مدال برنز بسکتبالیست‌های ایران در کاپ ۲۰۲۵ آسیا تنهایی تلخ وحید امیری؛ پایان بی‌رحمانه برای یک قهرمان بی‌حاشیه شکست سنگین نوشاد عالمیان در مسابقات سوئد هاشمیان: باید برای منافع پرسپولیس تصمیم بگیرم پخش زنده بازی چلسی و کریستال‌پالاس در هفته اول لیگ انگلیس (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نحوه خرید بلیت بازی پرسپولیس و فجر سپاسی در هفته اول لیگ برتر + لینک و قیمت چشمی راهی تبریز شد آسانی تا نیم فصل در کره مهاجم استقلالی بازی با پرسپولیس را از دست داد مهری پرسپولیسی‌ها را تهدید کرد تاریخ و ساعت بازی پرسپولیس و فجرسپاسی | رونمایی از سرمربی بوندس‌لیگایی حردانی و رضاییان، هردو در ترکیب اصلی برکناری تاجرنیا تکذیب شد| حاشیه‌ها علیه استقلال ساپینتو به بازیکنان استقلال: باید باخت سوپرجام را جبران کنیم ویدیو| درگیری علی هیبتی، مبارز ایرانی با فایتر مشهور روس! نتیجه و ویدئو خلاصه بازی منچسترسیتی و ولورهمپتون (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) | شروع پرقدرت پپ و هالند رفتار زننده هاشمیان با امیری در تمرین پرسپولیس| کاپیتان دور زمین می‌دود! ساعات حیاتی برای درویش و پرسپولیس معمای هاشمیان در پرسپولیس| سرمربی یا سپر مدیرعامل؟
سرخط خبرها

سکوت یحیی در یک صورت می‌شکند

  • کد خبر: ۱۵۳۳۶۱
  • ۱۳ اسفند ۱۴۰۱ - ۲۳:۰۵
سکوت یحیی در یک صورت می‌شکند
سرمربی پرسپولیس دل پری از یکسری اتفاقات دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، سرمربی پرسپولیس در نشست خبری پیش از بازی تیمش با تراکتور هم شرکت نکرد تا به سکوت چند هفته اخیر خودش ادامه داده باشد. این در شرایطی است که او از یکسری اتفاقات در باشگاهش شاکی است. ناراحتی او بیشتر از عدم پرداخت طلب پریراست که باعث شده که او در تمرینات سرخپوشان آن طور که باید تمرکز نداشته باشد و مدام در مورد مشکلاتش با اطرافیان تیم صحبت کند.

یحیی قصد داشت امروز مصاحبه‌ای علیه مدیران هیات مدیره باشگاهش داشته باشد و در عین حال حمایتی هم از درویش کند، اما به خاطر حساسیت بازی با تراکتور از این کار صرف نظر کرد. اما ممکن است او بعد از این بازی بخواهد گردو خاکی در نشست خبری داشته باشد. البته این بستگی به این دارد که طلب پریرا به او پرداخت شود یا نه.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->