مراسم تشییع پیکر ۱۵ شهید حملات رژیم صهیونیستی فردا (جمعه ۶ تیر ۱۴۰۴) در مشهد برگزار می‌شود + اسامی شهدا طالبان: روزانه بیش از ۱۰ هزار مهاجر از مرز اسلام‌قلعه وارد افغانستان می‌شوند دیدار رئیس شورای عالی استان‌ها با خانواده شهیدان نظری در مشهد + عکس خدمت‌رسانی بیش از ۲۰۰ پاکبان حین برگزاری مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی، در مشهد ویژه‌برنامه‌های شهرداری مشهد در دهه اول محرم ۱۴۰۴ خدمات‌رسانی رایگان خطوط مترو و اتوبوس در مسیر‌های منتهی به حرم امام‌رضا(ع)، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) استفاده از ظرفیت تلویزیون‌های شهری برای اطلاع‌رسانی مراسم تشییع پیکر شهدای جنایات رژیم صهیونیستی در مشهد معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی: فعالیت‌های استان، در زمان بحران هیچ‌گاه متوقف نشد وزیر امور خارجه آلمان: اکنون می‌توانیم به مسیر دیپلماسی بازگردیم دعوت رئیس شورای اسلامی شهر مشهد از مردم برای حضور در مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (پنجشنبه ۵ تیرماه ۱۴۰۴) بسیج تمام امکانات شهرداری مشهد برای مراسم تشییع پیکر مطهر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی + فیلم کیفیت هوای مشهد امروز «بسیار ناسالم» است | منطقه هرات، منشأ گردوغبار امروز (۵ تیر ۱۴۰۴) فرماندار مشهد مقدس: مشکلی در تأمین کالا‌های اساسی برای ایام محرم در مشهد وجود ندارد بازرسی‌های فعلی کافی نیست | پایان رهاشدگی بازار کالا‌های اساسی فاز یک پارک جهان‌شهر مشهد با پیشرفت ۶۵ درصدی تا شهریورماه به بهره‌برداری می‌رسد طرح‌های فرهنگی مشهد برای جوانان | از کلاس‌های مهارت زندگی تا گسترش مسجدمحوری تشییع باشکوه پیکر شهدای حملات صهیونیستی در مشهد | جمعه؛ وداع با سرلشکر کاظمی و یارانش (۶ تیر ۱۴۰۴) پرچم‌های سیاه عزا بر فراز گلدسته‌ها و ایوان‌های حرم رضوی برافراشته می‌شود + زمان
سرخط خبرها

پایگاه انتقال خون ثامن فعلا می‌ماند

  • کد خبر: ۱۵۲۲۳
  • ۲۹ دی ۱۳۹۸ - ۰۸:۲۳
پایگاه انتقال خون ثامن فعلا می‌ماند
پایگاه انتقال خون ثامن قبل از اجرای برنامه نوسازی بافت پیرامون حرم و تا آخرین لحظه ممکن پابرجا خواهد بود و می‌توان فعالیت خون‌گیری را در آن ادامه داد.
ملیحه فلاح - «پایگاه انتقال خون ثامن قبل از اجرای برنامه نوسازی بافت پیرامون حرم و تا آخرین لحظه ممکن پابرجا خواهد بود و می‌توان فعالیت خون‌گیری را در آن ادامه داد.» این بخشی از سخنان مدیرکل جدید سازمان انتقال خون خراسان‌رضوی درباره یکی از پایگاه‌های پرحاشیه این مجموعه است. مجید عبداللهی در گفتگو با شهرآرا با بیان اینکه درتلاشیم تا از راه تعامل با مسئولان و نهاد‌های مختلف مشکلات سازمان انتقال خون در استان را برطرف کنیم، اظهار کرد: دیدار دوستانه با مدیر عمران و اراضی حریم حرم حضرت رضا (ع) در هفته گذشته نتایج خوبی برای پایگاه انتقال خون ثامن و همکاری با آستان قدس رضوی به دنبال داشت. پایگاه انتقال خون ثامن یکی از مهم‌ترین پایگاه‌های انتقال خون در مشهدالرضا (ع) است که در ورودی بازارچه شهید آستانه‌پرست قرار دارد. آستان قدس رضوی حدود ۳سال قبل قطعه زمینی را در راستای احداث این مکان و تسهیل کار خون‌گیری از زائران و مجاوران حرم امام مهربانی‌ها در اختیار سازمان انتقال خون خراسان‌رضوی قرار داد، اما چندی پس از افتتاح این مرکز، این مجموعه با مدیران انتقال خون بر سر مال‌الاجاره این ملک وقفی دچار اختلافاتی شدند.

انتقال خون در مسیر تعامل
حالا مدیرکل جدید سازمان انتقال خون از تلاش برای تعامل با نهاد‌های مختلف می‌گوید و در اولین مرحله در تلاش است تا برای فعال کردن شبکه خون‌رسانی کشوری با آستان قدس رضوی و شهرداری مشهد تعامل کند. به گزارش روابط‌عمومی انتقال خون استان، علوی، مدیر عمران اراضی حریم حرم حضرت رضا (ع)، در دیدار با مدیرکل جدید انتقال خون گفته است که این مجموعه تلاش می‌کند که نهایت همکاری را با این سازمان داشته باشد و از آن جمله می‌توان به اختصاص فضا برای پایگاه‌های سیار اهدای خون در مناسبت‌های مختلف و پایگاه موقت اهدای خون ثامن اشاره کرد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->