بهینه‌سازی سینما فرهنگ برای میزبانی در فیلم فجر ۴۳ «کافه این» در شبکه «تماشا» تماشایی می‌شود اکران‌های محرم از انحصار غیرمتخصصان خارج شد دوبال پرواز زبان فارسی پخش «منو ترک نکن» سریال خارجی جنایی جدید، از فردا شب (۵ مرداد ۱۴۰۳) جزییات برنامه محسن شریفیان برای موسیقی ایران و عمان در مسقط از کتاب شعر «دیو و دیوانگی»، اثر محمدباقر کلاهی‌ اهری، رونمایی می‌شود «درون بیرون ۲» پرفروش‌ترین انیمیشن تاریخ سینما شد «قفس» روی صحنه «شمایل» می‌رود + زمان اجرا بازدید «پیمان جبلی» از پشت صحنه سریال «طوبی» صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۴ مرداد ۱۴۰۳ فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (۴ و ۵ مرداد ۱۴۰۳) + زمان پخش کتاب «مناقشه قره باغ، از آغاز تا پایان» منتشر شد دومین جشنواره سرود فجر بسیج خراسان رضوی برگزیدگان خود را شناخت  رونمایی از ۸ بازی قرآنی در مشهد (۳ مرداد ۱۴۰۳) مستند‌های ورزشی در شبکه امید + زمان پخش رئیس هیات انتخاب و داوران جشنواره فیلم‌های ورزشی مشخص شد
سرخط خبرها

یادمان نخستین سالگرد استاد محسن مصطفی زاده در مشهد برگزار می‌شود

  • کد خبر: ۱۵۲۷۵۸
  • ۱۰ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۶
یادمان نخستین سالگرد استاد محسن مصطفی زاده در مشهد برگزار می‌شود
یادمان نخستین سالگرد استاد سید محسن مصطفی‌زاده نویسنده، معلم، شاعر و پژوهشگر فقید مشهدی با حضور فرزندان، خانواده، جمعی از شاگردان، علاقمندان، اساتید و مسئولان فردا، ۱۱ اسفند، در مشهد برگزار می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در این مراسم دکتر هادی منوری شاعر و پژوهشگر برجسته کشور، از منظر شعر و ادبیات، دکتر هوشنگ جاوید در حیطه‌ی هنر، تئاتر و تعزیه، استاد و حجت الاسلام نصرالله پژمانفر رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی و نماینده مردم مشهد در مجلس، در عرصه‌ی معرفت دینی، معنوی و سیاسی، جایگاه و شخصیت زنده یاد سید محسن مصطفی زاده را بزرگ خواهند داشت.
پخش کلیپ، بیان خاطرات، شعرخوانی از اشعار استاد، قرائت پیام مسئولان کشوری و تقدیر از فرزندان این شخصیت فرهنگی فقید، از دیگر برنامه‌های نخستین یادمان استاد سید محسن مصطفی‌زاده است.

سیدمحسن مصطفی‌زاده معلم، شاعر، عارف، نویسنده، فیلسوف، پژوهشگر، منتقد، نمایشنامه‌نویس و هنرمند پیشکسوت خراسان و کشور متولد پنجم مهرماه ۱۳۳۵ در مشهد بود.

مصطفی‌زاده بعد از اتمام تحصیلات و استخدام در آموزش و پرورش با تربیت شاگردان فراوانی در کسوت معلمی بازنشسته شد؛ اما او فارغ از تدریس، در پژوهش، هنر، شعر و نویسندگی نیز صاحب سبک و عنوان شد. وی یکی از مهمترین منتقدان عرصه تئاتر کشور به حساب می‌آمد که نگارش صد‌ها مقاله و تصحیح بیش از ۵۰ مجلس تعزیه را نیز در کارنامه هنری خود داشت و برخی او را نفر اول تعزیه کشور می‌دانند.

کتاب‌های «الفبای حسن»، «حدیث ولایت مالک»، «آیینه حق نما»، «منتخب مناقب امیرالمومنین در شعر فارسی»، «یاعلی»، «سیری در ۱۲۱ حدیث نبوی (ص) با مطلع یا علی (ع)»، «یک یا علی دیگر»، «لبیک یا علی» و نمایشنامه‌های «محاکات» و «ابدال» و مجموعه اشعار وی از جمله‎ آثاری است که تاکنون از وی به چاپ رسیده است و ده‌ها عنوان مطلب کتاب نیز آماده انتشار دارد.

سید محسن مصطفی‌زاده پس از سال‌ها پژوهش و نویسندگی عصر چهارشنبه ۱۱ اسفند ۱۴۰۰ به صورت ناگهانی دچار عارضه‌ی قلبی شد و پس از انتقال به بیمارستان قائم (ع) مشهد، به دیدار معبود شتافت.
پیکر وی دو روز بعد یعنی در ۱۳ اسفند ماه ۱۴۰۰ با حضور شاگردان، دوستداران و هنرمندان کشور در حرم مطهر رضوی تشییع و در بهشت رضا (ع) قطعه‌ی میرزا جوادآقای تهرانی به خاک سپرده شد.

یادمان نخستین سالگرد استاد سید محسن مصطفی‌زاده، پنجشنبه ۱۱ اسفند ۱۴۰۱ از ساعت ۱۸ تا ۲۰ در سالن همایش‌های دبیرستان علوم و معارف اسلامی امام رضا (ع) مشهد به نشانی شهید فرامرز عباسی ۲۵ برگزار می‎ شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->