افزایش نیروی انسانی، اصلاح قانون حمل سلاح و افزایش تجهیزات و امکانات محیط‌بانان در دستور کار سازمان حفاظت محیط زیست مستندمسابقه تلویزیونی، شکل جدید آموزش درس آمادگی دفاعی | عضویت ۳۷۰ هزار نفر در بسیج دانش‌آموزی خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی: خدمات درمانی به بیماران غیربومی در مشهد بدون بودجه‌ مشخص انجام می‌شود تجلیل از محیط‌بانان کشور در مشهد | تأکید بر لزوم حمایت و تجهیز نیرو‌های حفاظتی ۱۲۰ هزار تبعه خارجی تحت پوشش بیمه سلامت هستند | الزام پرداخت حق بیمه برای تمدید اقامت اتباع خارجی هشدار عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی درباره رانت و فساد در زنجیره دارو و تجهیزات پزشکی از ۵۵۰۰ تأییدیه کیفی آسانسور تا ۶۲۶۸ بازرسی از تجهیزات تفریحی در خراسان رضوی | بازرسی و کنترل کیفیت استاندارد شبانه‌روز ادامه دارد اضافه‌شدن ۵۰۰ دستگاه آمبولانس به ناوگان اورژانس تا پایان سال ۱۴۰۴ برای زنان از ۴۰ سالگی به بعد چه ورزش‌هایی مناسب است؟ استفاده زیاد از موبایل، کودکان را در معرض ابتلا به اوتیسم قرار می‌دهد این رژیم غذایی التهاب لثه‌ها را کاهش می‌دهد و سلامت دهان را بهبود می‌بخشد ارتباط پای سرد با دیابت و تیروئید | روش‌هایی برای بهبود سردی پا‌ها پژوهش‌های جدید: مصرف لبنیات پرچرب در جوانی سلامت قلب را افزایش می‌دهد چطور تعادل بدن را در هر سنی حفظ کنیم؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) | مشهد از فردا سرد می‌شود وزیر بهداشت در پاسخ به شهرآرانیوز: بودجه ویژه برای خدمات بیمه‌ای بیماران و زائران مشهد اختصاص می‌یابد + فیلم سن ابتلا به سکته مغزی در ایران حدود ۱۰ سال پایین‌تر از میانگین جهانی است احتمال وقوع سیلاب در شمال کشور | امدادگران هلال احمر به حالت آماده‌باش درآمدند گیاهان دارویی، قاتل چربی خون بالا شرکت آموزشی پایا تدبیر امید رادمان بیش از دو میلیون نفر-ساعت آموزش برگزار کرد ناکارآمدی در ساختار هزینه‌ها و ضرورت تجمیع منابع بیمه‌ای ۵ درصد اعتبارات بیمه‌های پایه به پیشگیری اختصاص یافت کانون‌های بیابانی خراسان رضوی یکی از منشأ‌های اصلی آلودگی هوا | مهار قطره‌چکانی بیابان‌زدایی روایت نسلی که نشان داده‌اند برای آنچه دوست دارند، از همه تعلقاتشان می‌گذرند | حکایت من و وطن دستگیری شبانه باند موبایل‌قاپی | با دستگیری متهمان؛ قول مردانه پلیس مشهد ۳ ساعته عملی شد ماجرای کیف‌زنی از بانوان در اتوبوس‌های شهری! جنایت خونین در خانه سبز تصادف مرگبار پراید و سمند در اصفهان هفت مصدوم و یک کشته برجای گذاشت ماجرای تیراندازی در اطراف دانشگاه سوهانک تهران چیست؟
سرخط خبرها

جاده‌های استان خراسان رضوی برفی شد

  • کد خبر: ۱۵۲۲۷
  • ۲۹ دی ۱۳۹۸ - ۰۸:۳۴
جاده‌های استان خراسان رضوی برفی شد
بر اساس اعلام راهداران و سامانه‌های نظارت تصویری هم اکنون بارش برف راه‌های شهرستان‌های باخرز، مه‌ولات، تربت‌جام، سرخس، بردسکن، کاشمر، تربت‌حیدریه، بجستان، سرولایت، خوشاب و جغتای را سفیدپوش کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان رضوی گفت: بارش برف که از عصر شنبه در برخی جاده‌های این استان آغاز شده بود صبح یکشنبه با شدت بیشتر و به شکل کولاک اغلب راه‌های اصلی استان را تحت تاثیر قرار داده است.

ابراهیم نصری افزود: جاده‌های خواف - تایباد، شادمهر - کاشمر، تربت‌حیدریه - باغچه تا محدوده گرماب، کاشمر - نیشابور در محدوده ریوش، سبزوار - بردسکن، سبزوار - اسفراین در محدوده بید برغمد، درگز - قوچان بویژه در گردنه تیوان و آزادراه مشهد - باغچه نیز با بارش برف همراه است.
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان رضوی همچنین از بارش باران در جاده‌های شهرستان سبزوار خبر داد و گفت: دید افقی در راه‌های شهرستان جغتای و جاده‌های تربت‌جام - صالح آباد، مشهد - کلات، باغچه - تربت‌حیدریه و درگز - قوچان به دلیل وجود مه کاهش یافته است.
وی افزود: به دلیل بارش برف، کولاک، لغزندگی سطح جاده و عدم دید افقی کافی، تردد وسایل نقلیه سنگین در جاده تربت‌جام - صالح آباد و بالعکس و رفت و آمد خودرو‌های مفصل دار و تریلی در جاده سبزوار - اسفراین و بالعکس و جاده درگز - قوچان و بالعکس تا اطلاع بعدی ممنوع است، همچنین تردد وسایل نقلیه سبک در جاده تربت‌جام - صالح آباد و بالعکس فقط با استفاده از زنجیر چرخ امکان پذیر می‌باشد.

خراسان رضوی ۲۰ هزار و ۵۷۵ کیلومتر راه دارد که ۶ هزار و ۴۲۲ کیلومتر آن بین شهری و ۱۴ هزار و ۱۵۲ کیلومتر آن راه روستایی است.

این استان علاوه بر ۵۱ گردنه به طول ۵۴۵ کیلومتر در جاده‌های بین شهری، ۱۷۲ گردنه به طول ۵۷۴ کیلومتر در جاده‌های روستایی و ۱۳۶ محل کولاک و مه‌گیر به طول ۵۸۶ کیلومتر دارد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->