کتاب «پستچی پهپادی» در کتابفروشی‌ها شفیعی کدکنی: تنها پاسدار فرهنگ ایرانی در یک قرن اخیر، ایرج افشار بود + فیلم فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (۱۷ و ۱۸ مهر ماه ۱۴۰۴) + خلاصه داستان و زمان پخش صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ کارگردان «پدرخوانده» اولین فیلم ایتالیایی زبانش را می سازد فراخوان جشنواره هنر‌های شهری مشهد ۱۴۰۵ منتشر شد نسرین بابایی: سریال «شغال» برای من یک تجربه عمیق انسانی بود نگاهی به قسمت جدید «اکنون» | بازگشت جنجالی مجتبی شکوری معرفی برگزیدگان جشنواره فیلم‌های کودکان و نوجوانان برد پیت و جورج کلونی با یک فیلم طنز به سینما می‌آیند تغییر رئیس سازمان سینمایی تکذیب شد «بچه مردم» برنده جایزه بهترین فیلم جشنواره کودک و نوجوان شد فتوکال مهمانان ویژه جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان | از عمو پورنگ تا سامان احتشامی محمد کاسبی در بیمارستان بستری شد + علت کتابی با آموزه‌های رهبری برای کودکان منتشر شد پژمان جمشیدی با «شاخ» به سینما می‌آید + عکس «رویای آمریکایی» آماده نمایش شد طرح بلیت نیم‌بهای «یوز» موفق عمل کرد | فروش میلیاردی در روز نخست اعتراضی سینمایی به جنگ در فیلم «ما»
سرخط خبرها

سریال «مست عشق» در نوروز ۱۴۰۲ پخش می‌شود؟

  • کد خبر: ۱۵۱۷۴۶
  • ۰۴ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۰
سریال «مست عشق» در نوروز ۱۴۰۲ پخش می‌شود؟
مهران برومند تهیه‌کننده سریال «مست عشق»، خبر انتشار این سریال در ایام نوروز را در شبکه نمایش خانگی تکذیب کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ چندی پیش خبری مبنی بر پخش مینی‌سریال هشت قسمتی «مست عشق» به کارگردانی حسن فتحی در ایام نوروز توسط یکی از پلتفرم‌ها منتشر شد و نوشت که قبل از اکران سینمایی، نسخه سریالی آن منتشر خواهد شد.

مهران برومند تهیه‌کننده سریال امروز این خبر را تکذیب کرد و گفت: «با توجه به خبر کذب پخش شده و گلایه شدید و تعجب از انتشار اخبار بدون تحقیق، اعلام می‌کنیم «مست عشق» در مراحل فنی نهایی است و کماکان برنامه پخش آن در قالب یک فیلم سینمایی و پننج قسمت سریال است. لازم به ذکر است زمان پخش دقیق و اخبار دیگر تنها از طریق روابط‌عمومی پروژه اعلام خواهد شد. »

اواخر مرداد امسال، تهیه‌کننده فیلم «مست عشق» اعلام کرده بود که این فیلم به‌زودی در ایران و ترکیه به صورت همزمان اکران می‌شود و بعد از اکران سینمایی، نسخه مینی‌سریال پنج قسمتی هم توسط یکی از پلتفرم‌ها منتشر خواهد شد اما حالا بعد از گذشت بیش از شش ماه از انتشار این خبر، هنوز مشخص نیست اکران و انتشار آن چه زمانی خواهد بود.

بعد از حواشی بسیاری که بر سر تولید این اثر وجود داشت حالا گویا ماجرای اکران و انتشار آن هم با حواشی دیگری روبه‌روست.

«مست عشق» براساس فیلمنامه‌ای از فرهاد توحیدی تولید شده و فتحی در این پروژه به روایت چگونگی آشنایی شمس تبریزی با مولانا و دوستی آن‌ها پرداخته است. پارسا پیروزفر نقش مولانا جلال‌الدین محمد بلخی را بازی می‌کند و شهاب حسینی هم نقش شمس تبریزی را دارد. بنسو سورال در نقش مریم، هانده ارچل در نقش کیمیا خاتون (دختر مولانا)، و ابراهیم چلیک‌کول در نقش اسکندر، سایر بازیگران این سریال هستند.

منبع: فیلم نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->