قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | افت ۴۰ میلیونی هونگچی درآمد‌ها کجا دررفتند! قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | کوییک ۴۹۰ میلیون تومان قیمت جدید شکر تولید داخل و وارداتی اعلام شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعتراض صنایع به محدودیت ۹۰ درصدی برق در نامه به رئیس جمهور برق ۴۵۴ اداره و بانک پرمصرف در خراسان رضوی قطع شد عقب‌گرد بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) طلا در کانال ۶.۳ میلیون تومان در مشهد معامله می‌شود (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و بیت کوین (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | نرخ دلار چند؟ پیش‌بینی بازار خودرو در آخرین هفته اردیبهشت ۱۴۰۴ | نبود تقاضا هم ترمز بازار را نکشید شرایط پیش‌فروش ۴ محصول سایپا از روز (دوشنبه، ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد + جدول خودرو‌ها اعلام وضعیت اعتباری صادرکنندگان چک و احتمال برگشت آن به گیرنده خانه‌هایی در تهران گران‌تر از تگزاس، واشنگتن، شیکاگو و منهتن | قیمت متری یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان! واردات یک نوع برنج هندی ممنوع شد قیمت هر کیلو شیرخام ۲۳ هزار تومان تعیین شد افزایش اکتشاف گوهرسنگ‌ها در خراسان رضوی | مانع‌زدایی از مسیر گوهرسنگ‌ها تأثیر اجرایی‌شدن تجارت آزاد ایران و اوراسیا بر صادرات خراسان رضوی | فرصت طلایی تجارت با اوراسیا قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | ملون کیلویی ۱۰ هزار تومان یک میلیارد تومان وام خرید مسکن بگیرید؛ ۳ میلیارد تومان پس بدهید! قیمت طلای جهانی امروز (شنبه، ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد | بازار طلای جهانی یخ زد تقابل سیگنال‌های خارجی و داخلی در بورس تهران | بررسی روند معاملات در هفته منتهی به ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ بزرگ‌ترین معدن مس، طلا و نقره جهان کشف شد درآمد مالیاتی دولت از حقوق و دستمزد کارگران و کارمندان ۲ برابر اصناف است مذاکرات تا چه حد بر اقتصاد و تولید تأثیر گذاشته است؟| فعالان اقتصادی خراسان رضوی پاسخ می‌دهند وزیر صمت: در حال افزایش ظرفیت تولید برق در بخش صنعتی هستیم دروازه‌ای به جهان رنگارنگِ گردشگری | گزارش شهرآرانیوز از هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع دستی مشهد+فیلم سامانه «خودنویس» انحصار مشاوران املاک در عقد قرارداد را شکست | سامانه‌ای کاملاً رایگان سقوط ۳۰ درصدی تولید صنایع در نخستین ماه ۱۴۰۴
سرخط خبرها

نرخ فروش بانک مرکزی مبنای قیمت ارز با کد ملی

  • کد خبر: ۱۵۲۱۳۰
  • ۰۷ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۴
نرخ فروش بانک مرکزی مبنای قیمت ارز با کد ملی
دبیر کل کانون صرافان اظهار داشت: در دوره‌ای که معاملات ارز توافقی راه‌اندازی شد شاهد ریزش قیمت‌ها در بازار بودیم، اما متاسفانه پس از این که معاملات توافقی متوقف شد تنها در یک هفته بیش از ١۵ درصدی نرخ ارز افزایش پیدا کرد و این تغییر قیمت‌ها نشان می‌دهد که وجود بازار توافقی عامل موثری برای مدیریت نرخ ارز است.

به گزارش شهرآرانیوز، کامران سلطانی‌زاده درباره وضعیت بازار ارز پس از صدور مجوز معاملات ارز در صرافی‌ها اظهار داشت: تصمیم بانک مرکزی برای از سرگرفته شدن معاملات ارزی و عرضه در صرافی‌ها باعث شد تا جلوی افزایش مجدد ارز گرفته شود.

وی ادامه داد: در دوره‌ای که معاملات ارز توافقی راه‌اندازی شد، شاهد ریزش قیمت‌ها در بازار بودیم، اما متاسفانه پس از این که معاملات توافقی متوقف شد تنها در یک هفته بیش از ١۵ درصدی نرخ ارز افزایش پیدا کرد و این تغییر قیمت‌ها نشان می‌دهد که وجود بازار توافقی عامل موثری برای مدیریت نرخ ارز است.

دبیر کل کانون صرافان با بیان اینکه با بازگشایی معاملات در صرافی‌ها جلوی افزایش مجدد ارز گرفته شد و تا حدودی هم قیمت کاهش پیدا کرد، افزود: عرضه ارز از صرافی‌ها باعث ایجاد تعادل در عرضه و تقاضای ارز می‌شود.

سلطانی‌زاده درباره قیمت فروش دلار به هر کد ملی گفت: ارز مورد نظر را بانک مرکزی از طریق مرکز مبادله ارز به صرافی‌ها می‌فروشد و مبنای تعیین نرخ است و این ارز از محل منابع داخلی صرافی‌ها به فروش نمی‌رسد و اگر صرافی‌ها از منابع خود و از محل خرید ارز از صادرکنندگان این ارز را تامین به فروش برسانند به طور قطع قیمت بهتری برای خریداران حاصل می‌شد.

وی با درباره وضعیت عرضه و تقاضای ارز در بازار تاکید کرد: مردم فروشنده ارز نیستند چراکه همواره در بازار ارز ایران این گونه بوده که وقتی قیمت‌ها صعودی باشد مردم سعی می‌کنند ارز را ذخیره کنند و زمانی مردم فروشنده خواهند شد که روند قیمت ارز در بازار کاهشی و نزولی شود و اگر روند کاهشی ادامه داشته باشد مقاومت مردم هم و مدت زمان عرضه شکسته می‌شود و کاهش نرخ هم به حجم عرضه بستگی دارد.

دبیر کل کانون صرافان با اشاره به تصمیماتی که باعث تغییر شرایط بازار ارز کشور می‌شود و تصمیمات نادرستی که منجر به التهاب در بازار شد، اظهار داشت: یکی از موضوعات بسیار تاثیرگذار این بود که در مدیریت سامانه نیما عرضه همسانی گذشته را نداشت. به طوری که در چند روز گذشته دیدیم که به صورت دستوری ارزی که در بازار مبادله‌ای معامله می‌شد، فقط به بانک‌ها و صرافی‌های بانکی تخصیص داده شد و همین انحصاری شدن عرضه ارز باعث تاثیر منفی در بازار شد و این موضوع به همراه متوقف شدن بازار توافقی موجب کاهش شدید عرضه ارز هم در حواله و هم در اسکناس در بازار شدند.

وی درباره اثرگذاری کانال‌های اعلام نرخ فردایی در افزایش نرخ ارز در دو ماه گذشته گفت: آحاد جامعه این ابزار‌ها برای تحلیل رفتار ارز استفاده می‌کنند شاید این کانال‌ها حجم و عمقی نداشته باشند، اما به هر حال از نظر روانی در جامعه و بازار تاثیر می‌گذارند بنابراین باید عمق و حجم بازار‌های رسمی را افزایش دهیم و حتی کانال‌های معاملاتی رسمی که در صرافی‌ها فعال هستند را ساماندهی کنیم و با نفوذ در فضای مجازی و تقویت کانال‌های رسمی بتوانیم از طریق کانال‌های رسمی مدیریت نرخ ارز را انجام دهیم.

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->