افتتاح فاز اول کلان پروژه ساماندهی تقاطع غیرهمسطح انقلاب اسلامی مشهد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) دست‌انداز سامان دهی دست‌فروش‌های جاده‌ بهشت‌رضا(ع) مشهد آماده‌باش مناطق سیزده‌گانه شهرداری مشهد درپی صدور هشدار نارنجی هواشناسی (۵ اسفند ۱۴۰۳) حادثه واژگونی خودرو ون در محور فریمان به تربت‌جام ۹ مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) تیمار ۴۰۰ درخت کهنسال در مشهد تقویت خطوط عبوری و مقصد حرم تا ۴۰۰ دستگاه برای ایام نوروز ۱۴۰۴ و شب‌های قدر | سرویس‌دهی رایگان اتوبوس در شب‌های قدر و سال تحویل ثبت یک روز آلوده دیگر در کلانشهر مشهد (۵ اسفند ۱۴۰۳) توزیع رایگان درختان مثمر و غیرمثمر برای شهروندان مشهدی | قائم‌مقام ستاد استقبال از بهار شهرداری مشهد: مبلمان شهری مشهد زیباسازی می‌شود آماده‌سازی ایوان سلام در پایانه مسافربری مشهد برای نوروز ۱۴۰۴ اقدامات معاونت فرهنگی شهرداری مشهد در ایام تشییع پیکر سید حسن نصرالله هوای کلانشهر مشهد امروز آلوده است (۴ اسفند ۱۴۰۳) تقدیر از شهردار مشهدمقدس در همایش بزرگ ورزش استان شهردار مشهد: توسعه زیرساخت‌های ورزشی و حمایت از قهرمانان در دستورکار است + فیلم گرامیداشت ۱۵ هزار شهید خراسان رضوی با اهدای خون به نیابت از آنان خبر رد مصوبه مجلس در خصوص تمدید فعالیت شوراها، صحیح نیست تقدیر رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور از شهرداری مشهد برای پیشبرد اهداف ملی آماده‌سازی ناوگان اتوبوسرانی مشهد برای استقبال از بهار ۱۴۰۴
سرخط خبرها

دیدار چهره به چهره فرماندار و مدیران ۱۷ دستگاه اجرایی با اهالی منطقه ۵ مشهد + فیلم

  • کد خبر: ۱۵۲۷۰۵
  • ۰۹ اسفند ۱۴۰۱ - ۲۱:۴۹
دیدار چهره به چهره فرماندار و مدیران ۱۷ دستگاه اجرایی با اهالی منطقه ۵ مشهد + فیلم
نشست صمیمانه محسن داوری فرماندار مشهد با شهروندان منطقه ۵، سه‌شنبه‌شب با حضور مدیران و نمایندگان ۱۶ دستگاه اجرایی در مسجد جامع الهادی محله گلشهر برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، نشست صمیمانه محسن داوری فرماندار مشهد با شهروندان منطقه ۵، سه‌شنبه‌شب با حضور مدیران و نمایندگان ۱۷ دستگاه اجرایی همچون اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، دانشگاه علوم پزشکی و مدیریت مراکز بهداشت، شرکت گاز، اداره کل اتباع و امور مهاجرین، اداره کل کار و رفاه اجتماعی، سازمان اتوبوس‌رانی، کمیته امداد امام خمینی (ره)، سازمان بهزیستی، اداره آب و فاضلاب، شهرداری، فرمانداری، نیروی انتظامی، اداره کل امور مالیاتی، اداره مخابرات، اداره کل جهاد کشاورزی، اداره کل آموزش‌وپرورش، اداره کل راه و شهرسازی و نیز اهالی منطقه در مسجد جامع الهادی در محله گلشهر برگزار شد.
فرماندار مشهد در حاشیه این دیدار و در گفتگو با خبرنگار شهرآرا اظهار کرد: هدف اصلی از برگزاری دیدار‌های این‎چنینی، ارتباط بی‌واسطه مردم با مسئولان است. مهم است که مردم بتوانند مدیران را در کنار خود ببینند و نفس مراجعه به مسئول را به‌عنوان راهی که هنوز هم برای حل مشکلاتشان باز است، در نظر داشته باشند.
وی افزود: فرمانداری به عاملیت معاونت بازرسی، نظارت دقیقی بر ارتباطات مردمی سازمان‌ها دارد و برای دیدار‌های مردمی و چهره به چهره، سازمان‌های متولی را مکلف می‌کند تا حضور داشته باشند. با این حال، بسته به اینکه دیدار در چه منطقه‌ای برگزار می‌شود، سازمان‌هایی که به دیدار مردمی فراخوان می‌شوند، متفاوت هستند. در این منطقه با توجه به محرومیت‌هایی که وجود دارد، اداره کل اتباع و امور مهاجرین برای بررسی و حل مشکل بانوان ایرانی دارای همسر غیرایرانی به جلسه فراخوان شده‌اند و به همین ترتیب، آموزش‌وپرورش، شهرداری، فراجا، بهزیستی و کمیته امداد، در صدر مراجعات مردمی هستند.
داوری خاطرنشان کرد: در نشست‎های صمیمانه دیدار مردمی که به‌طور معمول، هر دو ماه یک‌بار در روز‌های سه‌شنبه برگزار می‌شود، از نماز مغرب و عشا تا هر زمان که مردم به مسجد مراجعه داشته باشند، پذیرای چالش‌های شهروندان هستیم و به‌طور متوسط، به مشکل حدود ۸۰ تا ۱۰۰ نفر در میز فرمانداری رسیدگی می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->