راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد آیا چای و شکلات تلخ برای سلامت قلب مفیدند؟ دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران، دولت باید بدهی سنگین خود به تأمین‌اجتماعی را پرداخت کند پذیرش دانشجوی دکترا در پردیس‌های دانشگاه تهران محدود می‌شود هدایت تحصیلی نهمی‌ها از فردا (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + لینک سامانه فواید شیرین یک میوه ترش برای قلب
سرخط خبرها

رئیس جمعیت هلال احمر کشور: برخی کشور‌ها با هدف جاسوسی در زلزله ترکیه کمک‌رسانی کردند

  • کد خبر: ۱۵۳۱۳۹
  • ۱۳ اسفند ۱۴۰۱ - ۰۵:۵۹
رئیس جمعیت هلال احمر کشور: برخی کشور‌ها با هدف جاسوسی در زلزله ترکیه کمک‌رسانی کردند
رییس جمعیت هلال احمر گفت:امدادرسانی در زلزله شهرستان خوی با وجود جوسازی در فضای مجازی به صورت کامل و مطلوب انجام شد و شایع نشدن انواع بیماری‌ها در این شهرستان دلیل این ادعاست.

به گزارش شهرآرانیوز پیرحسین کولیوند در همایش تجلیل از داوطلبان جوان و امدادگران خانه‌های هلال منتخب جمعیت هلال احمر شهرستان نیشابور افزود: درجریان اسکان اضطراری بعد از وقوع زلزله در صورت هرگونه مشکل در روند امدادرسانی باید شاهد شیوع انواع مختلف بیماری‌ها می‌بودیم حال آن که چنین نبود.

وی با اشاره به انتشار اخبار منفی در جریان روند امدادرسانی به مردم زلزله زده خوی ادامه داد:خط مقدم جنگ در فضای مجازی است، اما امدادگران با دل و جان و بی توجه به فضاسازی‌های منفی و هوای سرد اقدام به کمک کردند.

رییس جمعیت هلال احمر گفت: در شهرستان خوی ۲ هزار و ۷۰۰ خانه تخریب شد و غیر قابل سکونت بود و هفت هزار خانه دچار ترک خوردگی شده بود که هلال احمر ظرف پنج ساعت عملیات جست و جو و نجات را تمام کرد که ۷۲ روستا و سه شهر را شامل شد.

کولیوند افزود: به دلیل پس لرزه‌ها و شایعه سازی نسبت به وقوع زلزله دیگری با ۹ ریشتر قدرت، مردم به خانه‌های خود نمی‌رفتند بنابراین ما ۱۱۰ اردوگاه به استعداد ۱۳۰ هزار نفر اسکان ایجاد کردیم.

وی اضافه کرد: همچنین سپاه پاسداران علاوه بر توزیع غذای گرم بین هر خانوار، سه بسته غذایی ۷۲ نفره توزیع کرد.

رییس جمعیت هلال احمر با بیان این که ۱۰۰ کشور به زلزله زدگان ترکیه کمک کردند افزود: ۲۰۰ امدادگر از ایران نیز به ترکیه رفتند و با جان و دل کار امداد رسانی را انجام دادند و در سوریه نیز نخستین کشور بودیم که برای امدادرسانی وارد شدیم و کمک‌های موثری کردیم.

کولیوند ادامه داد: سه روز امدادرسانی ما به زلزله زدگان ترکیه و سوریه در سکوت کامل خبری انجام شد و اگر ما امدادرسانی نمی‌کردیم به ما انتقاد می‌شد که چرا کمک نمی‌کنید، اما ما با برنامه ریزی موثر هم به زلزله زدگان خوی و هم کشور‌های همسایه کمک کردیم.

رییس جمعیت هلال احمر گفت:این جمعیت تنها در مباحث امداد و نجات کمک نمی‌کند بلکه در حوزه اجتماعی هم خدمات ارایه می‌دهد.

کولیوند افزود: در بیانیه دوم انقلاب به خصوص در مدارس و دانشگاه‌ها نقش اصلی متعلق به هلال احمر است و خانه‌های هلال در این زمینه می‌توانند موثر باشند.

وی اضافه کرد: سال آینده نوسازی تجهیزات و ناوگان امدادی در سراسر کشور تحولات خوبی در عرصه امدادرسانی را رقم خواهد زد.

رییس جمعیت هلال احمر ایران در سفر امروز به نیشابور از درمانگاه قدیمی هلال احمر نیشابور به مساحت ۲ هزار و ۹۰۰ متر مربع بازدید کرد که این بازدید به منظور مولدسازی درمانگاه جمعیت هلال احمر نیشابور انجام شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->