حماس: نیازمند فشار گسترده عربی و بین‌المللی به اشغالگران برای توقف جنگ در غزه هستیم تجاوز زمینی نظامیان صهیونیست به خاک سوریه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) جان‌باختن ۲۱ نفر بر اثر طوفان در آمریکا و قطعی برق گسترده (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) امنیت، آب و مهاجران، محور گفت‌وگوی عراقچی با امیرخان متقی وزیر خارجه عراق: از مذاکرات ایران و آمریکا برای دستیابی به توافق حمایت می‌کنیم انتقاد تند جنبش مجاهدین فلسطین: موضع سران عرب در سطح جنایت‌های رژیم صهیونیستی نیست پزشکیان از آغاز آتش‌بس بین هند و پاکستان استقبال کرد سخنگوی دولت در مشهد: دولت به ضرورت «اراده ملی» برای حل مشکلات خراسان رضوی باور دارد بارزانی به ایران سفر کرد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) مشارکت زنان در ساختار قدرت نیازمند حمایت نهادهای بالادستی است سخنگوی دولت با مادر شهید رئیسی دیدار کرد میزبانی پزشکیان از جلسه سران قوا سخنگوی دولت وارد مشهد شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اجلاس بغداد از مذاکرات ایران و آمریکا حمایت کرد مذاکرات غیرمستقیم حماس و رژیم صهیونیستی در دوحه آغاز شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قدیمی‌ترین عکس رهبر انقلاب | آیت‌الله خامنه‌ای در یک‌ونیم‌سالگی وزیر خارجه سوریه: هر طرحی برای تجزیه سوریه را رد می‌کنیم چهار نظامی در حمله‌ای مسلحانه در ایالت بلوچستان پاکستان کشته شدند اردوغان: تمام تلاش خود را برای ادامه مذاکرات روسیه و اوکراین می‌کنیم نواف سلام خواستار فشار به رژیم صهیونیستی برای عقب‌نشینی از لبنان شد محمود عباس: آرمان فلسطین با خطرات وجودی روبه‌رو است وزیر اقتصاد بعد از ۷ خرداد به مجلس معرفی می‌شود تأکید دبیرکل سازمان همکاری اسلامی بر اهمیت موضوع فلسطین قالیباف: امنیت مهم‌ترین زیرساخت کشور است سازمان ملل: جنگ غزه باید فوری متوقف شود (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزارت خارجه آمریکا: در قبال افغانستان براساس منافع خود عمل می‌کنیم استاندار خراسان رضوی: کلید حل بحران‌ زیست‌محیطی کشف‌رود، پیگیری مستمر تصمیمات پیشین است شهادت ۱۲ یمنی در حمله هوایی رژیم صهیونیستی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

جذب و استخدام نیرو‌های نخبه در نیروی زمینی ارتش+ جزئیات

  • کد خبر: ۱۵۳۴۹۷
  • ۱۴ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۴:۴۲
جذب و استخدام نیرو‌های نخبه در نیروی زمینی ارتش+ جزئیات
امیر سرتیپ حیدری گفت: نیروی زمینی ارتش سرمایه‌گذاری‌های بسیار خوبی در حوزه جذب و به‌کارگیری نخبگان در عرصه‌های دفاعی انجام داده و بسترسازی مناسب را برای استخدام آن‌ها در ۲۳ رشته تخصصی ایجاد کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، امیر سرتیپ کیومرث حیدری، فرمانده نیروی زمینی ارتش به مناسبت میلاد حضرت علی اکبر (ع) و گرامیداشت روز جوان در دیدار چهره به چهره با نخبگان متاهل و خانواده‌های آن‌ها در مرکز آموزش ۰۱ شهیدان سرباز نیروی زمینی با بیان این که فرماندهی معظم کل قوا بر اهمیت نقش نخبگان به عنوان مدیران آینده کشور بسیار تاکید دارند، گفت: سرمایه‌گذاری‌های خوبی در حوزه جذب و به‌کارگیری نخبگان در عرصه‌های دفاعی انجام و بسترسازی مناسب برای استخدام آن‌ها در ۲۳ رشته تخصصی ایجاد شده است.

وی با اشاره به این که نیروی زمینی ارتش، برنامه‌ریزی مطلوبی برای استفاده از دانش نخبگان کرده است، افزود: هر کدام از نخبگان که میل به استخدام در این ۲۳ حوزه دارند، می‌توانند با ارائه مهارت‌های خود در نیروی زمینی ارتش استخدام شوند.

فرمانده نیروی زمینی ارتش با بیان این که صراط مستقیم در زمان حاضر در ولایت فقیه نمود عینی و عملی پیدا کرده است، تصریح کرد: رفتار اجتماعی درست و الهی در زمان حاضر با غیبت امام عصر (عج) توسط وجود مبارک ولایت فقیه در جامعه ترویج می‌شود و مردم ولایتمدار نیز باید پشتیبان ولایت فقیه در مقابله با تهدیدات دشمنان باشند.

امیر سرتیپ حیدری با تاکید بر منشا اثر بودن نخبگان به وسیله علم خود اظهار داشت: علوم و فنون فراگیری و بکارگیری شده توسط نخبگان موجب شده که در این دوران خدمت مقدس بتوانید به ارتقای توان رزمی و دفاعی کشور کمک کرده و امنیت آفرینی کنید.

وی در بخش دیگری از سخنانش با بیان این که ماموریت اصلی نیروی زمینی ارتش، حفظ استقلال و تمامیت ارضی کشور است، بیان کرد: آمادگی و توان رزمی بالای نیروی زمینی ارتش که امروزه زبان زد تمام رسانه‌های دنیا است، مدیون خون شهدای دوران دفاع مقدس و نخبگان عرصه دفاع کشور است.

فرمانده نیروی زمینی ارتش خاطرنشان کرد: فرماندهی معظم کل قوا همواره بر پشتیبانی از جامعه علمی کشور تاکید دارند و نیروی زمینی ارتش در همین راستا میزبان خوبی برای نخبگان کشوری بوده است. شما نخبگان نیز باید از فرصت خدمت مقدس سربازی به بهترین نحو ممکن استفاده کنید.

در این دیدار فرمانده نیروی زمینی ارتش از دستاورد‌ها و اختراعات نخبگان که به صورت نمایشگاهی در این مرکز برپا شده بود، دیدن کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->