمت نقره (۸ مهر ۱۴۰۴) پیش‌بینی بورس چهارشنبه ۹ مهر ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار فردا (چهارشنبه، ۹ مهر ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۹ مهر ۱۴۰۴ از نمایش محصولات تا بیان مطالبات | روایتی از هفتمین نمایشگاه صنعت مبلمان در مشهد آغاز به‌کار نمایشگاه صنایع شیمیایی و صنعت مبلمان در مشهد + فیلم (۸ مهر ۱۴۰۴) وزیر صمت: توسعه همکاری منطقه‌ای، سیاست اصولی و محور اساسی دیپلماسی اقتصادی ایران است اتصال ۱۶ هزار و ۴۰۰ خانوار خراسان رضوی به شبکه فیبرنوری گزارش مرکز آمار از افزایش ۱۱ درصدی قیمت گوشت قرمز و مرغ ظرف یک ماه (مهر ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۸ مهر ۱۴۰۴) | تویوتا لوین چند؟ بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۸ مهر ۱۴۰۴) | پراید ۵۰۰ میلیونی شد فصل رشد دلار رسمی | کدام شرکت‌های بورسی از رشد نرخ ارز تاثیر می‌پذیرند؟ مشتریان بانک‌ها سطح‌بندی می‌شوند | محدودیت سالانه واریز و برداشت تعیین شد سکه‌های پارسیان گران شدند (۸ مهر ۱۴۰۴) + جدول روند صعودی بورس ادامه می‌یابد؟ | جهش ۲برابری ارزش معاملات خُرد (۸ مهر ۱۴۰۴) ابهام بزرگ در بازار برنج؛ شکاف عجیب قیمت برنج وارداتی چرا تورم حبوبات از ۶۰درصد عبور کرد؟ تأمین ۶.۵ میلیارد دلار برای واردات کالا‌های اساسی و دارو در نیمه نخست ۱۴۰۴ رشد قیمت دینار عراق، لیر ترکیه و درهم امارات در بازار مشهد (۸ مهر ۱۴۰۴) تجارت خارجی ۵۴ میلیارد دلاری ایران در نیمه اول سال ۱۴۰۴ | تبادلات تجاری کشور با ۱۰۰ کشور جهان دلار امروز در مشهد چند قیمت خورد؟ (۸ مهر ۱۴۰۴) خطر کم‌برآوردی نیاز واقعی کشور به مسکن حراج سکه فردا (۹ مهر ۱۴۰۴) برگزار می‌شود | واریز وجه تا ساعت ۲۳ امشب قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۸ مهر ۱۴۰۴) | سیب‌زمینی و پیاز کیلویی چند؟ شوخی با سفره مردم! | تهران سهمیه برنج مشهد را نمی‌دهد نرخ واقعی دستمزد مشخص شد | به‌روزنشدن دستمزد چه آسیبی می‌زند؟
سرخط خبرها

نظارت‌ها در حوزه خدمات از اسفند تا پایان ماه رمضان تشدید می‌شود

  • کد خبر: ۱۵۱۰۱۸
  • ۳۰ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۷:۳۳
نظارت‌ها در حوزه خدمات از اسفند تا پایان ماه رمضان تشدید می‌شود
معاون بازرسی و نظارت بر خدمات سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان، طی بخشنامه‌ای به سازمان‌های صمت استان‌ها، تشدید اقدامات نظارتی و بازرسی در حوزه خدمات در سراسر کشور را ابلاغ کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، اکبر تقوی شوازی با ابلاغ طرح تشدید نظارت و بازرسی در حوزه خدمات گفت: این طرح با هدف رصد، پایش و نظارت ویژه بر رعایت قیمت و کیفیت ارائه خدمات از سوی واحد‌های صنفی و اقتصادی مربوطه از اسفندماه سال جاری در سراسر کشور آغاز و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد.

وی هدف از اجرای این طرح را رسیدگی فوری، دقیق به شکایات و گزارش‌های مردمی در حوزه خدمات و برخورد با تخلفات عنوان و اظهار کرد: با توجه به نزدیکی ایام پایانی سال و افزایش تقاضای عمومی برای برخی از خدمات مورد نیاز این ایام طرح تشدید نظارت و بازرسی در حوزه خدمات برگزار می‌شود. در همین راستا با ابلاغ بخشنامه‌ای به همه ادارات کل صنعت، معدن و تجارت استان‌ها تکلیف شده تا با بسیج همه امکانات استان و دستگاه‌های هم خانواده و استفاده حداکثری از توان و ظرفیت موجود طرح نظارت ویژه بر خدمات دنبال شود.

تقوی شوازی با اشاره به لزوم بهره‌گیری حداکثری از توان نیرو‌ها در انجام بازرسی‌ها، افزود: از مواردی که در این بخشنامه به آن اشاره شده است توجه به ممنوعیت اخذ هرگونه مبلغی تحت عنوان حق سرویس توسط رستوران‌ها و رستوران هتل‌ها به غیر از نرخ اغذیه و نوشیدنی‌های مندرج در تابلوی نرخ یا درج شده بر روی کالا (سالاد، نوشابه، ماست و ...)، ممنوعیت دریافت هرگونه مبلغی تحت عنوان ارزش افزوده در صورت‌حساب صادر شده برای برخی از اقلام مورد عرضه به مشتریان از سوی تالار‌های پذیرایی، سفره خانه‌های سنتی و رستوران‌های واحد‌های اقامتی و گردشگری مانند نوشیدنی‌ها، ماست، زیتون و ... که داری قیمت مصرف کننده هستند و نظارت ویژه بر رعایت نرخ و کیفیت ارئه خدمات توسط واحد‌های صنفی قالیشوئی، خشکشویی، قنادی، تعمیرکاران خودرو، تعویض روغنی، آژانس‌های اتومبیل کرایه و جایگاه‌های سوخت به صورت محسوس و نامحسوس و تأکید بر صدور صورت‌حساب است.

معاون بازرسی و نظارت بر خدمات سازمان حمایت ادامه داد: همچنین دستگاه‌های نظارتی از جمله سازمان‌های صنعت، معدن و تجارت به منظور جلوگیری از سوء استفاده افراد خاطی و افزایش غیرقانونی قیمت‌ها بر هزینه‌های حمل و نقل داخلی شهری و برون شهری و نحوه ارائه خدمات در اتوبوس‌های ویژه بر اساس ضوابط و مقررات و نحوه ارائه خدمات توسط شرکت‌ها و موسسات اتوبوسرانی و تاکسیرانی و پایانه‌های مسافربری و پارکینگ‌ها و توقفگاه‌ها و همچنین اماکن اقامتی، سیاحتی و هت‌لها نظارت ویژه خواهند داشت.

معاون بازرسی و نظارت بر خدمات سازمان حمایت افزود: نظارت ویژه بر رعایت نرخ، کیفیت ارائه خدمات و صدور صورتحساب توسط واحد‌های صنفی نظیر قالیشویی، قنادی، تعمیرکاران خودرو، تعویض روغنی، آژانس‌های اتومبیل کرایه و جایگاه‌های سوخت از طریق انجام بازرسی‌های محسوس و نامحسوس از دیگر مواردی است که انجام خواهد شد.

تقوی شوازی با اشاره به لزوم ثبت قرارداد با سربرگ دفاتر آژانس‌های هواپیمایی در کلیه تور‌های مسافرتی، برای جلوگیری از ثبت قرارداد‌های صوری و خلاف واقع اشاره و خاطر نشان کرد: رصد و پایش نرخ و چگونگی نرخ بلیت پرواز‌های داخلی و فروش تور‌های مسافرتی و چگونگی ارائه خدمات به مسافرین و تطبیق خدمات ارائه شده در تور‌های مسافرتی و موارد ذکر شده در قرارداد‌های منعقد شده با مسافرین از دیگر برنامه‌های اجرایی این طرح است.

وی همچنین تاکید کرد: گزارش‌های یادشده در اسرع وقت توسط بازرسان بررسی و درصورت احراز تخلف پرونده مربوطه تشکیل و جهت صدور رأی به سازمان تعزیرات حکومتی ارسال می‌شود. ضمناً نتایج بررسی به شاکیان اعلام می‌شود. از مردم نیز درخواست داریم در صورت مشاهده و یا مواجه شدن با هرگونه تخلف به ویژه گرانفروشی، کم فروشی و تقلب در فروش، موارد را به سامانه ۱۲۴ برای رسیدگی اعلام کنند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->